Vouwhanddoekjesdispeser

Vouwhanddoekjesdispeser

10 resultaten

 1. Sale! 8185 - MediQo-line Vouwhanddoekdispenser RVS groot
  8185 - MediQo-line Vouwhanddoekdispenser RVS groot
  Speciale prijs € 133,70 Normale prijs € 148,55

  Als u zorg besteedt aan uw inrichting, zit u natuurlijk niet te wachten op vandalen. Maar mocht het u toch overkomen, dan bent u daar met deze handdoekdispenser helemaal op voorbereid.

  Deze robuuste handdoekdispenser van geborsteld rvs kan wel tegen een stootje. De stevige cover biedt ruimte voor 400 - 900 handdoekjes. Hiermee bent u altijd verzekerd van een flinke voorraad. De dispenser wordt op vier punten aan de muur bevestigd. Deze solide constructie is volledig vandaalbestendig.

  Geïnteresseerd in een handdoekdispenser die wel tegen een stootje kan?

 2. Sale! 8180 - MediQo-line Vouwhanddoekdispenser wit groot
  8180 - MediQo-line Vouwhanddoekdispenser wit groot
  Speciale prijs € 97,11 Normale prijs € 107,90

  Een stevige voorraad handdoekjes in uw sanitaire ruimte geeft uw facilitaire dienst wat ademruimte. Met deze handdoekdispenser van de MediQo-line hoeft u niet meer dagelijks om te kijken naar uw voorraad.

  Deze praktische, rechthoekige handdoekdispenser kunt u op elke wand kwijt. De flinke kast biedt ruimte aan 400 tot 900 gevouwen handdoekjes. U verwijdert de doekjes via de onderzijde van de dispenser. Zijn de handdoekjes toe aan vervanging? Door de voorzijde via het slotje te openen, kunt u de handdoekjes eenvoudig vervangen of verwisselen.

  Kiest u voor de gevouwen C- en Z handdoekjes? Dan is de handdoekdispenser van MediQo-line de oplossing.

 3. Sale! 8170 - MediQo-line Vouwhanddoekdispenser RVS klein
  8170 - MediQo-line Vouwhanddoekdispenser RVS klein
  Speciale prijs € 123,39 Normale prijs € 137,10

  Als u gevoel heeft voor stijl, weet u dat elk detail telt. Met deze bescheiden handdoekdispenser treft u een smaakvolle en praktische aanvulling voor elke sanitaire ruimte.

  Deze subtiele handdoekdispenser springt vooral in het oog door de strakke vormgeving. Het ontwerp van de kast is volledig gericht op functionaliteit. Voor gebruik verwijdert u de doekjes via de opening aan de onderzijde van de dispenser. De voorzijde van de dispenser is opklapbaar, zodat de handdoekvoorraad eenvoudig aangevuld kan worden.

  Vindt u een goede handhygiëne waardevol?

 4. Sale! 8165 - MediQo-line vouwhanddoekdispenser wit klein
  8165 - MediQo-line vouwhanddoekdispenser wit klein
  Speciale prijs € 78,84 Normale prijs € 87,60

  Als u houdt van schone en droge handen, mag een goede handdoekdispenser niet ontbreken in uw sanitaire ruimte. Dankzij de handdoekdispenser van de MediQo-line heeft u voortaan altijd voldoende gevouwen handdoekjes bij de hand.

  Het eerste wat opvalt bij deze kleine handdoekdispenser is de strakke vormgeving. Het subtiele uiterlijk van de kast, is praktisch te combineren met elke interieurstijl. Ook het gebruiksgemak is optimaal: de dispenser biedt ruimte aan 150 tot 500 gevouwen handdoekjes, die u via de onderzijde uit de dispenser kunt halen. De handdoekjes zijn navulbaar via de verwijderbare cover aan de voorzijde.

  Altijd de beschikking over voldoende gevouwen handdoekjes? Dat kan, met de handdoekdispenser van MediQo-line.

 5. Sale! 12920 - Vouwhanddoekdispenser wit Mediclinics
  12920 - Vouwhanddoekdispenser wit Mediclinics
  Speciale prijs € 55,53 Normale prijs € 61,70

  Vouwhanddoekdispenser wit Mediclinics

  Handdoekdispenser voor wandmontage.
  Met veerslot en Mediclinics sleutel.
  Met kijkgleuf voor inhoudscontrole.

  Of het nu gaat om een gast of een medewerker, iedere bezoeker van uw sanitaire ruimte wil zijn bezoek eindigen met droge handen. U kunt dan ook niet zonder een flinke voorraad gevouwen handdoekjes.

  De handdoekdispenser van Mediclinics houdt rekening met de droogbehoefte van iedere gast. Van grootverbruiker tot het meer spaarzame type; de handdoekjes laten zich eenvoudig doseren via de open onderzijde. De kijkgleuf geeft uw facilitaire dienst gelegenheid om de doekjes ruim op tijd aan te vullen. Zo staan uw gasten nooit met lege handen.

 6. Sale! 12921 - Vouwhanddoekdispenser hoogglans Mediclinics
  12921 - Vouwhanddoekdispenser hoogglans Mediclinics
  Speciale prijs € 85,95 Normale prijs € 95,50

  Vouwhanddoekdispenser hoogglans

  Mediclinics

  Handdoekdispenser voor wandmontage.
  Met veerslot en Mediclinics sleutel.
  Met kijkgleuf voor inhoudscontrole.

  Als u houdt van een beetje luxe, springen de rvs hoogglans producten van Mediclinics u direct in het oog. Het strakke design gecombineerd met de hoogglans look is een verrassend accent in elke toiletruimte.

  Naast het opvallende design biedt deze handdoekdispenser voldoende voorraad voor een flinke belasting. Met meer dan 400 handdoekjes zijn uw gasten altijd verzekerd van droge handen. En dreigt er toch een tekort te ontstaan? De voorraad is eenvoudig aangevuld door gebruik te maken van het veerslot aan de voorzijde.

 7. Sale! 12922 - Vouwhanddoekdispenser RVS Mediclinics
  12922 - Vouwhanddoekdispenser RVS Mediclinics
  Speciale prijs € 85,95 Normale prijs € 95,50

  Handdoekdispenser RVS, DT2106CS

  Mediclinics

  Na een kort toiletbezoek is het prettig als u uw handen kunt drogen. De oplossing is eenvoudig: met de handdoekdispenser van Mediclinics laat u al uw gasten schoon en droog uit het toilet komen.

  Wanneer u houdt van elegantie, valt uw oog al snel op rvs. De glanzende en luxueuze uitstraling geven elke sanitaire ruimte de indruk van een stijlvol design. Met deze rvs handdoekdispenser geeft u elke sanitaire ruimte een boeiend accent. De dispenser biedt ruimte aan meer dan 400 handdoekjes. Hierdoor bent u ook op piekmomenten verzekerd van voldoende voorraad. Aanvullen is mogelijk via de voorzijde, door het speciale veerslot met bijbehorende sleutel.

 8. Sale! 12925 - Handdoekdispenser zwart Mediclinics
  12925 - Handdoekdispenser zwart Mediclinics
  Speciale prijs € 55,53 Normale prijs € 61,70

  Handdoekdispenser zwart, DT2106B

  Mediclinics

  Goede handhygiëne is een must in elke openbare sanitaire ruimte. Het voorkomt verspreiding van bacteriën, en geeft uw gasten ook nog eens een lekker schoon gevoel.

  Met de handdoekdispenser van Mediclinics kiest u niet alleen voor een opvallend design, maar ook voor praktisch gebruik.

  Dat een sanitaire ruimte zeker niet saai hoeft te zijn, bewijst deze stoere zwarte handdoekdispenser van Mediclinics.

  De opvallende zwarte kleur en het robuuste design maken van deze handdoekdispenser een regelrechte blikvanger.

  De dispenser biedt ruimte aan 400-600 gevouwen handdoekjes en is eenvoudig te monteren aan de wand. 

 9. Sale! 3340 - Vouwhanddoekdispenser midi kunststof zwart PlastiQline 2020
  3340 - Vouwhanddoekdispenser midi kunststof zwart PlastiQline 2020
  Speciale prijs € 31,50 Normale prijs € 35,00

  Handdoekdispenser midi kunststof zwart

  Handdoekdispenser voor wandmontage.
  Met slot en sleutel.
  Standaard met grijs venster.
  Geschikt voor logobedrukking.
  Universeel navulbaar.
  Geschikt voor: C- en Z gevouwen papieren handdoekjes max. 255 x 120 mm.

  Na een sanitaire stop, is het niet handig als uw gasten hun handen droog moeten wapperen, omdat de handdoekjes op zijn. Een goed gevulde handdoekdispenser met voldoende opslagcapaciteit is daarom dé oplossing. 

  Een handdoekdispenser moet natuurlijk vooral praktisch in gebruik zijn. Maar dat hoeft geen afbreuk te doen aan het design. U herkent de PlastiQline 2020 Handdoekdispenser direct aan zijn strakke, moderne vormgeving. De vierkante kast, voorzien van verfijnd afgeronde hoeken, en afgeronde bovenkant, bevat in het midden een speciaal kijkvenster. Hierdoor kunt u eenvoudig en snel de inhoud controleren. De dispenser biedt ruimte aan 400 tot 600 handdoekjes. U kunt de voorraad aanvullen door de voorzijde van de dispenser open te klappen.

  Als u kiest voor een handdoekdispenser met voldoende opslagcapaciteit,

   

10 resultaten