Halterschorten

Halterschorten

27 resultaten

 1. Sale! A554 - Whites halterschort blauw-wit geblokt
  A554 - Whites halterschort blauw-wit geblokt
  Speciale prijs € 9,89 Normale prijs € 11,79

  WHITES HALTERSCHORT BLAUW-WIT GEBLOKT

  Het klassieke ontwerp van het Whites halterschort maakt het een ideale toevoeging aan de front-of-house en back-of-house van iedere horecaonderneming.

  Polykatoen is een duurzaam en comfortabel materiaal dat ideaal is voor horecakleding, waarbij u kunt rekenen op en lange levensduur in de professionele horeca. Dankzij de stijlvolle vormgeving kan dit Whites halterschort zowel voor front-of-house als back-of-house toepassingen worden ingezet.

 2. Sale! A521 - Whites polykatoen halterschort wit
  A521 - Whites polykatoen halterschort wit
  Speciale prijs € 7,19 Normale prijs € 7,99

  WHITES POLYKATOEN HALTERSCHORT WIT

  Schorten zijn onmisbaar in iedere back-of-house omgeving. Het polykatoen halterschort van Whites biedt een verfijnde vormgeving in strak wit, dat een professionele allure aan uw keuken geeft. Het schort heeft heupbanden die lang genoeg zijn om voor iedere maat een comfortabele pasvorm te bieden.

  Het polykatoen materiaal zorg dat de schorten duurzaam en slijtvast zijn en makkelijk schoon te maken zijn in een industriële wasmachine - dit bespaart u zowel tijd als geld.

  Moet je een schort dragen tijdens het koken?

  Het dragen van een schort tijdens het werken in de keuken of tijdens het koken biedt essentiële bescherming tegen hete vloeistoffen, voedsel of oliën. Deze kunnen erntige verwondingen veroorzaken wanneer ze met huid in contact komen. Daarnaast voorkomt een schort vlekken op en beschadigingen aan kleding.

  Waarom is polykatoen een goed materiaal voor keukenpersoneel?

  Polykatoen is zeer duurzaam, ventilerend, makkelijk schoon te maken en kreukbestendig. Deze eigenschappen maken polykatoen ideaal voor gebruik in de keuken, waar hitte en stressvolle omstandigheden gangbaar zijn. Door het comfort tevens geschikt voor lange werkdagen.

  • Ingenaaide banden
  • Ideaal voor keuken- en bedienend personeel
  • Zorgt dat uw kleding langer schoon blijft
  • De witte kleur werkt warmtewerend
  • Brede nekband voor een comfortabele pasvorm
 3. Sale! A279 - Whites halterschort zwart
  A279 - Whites halterschort zwart
  Speciale prijs € 7,82 Normale prijs € 8,69

  WHITES HALTERSCHORT ZWART

  Het zwarte schort van Whites is gemaakt van slijtvast polykatoen en heeft ingenaaide banden.

  Het schort van hoogwaardige kwaliteit biedt daarmee een comfortabele en praktische pasvorm.

  De combinatie van het praktische ontwerp met de stijlvolle vormgeving maakt het schort geschikt voor zowel bediening als keukenpersoneel.

  Het is daarmee een veelzijdige keuze als basisuitrusting voor de horeca.

  De universele maat zorgt dat het schort eenvoudig tussen keuken- en bedieningspersoneel uitgewisseld kan worden, waardoor ze er te allen tijde netjes uitzien en beschermd zijn tegen knoeien en vlekken.

 4. Sale! A590 - Whites PVC nylon halterschort groen
  A590 - Whites PVC nylon halterschort groen
  Speciale prijs € 17,09 Normale prijs € 20,49

  WHITES PVC NYLON HALTERSCHORT GROEN

  Wilt u uw kleding beschermen tegen beschadigingen en vlekken? Dan is het heavy-duty schort van Whites perfect voor u. Het schort is gemaakt van een heavy-duty PVC dat een uitstekende bescherming biedt tegen water, olie en andere gevaarlijke vloeistoffen. het risico op verwondingen op de werkplek door de romp en benen van het personeel te beschermen tegen onbedoeld morsen, en ook door kapotte kleding te voorkomen.

  Het schort is ontworpen met een comfortabele neklus en taillebanden die kunnen worden aangepast aan de grootte van elk personeelslid. Dit helpt om het schort goed op de drager te houden wanneer hij zich op de werkplek verplaatst.

  Het schort is voorzien van koperen ogen die extra duurzaamheid toevoegen aan de taillebanden - waardoor het risico op schade en de hoeveelheid geld die u uitgeeft aan vervangingen wordt verminderd.

27 resultaten