Haardroger

Haardroger

30 resultaten

 1. Sale! 17295 - Wandhaardroger heavy duty wit met slang, Hotel Valera
  17295 - Wandhaardroger heavy duty wit met slang, Hotel Valera
  Speciale prijs € 196,65 Normale prijs € 221,00

  Wandhaardroger heavy duty wit met slang, Hotel

  Valera

  Een goede haardroger is onmisbaar om het haar droog te maken en in model te brengen. De warmte en luchtstroom zorgen voor een mooi resultaat. Ook als veel mensen er gebruik van maken, moet de haardroger optimaal blijven functioneren. Die zekerheid biedt de Hotello BLDC, de beste wandhaardroger voor extreem gebruik, lees hoge bezoekersfrequentie, in met name publieke ruimtes.

  De heavy duty Hotello BLDC heeft een krachtige, duurzame, borstelloze motor. De (witte) wanddroger start automatisch wanneer de handgreep uit de houder wordt gehaald. De handgreep blijft koel en dankzij de flexibele uitrekbare witte slang, tot 1,2 meter, kan de gebruiker letterlijk alle kanten op. De Hotello BLDC kan op twee manieren worden aangesloten: met een wandcontactdoos of een directe aansluiting. De veiligheid is gewaarborgd door de automatische 8 minuten veiligheidstimer.  

 2. Sale! 12020 - Haardroger automatisch wit Mediclinics
  12020 - Haardroger automatisch wit Mediclinics
  Speciale prijs € 179,78 Normale prijs € 205,70

  Haardroger automatisch wit

  Mediclinics 

  Als u waarde hecht aan gezonde en sportieve medewerkers, zorgt u voor een goed gefaciliteerde sportruimte. En daar mag een wandhaardroger niet ontbreken.

  Niets is erger dan met natte haren de koude buitenlucht in te moeten. Met deze wandhaardroger van Mediclinics hoeft dat niet meer. De droger wordt automatisch geactiveerd na uitname van de slang uit de wandhouder. Door de nauwkeurig ingestelde temperatuur en luchtsnelheid heeft de droger slechts enkele minuten nodig om het haar te drogen.

  Voorzie uw sanitaire ruimte van een wandhaardroger uit de Mediclinics-lijn

 3. Sale! 12007 - Haardroger drukknop wit Mediclinics
  12007 - Haardroger drukknop wit Mediclinics
  Speciale prijs € 472,50 Normale prijs € 540,75

  Haardroger drukknop wit, SC0088H

  Mediclinics

  Als u kiest voor deze wandhaardroger weet u in elk geval één ding zeker; uw bezoekers komen thuis met droog haar. De witte haardroger van Mediclinics biedt een optimaal gebruikscomfort en maximale efficiëntie.

  Door de nauwkeurig ingestelde luchtsnelheid en aangename luchttemperatuur is het comfort van deze haardroger zeer hoog. De eenvoudige bediening via de drukknop maakt deze haardroger een praktische aanvulling in uw interieur.

   

 4. Sale! 17271 - Wandhaardroger wit met slang, Hotello Valera
  17271 - Wandhaardroger wit met slang, Hotello Valera
  Speciale prijs € 128,25 Normale prijs € 145,50

  Wandhaardroger wit met slang, Hotello

  VALERA

  In een hotel is gastvrijheid basisregel nummer 1. Met een haardroger uit de Valera-lijn laat u zien dat u zelfs aandacht besteedt aan de kleinste details.

  De wandhaardrogers van Valera staan stuk voor stuk bekend om hun kwaliteit en gebruiksgemak.
  Een typisch voorbeeld is deze stijlvolle witte wandhaardroger. De volautomatische föhn start zodra de handgreep uit de houder wordt gehaald. Een extra voordeel is de flexibiliteit van de haardroger; de lange, uittrekbare slang rekt meer dan een meter met u mee.

  Laat u uw hotelgasten graag zien dat u gaat voor topkwaliteit? 

30 resultaten