Antibacterie doekjes

Antibacterie doekjes

8 resultaten

 1. Sale! DA301 - EcoTech quatvrije reinigingsdoekjes emmer (500 stuks)
  DA301 - EcoTech quatvrije reinigingsdoekjes emmer (500 stuks)
  Speciale prijs € 26,06 Normale prijs € 29,99

  Reinigingsdoekjes zijn de meest handzame, veelzijdige en kwalitatief hoogstaande schoonmaakoptie voor zowel front- als back-of-house. Deze doekjes van EcoTech zijn direct klaar voor gebruik, wat het schoonmaken van uw keuken erg eenvoudig en snel maakt. Zo bent u minder tijd kwijt aan de schoonmaak en kunt u meer tijd besteden aan waar het echt om draait.

  EcoTech heeft de doekjes zodanig ontworpen dat ze aan de Europese wetgeving omtrent schoonmaken in de voedingsindustrie voldoen. Ze helpen de verspreiding van ziektekiemen als E.coli en salmonella voorkomen en zorgen zo voor een veilige werkomgeving voor uw personeel en uw gasten. Voldoet aan de BS EN 1276 norm, effectief tegen allerlei bacteriën en virussen.

 2. Sale! DF107 - PALTX desinfecterende doekjes voor oppervlakken/sondes (10 x 200 doekjes)
  DF107 - PALTX desinfecterende doekjes voor oppervlakken/sondes (10 x 200 doekjes)
  Speciale prijs € 46,76 Normale prijs € 55,49

  Dood schadelijke micro-organismen met de Pal TX thermometer reinigingsdoekjes. Elimineert 99,9% van de bacteriën. Ideaal voor het desinfecteren van thermometers, sondes of uw handen om zo uw keuken hygiënisch schoon te houden. Deze reinigingsdoekjes zijn effectief tegen MRSA, E.coli, Listeria, Salmonella en de meeste virussen en schimmels - perfect voor zorginstellingen, keukens en wasruimtes.

  Door het afsluitbare deksel drogen de doekjes niet uit en kunt u ze langer gebruiken zonder nieuwe aan te hoeven schaffen.

 3. Sale! DF142 - CIF Pro Formula Multi-Purpose reinigingsdoekjes (100 stuks)
  DF142 - CIF Pro Formula Multi-Purpose reinigingsdoekjes (100 stuks)
  Speciale prijs € 7,73 Normale prijs € 8,59

  Houd uw oppervlakken perfect schoon met dit 100-pak Pro Formula multi-purpose reinigingsdoekjes van CIF. De krachtige formule elimineert snel tot 99,9% van de bacteriën en virussen. Zo ontsmet u snel en makkelijk alle oppervlakken en voorkomt u de verspreiding van ziektekiemen en infectiebronnen. De doekjes hebben een honingraatstructuur waardoor ze meer vuil opnemen, waardoor uw oppervlakken zowel zichtbaar als onzichtbaar gereinigd worden.

  De doekjes hebben een aangename geur die vieze luchtjes tegengaat. Zo ruiken uw wasbakken, fornuizen, tegels en meubels net zo schoon als ze eruit zien.

8 resultaten