Saladeschalen

Saladeschalen

7 resultaten

 1. Sale! C464 - Olympia Whiteware saladeschaal 33 cm
  C464 - Olympia Whiteware saladeschaal 33 cm
  Speciale prijs € 54,86 Normale prijs € 60,99

  OLYMPIA WHITEWARE SALADESCHAAL 33 CM

  Deze eenvoudige, strakke en fris vormgegeven saladeschalen passen bij iedere tafelschikking. Het grote formaat maakt ze ideaal voor hartige salades, terwijl het sterke verglaasde porselein zorg dat ze sterk genoeg zijn om veelvuldig, intensief gebruik in de drukste horecazaken te doorstaan.

  De fijne kromming van de rand geeft wat extra stijl en is gerold om extra chipbestendig te zijn. Ze zijn daarmee perfect voor alles van hippe bistro's tot bourgondische eettentjes.

  Welk formaat heeft een saladeschaal?

  Saladeschalen zijn vaak wat groter dan een gemiddelde schaal of kom, door het volume van een salade. Deze saladeschalen hebben een doorsnee van 330mm, waarmee ze groot genoeg zijn voor sharing salads, maar ook voor maaltijdsalades.

  Zijn deze saladeschalen stapelbaar?

  Ja! iedere kom is ontworpen om netjes te stapelen, wat u kostbare opslagruimte bespaart. Dit maakt ze bijzonder handig voor drukbezochte restaurants waar ruimte erg kostbaar is.

  Kan ik deze schalen ook voor iets anders gebruiken?

  Ja - door hun formaat zijn ze geschikt voor allerlei doeleinden. Gebruik ze bijvoorbeeld voor sharing gerechten als frietjes, puree of gegrillde groente. U kunt zelfs creatief zijn door ze bijvoorbeeld met potpourri te vullen als frisse twist voor uw front-of-house.

  • Oven-, magnetron-, vaatwasser- en vriezerbestendig
  • Volledig verglaasd en daardoor hitte- en schokbestendig
  • Stapelbaar
  • Gerolde randen en daardoor zeer chipbestendig
  • Dit product valt onder onze chipgarantie

7 resultaten