Hygienebak

Hygienebak

43 resultaten

 1. Sale! T640 - Jantex SaniBin 18 Liter
  T640 - Jantex SaniBin 18 Liter
  Speciale prijs € 58,46 Normale prijs € 64,95

  JANTEX SANIBIN 18 LITER

  De Jantex SaniBin heeft een discreet en praktisch ontwerp. Voorzien van pedaalbediening, eenvoudig in gebruik en dankzij zijn 18 liter capaciteit hoeft hij, in vergelijking met andere bakken, minder vaak geleegd te worden.

  De SaniBin is gemaakt van eenvoudig te reinigen kunststof en dus bent u verzekerd van een schone en hygiënische omgeving.

  • Merk: Jantex
  • Inhoud: 18 L
  • Afmetingen: 36,5(h) x 19(b) x 58(d)cm
  • Materiaal: ABS
  • Gewicht: 1,8kg
  • Pedaalbediening voor handsfree gebruik
  • Schoon te vegen oppervlak
 2. Sale! 8240 - MediQo-line Hygiënebak 6 liter aluminium
  8240 - MediQo-line Hygiënebak 6 liter aluminium
  Speciale prijs € 147,42 Normale prijs € 163,80

  Een goede afvalbak houdt uw sanitaire ruimte opgeruimd en schoon. Een prettig idee voor iedereen. De hygiënebak van MediQo-line biedt u een praktisch voordeel waarbij u geen concessies hoeft te doen aan uitstraling.

  Deze hygiënebak 6 liter is ideaal voor sanitaire ruimten met een lage bezoekersfrequentie. De stevige aluminium behuizing – natuurlijk ook volgens MediQo-linerecept – heeft een bescheiden inhoud. Datzelfde geldt voor de gemonteerde zakjeshouder, die aan de bak hangt. Door deze geïntegreerde functie is de bak ideaal voor kleinere toiletruimten.

  Houdt u uw sanitaire ruimte graag opgeruimd en schoon? 

 3. Sale! 8400 - MediQo-line Hygiënebak 6 liter aluminium
  8400 - MediQo-line Hygiënebak 6 liter aluminium
  Speciale prijs € 129,11 Normale prijs € 143,45

  Uw vrouwelijke gasten rekenen op comfort. En daar moet u rekening mee houden tijdens de inrichting van uw sanitaire ruimte. Met een ruim aanbod van sanitaire accessoires van MediQo-line windt u vrouwelijke bezoekers helemaal om uw vingers.

  Als u goede sier wilt maken, is deze hygiënebak van MediQo-line onmisbaar. De elegante vormgeving zal direct in het oog springen van uw vrouwelijke gasten. Net als het eenvoudige gebruik. Door de gemonteerde zakjeshouder hebben de dames op elk gewenst moment voldoende hygiënezakjes ter beschikking. Leging is overigens ook eenvoudig; de bak is afneembaar van de wand, waardoor hij extra makkelijk geleegd kan worden.

  Bent u een liefhebber van elegantie en gebruiksgemak?

 4. Sale! 5667 - Damehygiënebak 8 liter met kniebediening, PQHBS
  5667 - Damehygiënebak 8 liter met kniebediening, PQHBS
  Speciale prijs € 73,35 Normale prijs € 81,50

  Voor uw vrouwelijke gasten is een bezoek aan de sanitaire ruimte meer dan een sanitaire stop. Het is een moment van verfrissing, het bijwerken van de make-up en het verwisselen van damesverband. Een compleet ingerichte sanitaire ruimte zal dan ook blijvende indruk achterlaten bij uw vrouwelijke bezoekers.

  Als er één hygiënebak ontworpen is met het oog op hygiëne, is het de PlastiQline Hygiënebak met kniebediening. Deze praktische alles-in-een hygiënebak is een aanwinst op elk damestoilet. De bak is bedienbaar met de knie, waardoor ongewenste aanraking met onhygiënische vlakken voorkomen kan worden. Na gebruik klapt het deksel direct weer op zijn plaats, waardoor ongewenste geurtjes geen vrij spel krijgen. De bak is uitgerust met een gemonteerde hygiënezakjeshouder voor plastic hygiënezakjes. Voorzien van een uitneembare binnenbak met vier zijflappen.

  Bent u op zoek naar een praktische alles-in-een hygiënebak voor uw vrouwelijke bezoekers?

 5. Sale! 5678 - PlastiQline hygiënebak kunststof RVS look
  5678 - PlastiQline hygiënebak kunststof RVS look
  Speciale prijs € 71,01 Normale prijs € 78,90

  Als u in een toiletruimte komt die compleet is uitgerust, ervaart u dat als gastvrijheid en comfort. Het zijn de details die het verschil maken. Bijvoorbeeld de PlastiQline hygiënebak die volledig gesloten is én – dankzij het geurblokje in het deksel – altijd fris ruikt.

  Binnen de PlastiQline, een complete dispenserlijn met kunststof producten, kunt u kiezen voor accessoires met een RVS look. Zoals deze hygiënebak. U bent dan meteen zeker van een gebruiksvriendelijke oplossing. Het handige draaideksel maakt een discrete inworp van afval mogelijk. En natuurlijk is de afvalzak gemakkelijk te verwisselen.

  Meer details weten en een prijs opvragen? 

 6. Sale! 13063 - Dutch Bins hygiënezakjeshouder RVS
  13063 - Dutch Bins hygiënezakjeshouder RVS
  Speciale prijs € 24,30 Normale prijs € 27,00

  Een mooi ontwerp hoeft niet ingewikkeld te zijn. Dat bewijst deze eenvoudige en strak vormgegeven hygiënezakjeshouder van Dutch Bins. Met zijn subtiele design is deze hygiënezakjeshouder een prachtige aanvulling op elk vrouwentoilet.

  Opvallen doen ze niet. De hygiënezakjeshouders van Dutch Bins blinken vooral uit in subtiliteit en eenvoud in gebruik. En meer is ook niet nodig. Want met een hygiënische en praktische verwerking van het damesverband hebben we ons doel al helemaal bereikt. Deze hygiënezakjeshouder van Dutch Bin biedt ruimte voor zowel papieren als plastic hygiënezakjes. De zakjes kunnen eenvoudig worden verwijderd door het ronde gat aan de voorzijde. 

  Op zoek naar subtiele en praktische sanitaire accessoires voor het vrouwentoilet?

 7. Sale! 13061 - Dutch Bins hygiënezakjesdispenser RVS
  13061 - Dutch Bins hygiënezakjesdispenser RVS
  Speciale prijs € 24,30 Normale prijs € 27,00

  Een toiletruimte heeft een belangrijke functie. Dat geldt in het bijzonder voor uw vrouwelijke gasten. Zij gebruiken de ruimte voor een kort opfrismoment of moeten hun hygiënisch verband verschonen. En daarvoor zijn speciale voorzieningen nodig. Met deze subtiele hygiënezakjesdispenser, bent u helemaal klaar voor de komst van vrouwelijke gasten.

  Deze rvs hygiënezakjesdispenser van Dutch Bins is een typisch voorbeeld van subtiel ontwerp met praktische invulling. De eenvoudige rvs buitenkant is voorzien van een speciale anti-fingerprintcoating, wat altijd zorgt voor een hygiënische uitstraling. Door de open bovenkant kunnen de zakjes op een snelle manier in de houder gezet worden en zijn bovendien eenvoudig verwijderbaar.

  Wilt u optimaal tegemoetkomen aan de wensen van uw vrouwelijke gasten? 

43 resultaten