Sapcentrifuges

Sapcentrifuges

2 resultaten

 1. Sale! 408120 - Koude pers-juicer van SANTOS
  408120 - Koude pers-juicer van SANTOS
  Speciale prijs € 3.595,00 Normale prijs € 3.995,00

  Koude pers-juicer ( low juicer )

  SANTOS

  Een hoge kwaliteit professionele koude pers-juicer, voor een superieure kwaliteit sap en u haalt meer uit uw fruit en groenten, niet alleen in sap opbrengst maar ook voor het behoud van vitale enzymen en voedingsstoffen, geschikt voor ieder type fruit, groente of kruiden, met extra grote vulopening 8cm wat voorsnijden bijna overbodig maakt, voorzien van een snelheidsregelaar en pulpafvoer in grote bak

  De Santos slow juicer is ideaal voor juicebars, eco-winkels en meer. Het geavanceerde cold-press systeem behoudt de heerlijke smaken, voedingsstoffen, vitaminen en mineralen door fruit of groente langzaam maar zorgvuldig tot sap te verwerken. Het delicate proces is zeer efficiënt en weet de maximale hoeveelheid sap te produceren.

  Het stijlvolle ontwerp en de stille werking zorgen dat de sapcentrifuge ook perfect is voor front-of-house gebruik om de klantbeleving te vergroten, terwijl de extra grote trechter het mogelijk maakt om hele vruchten te persen zonder vooraf te snijden

 2. Sale! 408077 - Sapcentrifuge SANTOS
  408077 - Sapcentrifuge SANTOS
  Speciale prijs € 2.205,00 Normale prijs € 2.450,00

  SANTOS SAPCENTRIFUGE

  Ook voor al uw SANTOS apparatuur de reparatie onderdelen en accessoires

  https://www.storinghorecaapparatuur.nl/c-4999248/santos-horeca-en-grootkeuken-apparatuur-reparatie-onderdelen/

  Krachtige professionele sapcentrifuge waarvan het ontwerp al dateert uit 1986.

  De sapcentrifuge is eenvoudig in gebruik en alle delen die in aanraking komen met voedsel zijn van roestvrijstaal, met beveiliging en blokkeerhendel voor opening en sluiting van sapcentrifuge.

  Tevens voorzien van aparte pulpafvoer in grote kunststof bak en rubber voetjes die het weglopen en vibraties voorkomen.

  De Santos sapcentrifuge 28A is voorzien van een uitzonderlijk sterke asynchroonmotor en een gebruiksvriendelijke, uitneembare RVS mand.

  Geschikt voor het persen van grote hoeveelheden fruit en groenten en ideaal voor gebruik in smoothiebars, restaurants, cafés en reformwinkels.

  De Santos 28A heeft een zeer hoge output en produceert sap van hoge kwaliteit.

2 resultaten