Tafelmodel vriezer wit

Tafelmodel vriezer wit

1 resultaat

 1. Sale! CD611 - Polar C-serie tafelmodel vriezer wit 140 Liter
  CD611 - Polar C-serie tafelmodel vriezer wit 140 Liter
  Speciale prijs € 539,00 Normale prijs € 599,00

  C-serie tafelmodel vriezer wit 140 Liter

  POLAR

  Ook voor al uw POLAR  reparatie onderdelen

  https://www.storinghorecaapparatuur.nl/c-4863503/polar-koel-en-vrieskast-horeca-en-grootkeuken-reparatie-onderdelen-en-accessoires/

  De Polar C-serie tafelmodel vriezer is de perfecte vriesoplossing voor allerlei soorten ingrediënten in professionele keukens waar ruimte beperkt is.

  De Polar C-serie tafelmodel vriezer is zeer efficiënt en compact en is daarmee een uitstekende opslagmethode voor minder drukke omgevingen. De intuïtieve LED-bediening is erg gebruiksvriendelijk, terwijl de wieltjes aan de achterzijde en het uitneembare deurrubber ervoor zorgen dat de schoonmaak snel en makkelijk is.

  De ruime 140L inhoud kan een verrassend grote hoeveelheid voedsel bewaren, veilig achter de stevige deur met slot. Ideaal voor de professional.

  Polar C-serie keukenkoelingen zijn ontworpen voor dagelijks, minder intensief gebruik in de horeca. De C-serie is ideaal als algemene opslag die u niet vaak hoeft te openen en sluiten. Apparatuur uit de C-serie is geschikt voor een omgevingstemperatuur tot 32°C.

  Kan deze koeling eenvoudig worden verplaatsts?

  De Polar C-serie tafelmodel vriezer heeft wieltjes aan de achterzijde, waardoor hij eenvoudig geplaatst en verplaatst kan worden in professionele keukens, zowel voor de schoonmaak of voor een herindeling van uw keuken.

  Hoe koel houdt deze vriezer de inhoud?

  De Polar C-serie tafelmodel vriezer heeft een temperatuurbereik tussen -25°C en -10°C, in een omgevingstemperatuur tot wel 32°C. Essentieel in de professionele keuken, waar de temperatuur flink op kan lopen.

  Is de Polar C-serie tafelmodel vriezer makkelijk te onderhouden?

  De RVS constructie van deze koeling is erg makkelijk schoon te maken, wat tijd bespaart op de schoonmaak in professionele keukens. Als de vriezer moet worden ontdooid is dit eenvoudig en snel te bewerkstelligen met de handmatige ontdooimodus.

1 resultaat