Koelwerkbanken laag model

Koelwerkbanken laag model

1 resultaat

 1. Sale! DA462 - Polar GN laag model koelwerkbank 2-deurs
  DA462 - Polar GN laag model koelwerkbank 2-deurs
  Speciale prijs € 1.358,00 Normale prijs € 1.509,00

  POLAR GN LAAG MODEL KOELWERKBANK 2-DEURS

  Ook voor al uw POLAR  reparatie onderdelen

  https://www.storinghorecaapparatuur.nl/c-4863503/polar-koel-en-vrieskast-horeca-en-grootkeuken-reparatie-onderdelen-en-accessoires/

  Maak optimaal gebruik van de ruimte in uw keuken met deze gekoelde onderkast. De onderkast is voorzien van een geforceerd koelsysteem zodat voedsel efficiënt en altijd op de optimale temperatuur gekoeld wordt. Zelfs in een hete keuken waar de deur continu geopend wordt. Daarnaast is het mogelijk om apparaten zoals een grill, bakplaat of warmhoudplaat op het blad te plaatsen. Omdat de onderkast gemaakt is van hoge kwaliteit RVS is deze zeer slijtvast en duurzaam en geschikt voor professioneel gebruik in drukke horeca-omgevingen. Deze unit heeft 2 GN 1/1 roosters.

  Polar U-serie keukenkoelingen zijn de absolute topstukken in de collectie, ontworpen om uw meest kostbare producten veilig op te slaan. Ze voldoen aan de strengste industrienormen en maken gebruik van krachtige mechanische ventilatie die smaken conserveert en bederf voorkomt. Met de U-serie kunt ook bij veelvuldig openen en sluiten rekenen op constante, gelijkmatige koelprestaties, zelfs bij een omgevingstemperatuur tot wel 43°C.

  • Geforceerde koeling
  • 1 rooster per deur
  • Natuurlijke ontdooiing
  • Digitale bediening
  • 50mm dikke isolatie
  • Wielen

1 resultaat