Diversen Hotel en Horecabenodigdheden

Diversen Hotel en Horecabenodigdheden

16 resultaten

 1. Sale! U064 - RVS deurschildje PULL
  U064 - RVS deurschildje PULL
  Speciale prijs € 1,97 Normale prijs € 2,19

  RVS DEURSCHILDJE PULL

  Dit zelfklevende deurschildje is eenvoudig aan een deur, hek of portaal te bevestigen. Voorkom dat uw klanten in verlegenheid of in verwarring raken met behulp van dit goed zichtbare bordje dat duidelijk aangeeft welke richting de deur opengaat. Dit stijlvolle, RVS deurschildje voorkomt dat u iedere klant die binnenkomt en weggaat eraan moet herinneren.

 2. Sale! CF205 - Vogue polypropylene vlonder 33,5x33,5cm
  CF205 - Vogue polypropylene vlonder 33,5x33,5cm
  Speciale prijs € 15,65 Normale prijs € 17,39

  Met behulp van deze vierkante polypropylene vlonders van Vogue kunnen uw producten langer mee en uw voldoet gelijk aan de normen inzake voedselhygiëne, omdat producten van de grond gewaard worden. Zo wordt voorkomen dat ongedierte met het voedsel in contact komt en lucht kan vrij circuleren zodat vocht het voedsel niet aantast. Een must voor iedere professionele keuken.

 3. Sale! GR388 - Houten lattenplateau voor badkamerproducten
  GR388 - Houten lattenplateau voor badkamerproducten
  Speciale prijs € 7,82 Normale prijs € 8,69

  Met dit houten latten-plateau kunt u op natuurlijke, organische wijze badkamerproducten presenteren, iets wat uw gasten zeker zal bevallen. Door natuurlijke elementen te introduceren voelen gasten zich ogenblikkelijk thuis. De presentatie wint nog aan kracht wanneer u dit combineert met natuurlijke producten zoals het Elsyl-assortiment, met shampoo (CC495) en natural look-zeep (CC498) en de elegante toiletartikelen van Envogue.

  Productafmetingen: 2(h) x 18(l) x 10,5(b)cm.

 4. Sale! 14287 - Mediclinics - Pictogram luierverschoning RVS
  14287 - Mediclinics - Pictogram luierverschoning RVS
  Speciale prijs € 9,90 Normale prijs € 11,00

  Met dit pictogram doet u net dat beetje extra voor uw klant. 

  Voor mensen met jonge kinderen is het prettig dat de locatie om luiers te verschonen duidelijk staat aangegeven. Dit voorkomt een hoop gezoek terwijl uw gast met een kinderwagen of met kleine kinderen rondloopt. Het strak ontworpen RVS pictogram is gemakkelijk te installeren en wordt geleverd inclusief sterke tape voor installatie op effen oppervlakten. 

16 resultaten