Vouwhanddoekjesdispeser

Vouwhanddoekjesdispeser

5 resultaten

 1. Sale! 8165 - MediQo-line vouwhanddoekdispenser wit klein
  8165 - MediQo-line vouwhanddoekdispenser wit klein
  Speciale prijs € 71,42 Normale prijs € 79,35

  Als u houdt van schone en droge handen, mag een goede handdoekdispenser niet ontbreken in uw sanitaire ruimte. Dankzij de handdoekdispenser van de MediQo-line heeft u voortaan altijd voldoende gevouwen handdoekjes bij de hand.

  Het eerste wat opvalt bij deze kleine handdoekdispenser is de strakke vormgeving. Het subtiele uiterlijk van de kast, is praktisch te combineren met elke interieurstijl. Ook het gebruiksgemak is optimaal: de dispenser biedt ruimte aan 150 tot 500 gevouwen handdoekjes, die u via de onderzijde uit de dispenser kunt halen. De handdoekjes zijn navulbaar via de verwijderbare cover aan de voorzijde.

  Altijd de beschikking over voldoende gevouwen handdoekjes? Dat kan, met de handdoekdispenser van MediQo-line.

 2. Sale! 8170 - MediQo-line Vouwhanddoekdispenser RVS klein
  8170 - MediQo-line Vouwhanddoekdispenser RVS klein
  Speciale prijs € 111,78 Normale prijs € 124,20

  Als u gevoel heeft voor stijl, weet u dat elk detail telt. Met deze bescheiden handdoekdispenser treft u een smaakvolle en praktische aanvulling voor elke sanitaire ruimte.

  Deze subtiele handdoekdispenser springt vooral in het oog door de strakke vormgeving. Het ontwerp van de kast is volledig gericht op functionaliteit. Voor gebruik verwijdert u de doekjes via de opening aan de onderzijde van de dispenser. De voorzijde van de dispenser is opklapbaar, zodat de handdoekvoorraad eenvoudig aangevuld kan worden.

  Vindt u een goede handhygiëne waardevol?

 3. Sale! 8180 - MediQo-line Vouwhanddoekdispenser wit groot
  8180 - MediQo-line Vouwhanddoekdispenser wit groot
  Speciale prijs € 87,98 Normale prijs € 97,75

  Een stevige voorraad handdoekjes in uw sanitaire ruimte geeft uw facilitaire dienst wat ademruimte. Met deze handdoekdispenser van de MediQo-line hoeft u niet meer dagelijks om te kijken naar uw voorraad.

  Deze praktische, rechthoekige handdoekdispenser kunt u op elke wand kwijt. De flinke kast biedt ruimte aan 400 tot 900 gevouwen handdoekjes. U verwijdert de doekjes via de onderzijde van de dispenser. Zijn de handdoekjes toe aan vervanging? Door de voorzijde via het slotje te openen, kunt u de handdoekjes eenvoudig vervangen of verwisselen.

  Kiest u voor de gevouwen C- en Z handdoekjes? Dan is de handdoekdispenser van MediQo-line de oplossing.

 4. Sale! 8185 - MediQo-line Vouwhanddoekdispenser RVS groot
  8185 - MediQo-line Vouwhanddoekdispenser RVS groot
  Speciale prijs € 121,10 Normale prijs € 134,55

  Als u zorg besteedt aan uw inrichting, zit u natuurlijk niet te wachten op vandalen. Maar mocht het u toch overkomen, dan bent u daar met deze handdoekdispenser helemaal op voorbereid.

  Deze robuuste handdoekdispenser van geborsteld rvs kan wel tegen een stootje. De stevige cover biedt ruimte voor 400 - 900 handdoekjes. Hiermee bent u altijd verzekerd van een flinke voorraad. De dispenser wordt op vier punten aan de muur bevestigd. Deze solide constructie is volledig vandaalbestendig.

  Geïnteresseerd in een handdoekdispenser die wel tegen een stootje kan?

5 resultaten