Zeepdispenser kunststof

Zeepdispenser kunststof

2 resultaten

 1. Sale! 98817 - MediQo-line Zeep- & desinfectiemiddeldispenser 500 ml LB kunststof
  98817 - MediQo-line Zeep- & desinfectiemiddeldispenser 500 ml LB kunststof
  Speciale prijs € 47,70 Normale prijs € 53,00

  Zeep- & desinfectiemiddeldispenser kunststof 500 ml LB + opvangschaal, MQL05K

  Een medische omgeving staat voor hygiëne op het hoogste niveau. Een goed functionerende zeep- en desinfectiemiddeldispenser is daarom onmisbaar. Met een dispenser van de MediQo-line bent u altijd verzekerd van een optimale handhygiëne.

  De meest hygiënische manier om zeep te doseren is via de elleboogbediening. De lange bedieningsbeugel aan deze zeepdispenser van MediQo-line maakt deze elleboogbediening extra makkelijk. De dispenser wordt geleverd inclusief een speciale opvangschaal, voor ongewenste zeepresten. Inhoudscontrole is eenvoudig door het speciale zichtvenster aan de voorzijde van de dispenser.

  Gaat u voor optimale hygiëne?

 2. Sale! 3361 - Zeepdispenser 1000 ml kunststof navulbaar zwart
  3361 - Zeepdispenser 1000 ml kunststof navulbaar zwart
  Speciale prijs € 33,84 Normale prijs € 38,35

  Zeepdispenser kunststof zwart 1000 ml, PQB20Soap10-2

  Het is dé nummer 1 basisregel in de hygiëne: je handen wassen na toiletgebruik. Een stevige en goed werkende zeepdispenser is daarom een must. Met de PlastiQline 2020 zeepdispenser weet u zeker dat iedereen binnen uw bedrijf zijn handen schoonhoudt. 

  De een houdt van zeep, terwijl de ander de voorkeur geeft aan een flinke wasbeurt met alcoholgel. Voor het gebruik van deze multifunctionele zeepdispenser maakt het niks uit. De dispenser is namelijk geschikt voor diverse desinfectiemiddelen, zoals antibacteriële zeep en alcoholgel. En doseren is ook geen probleem meer, want door een eenvoudige druk op de pushknop aan de onderzijde van de dispenser ligt binnen een handomdraai de perfecte hoeveelheid vloeistof op uw hand. 

  Kiest u ook voor een multifunctionele zeepdispenser?

2 resultaten