Kinderstoelen

Kinderstoelen

6 resultaten

 1. Sale! DL901 - Bolero houten kinderstoel donkerbruin
  DL901 - Bolero houten kinderstoel donkerbruin
  Speciale prijs € 67,46 Normale prijs € 68,99

  BOLERO HOUTEN KINDERSTOEL DONKERBRUIN

  Toon uw gastvrijheid met deze kinderstoel van Bolero. Dankzij de natuurlijke houten constructie past de stoel in ieder interieur en maakt u uw onderneming gezinsvriendelijker.

  De stoel is geschikt is voor kinderen tot 36 maanden met een gewicht van maximaal 15kg die zelfstandig kunnen zitten. Hij is voorzien van een tuigje en hoge zijkanten, waardoor kinderen er veilig in kunnen zitten en er niet uit kunnen vallen.

  Het hout is eenvoudig met een doekje af te nemen, dus knoeien is geen probleem.

 2. Sale! DL900 - Bolero kinderstoel naturel
  DL900 - Bolero kinderstoel naturel
  Speciale prijs € 67,46 Normale prijs € 68,99

  BOLERO HOUTEN KINDERSTOEL

  De klassiek vormgegeven, stevige Bolero houten kinderstoel heeft een natuurlijke houten afwerking en een ruimtebesparend, stapelbaar ontwerp. Perfect voor restaurants, cafés, bistro's en andere horeca, met een natuurlijk houten look die bij ieder interieur past, van vijfsterrenhotel tot café.

  Dit product is ontworpen voor kinderen tot 36 maanden oud, tot 15kg die zelf rechtop kunnen zitten. Het schoonhouden van deze praktische en stevige kinderstoel is heel eenvoudig - hij is eenvoudig schoon te poetsen, zodat u een hygiënische omgeving creëert voor de gehele familie. Een reserveriem is beschikbaar met code AF406 (apart verkrijgbaar).

  Hoe lang gebruiken baby's een kinderstoel?

  Doorgaans kunnen kinderen vanaf 6 maanden een kinderstoel gebruiken. De maximum aangeraden leeftijd voor het gebruik van een kinderstoel is 36 maanden. Onze kinderstoelen zijn geschikt voor kinderen tot en met 36 maanden.

  Hoe kies ik een kinderstoel?

  Allereerst is het belangrijk dat er een stevige riem is, zodat uw kind stevig blijft zitten. Ten tweede wilt u dat hij makkelijk schoon te maken is, omdat de kleinsten onder ons vaak niet zo netjes eten. Daarnaast is comfort belangrijk. Een stevige rugleuning in combinatie met een voetensteun kan het comfort verhogen.

  Moet een kinderstoel een voetensteun hebben?

  Nee- een voetensteun is niet noodzakelijk. Het kan wel extra comfort geven en onze kinderstoelen hebben standaard een voetensteun.

 3. Sale! DA693 - Bolero grijze PP stapelbare kinderstoel
  DA693 - Bolero grijze PP stapelbare kinderstoel
  Speciale prijs € 172,76 Normale prijs € 191,99

  BOLERO GRIJZE PP STAPELBARE KINDERSTOEL

  Gebruik deze onderhoudsarme kinderstoel van Bolero om ook uw jongste klanten een plekje in uw restaurant te bieden. De kinderstoel is gemaakt van stevig, duurzaam, maar licht polypropyleen waardoor hij veilig en hygiënisch is en lang meegaat. De poten staan ver uit elkaar wat zorgt voor een goede stabiliteit. U kunt tot 4 kinderstoelen op elkaar stapelen en de verstelbare veiligheidsriem is een extra veiligheidsmaatregel die voorkomt dat kleintjes uit de stoel klimmen.

  De kinderstoel heeft een lichtgrijze kleur en past daarom in vrijwel elk interieur en exterieur. Door middel van het draaghandvat is de kinderstoel bovendien heel eenvoudig te verplaatsen. Een gemakkelijk zelf te monteren kinderstoel van hoge kwaliteit, waarin uw kleinste klanten lekker kunnen genieten van hun eten. Geschikt voor kinderen tot 3 jaar óf 18kg.

6 resultaten