Onderstellen

Onderstellen

19 resultaten

 1. Sale! GP773 - Bolero opklapbare aluminium tafelpoot zwart
  GP773 - Bolero opklapbare aluminium tafelpoot zwart
  Speciale prijs € 169,16 Normale prijs € 187,99

  BOLERO ALUMINIUM FLIP-TOP TAFELPOOT ZWART

  Deze flip-top tafelpoot van Bolero is een eenvoudige manier om ruimte te besparen. Dankzij het slime mechanisme klapt u het tafelblad eenvoudig weg wanneer u de tafel niet gebruikt, zodat u kostbare opslagruimte kunt besparen.

  Dankzij de lichtgewicht aluminium constructie is de voet eenvoudig te verplaatsen tussen binnen en buiten, maar toch zeer sterk en stabiel.

  De voet kan worden gebruikt met vierkante tafelbladen met een maximale breedte van 70cm, zodat u eenvoudig uw ideale tafel samen kunt stellen.

 2. Sale! GK993 - Bolero RVS vierkante tafelpoot
  GK993 - Bolero RVS vierkante tafelpoot
  Speciale prijs € 98,06 Normale prijs € 108,99

  BOLERO RVS TAFELPOOT VIERKANT 680(H)X400(B)MM

  Maak in de warme maanden optimaal gebruik van uw buitenruimtes met deze vierkante tafelpoot van Bolero. De lichtgewicht tafelpoot past onder vele tafelbladen en is eenvoudig te verplaatsen dankzij het lage gewicht - ideaal voor cafés en restaurants met een terras, maar ook binnen te gebruiken.

  Het RVS is weersbestendig en heeft een lange levensduur. De poot wordt plat verpakt geleverd en is eenvoudig te monteren.

 3. Sale! HC298 - Bolero gietijzeren tafelpoot 72cm
  HC298 - Bolero gietijzeren tafelpoot 72cm
  Speciale prijs € 111,56 Normale prijs € 123,99

  BOLERO GIETIJZEREN TAFELPOOT 72 CM

  Decoratieve en functionele brasserietafelpoot. Het stevige design biedt een zeer betrouwbare en stabiele tafelbasis voor terrassen, binnenplaatsen en andere buitenterreinen van restaurants en cafés. Perfect verzwaard om uw tafels stabiel op de plek te houden ongeacht het weer.

  Deze zeer bestendige poot is ontworpen voor de voorgeboorde tafelbladen van Bolero en Werzalit.

19 resultaten