Tafelmodel Vriezer RVS

Tafelmodel Vriezer RVS

2 resultaten

 1. Sale! CD081 - Polar C-serie tafelmodel vriezer RVS 140 Liter
  CD081 - Polar C-serie tafelmodel vriezer RVS 140 Liter
  Speciale prijs € 629,00 Normale prijs € 699,00

  C-serie tafelmodel vriezer RVS 140 Liter

  POLAR

  Ook voor al uw POLAR  reparatie onderdelen

  https://www.storinghorecaapparatuur.nl/c-4863503/polar-koel-en-vrieskast-horeca-en-grootkeuken-reparatie-onderdelen-en-accessoires/

  Door zijn vriesvermogen in omgevingstemperaturen tot 32°C is de Polar C-serie tafelmodel vriezer ideaal voor professionele keukens.

  De Polar C-serie tafelmodel vriezer biedt betrouwbaarheid en energieklasse A, ideaal voor minder intensief gebruik in commerciële keukens waar ruimte beperkt is. Met drie vaste schappen is er genoeg ruimte voor een ruime hoeveelheid vrieswaren, terwijl de RVS constructie zorgt dat de vriezer stevig en eenvoudig schoon te maken is.

  Met twee wieltjes aan de achterzijde en in hoogte verstelbare voetjes aan de voorzijde, zodat hij makkelijk recht te zetten en te (ver)plaatsen is. Zo is de Polar tafelmodel vriezer een ideale energiezuinige vriesoplossing.

  Polar C-serie keukenkoelingen zijn ontworpen voor dagelijks, minder intensief gebruik in de horeca. De C-serie is ideaal als algemene opslag die u niet vaak hoeft te openen en sluiten. Apparatuur uit de C-serie is geschikt voor een omgevingstemperatuur tot 32°C.

   

2 resultaten