Tapinstallatie met Fustkoeling

Tapinstallatie met Fustkoeling

1 resultaat

 1. Sale! GE632 - Polar G-serie tapinstallatie met fustkoeling
  GE632 - Polar G-serie tapinstallatie met fustkoeling
  Speciale prijs € 1.556,00 Normale prijs € 1.729,00

  POLAR G-SERIE TAPINSTALLATIE MET FUSTKOELING

  Ook voor al uw POLAR  reparatie onderdelen en accessoires

  https://www.storinghorecaapparatuur.nl/c-4863503/polar-koel-en-vrieskast-horeca-en-grootkeuken-reparatie-onderdelen-en-accessoires/

  Tap een heerlijk biertje of andere drank van het fust met deze betrouwbare Polar G-serie tapinstallatie met fustkoeling. De koeling met geïntegreerde tap biedt ruimte aan een standaard 50L fust. Het is de ideale 2-in-1 oplossing om met beperkte ruimte toch een heerlijk koel biertje van de tap te kunnen serveren.

  Door de geforceerde luchtkoeling worden uw dranken op de perfecte temperatuur bewaard. Dankzij het digitale bedieningspaneel aan de voorzijde stelt u eenvoudig de gewenste temperatuur in, zonder gedoe met onnauwkeurige draaiknoppen of losse thermometers.

  Of u nu op zoek bent naar een extra tap of juist bier van de tap wilt introduceren, deze Polar tap met koeling is de ideale ruimtebesparende oplossing.

  Geleverd inclusief tapkraan, CO2-leiding, CO2-splitter en type A fustkoppeling. Drukregelaar en gas niet inbegrepen. We raden aan deze tapinstallatie alleen door getraind personeel te laten installeren.

  Polar G-serie koelingen zijn ontworpen voor dagelijks gebruik door veeleisende horecaprofessionals. De G-serie is een uitstekende keuze wanneer u een koeling met duurzame componenten en een sterke constructie zoekt die u regelmatig moet openen en sluiten.

  • Capaciteit 1x 50L fust (niet inbegrepen)
  • Eenvoudig te gebruiken digitaal bedieningspaneel met LED display - houdt het fust perfect koel
  • Sterke RVS constructie, eenvoudig schoon te maken
  • Met geremde wieltjes voor eenvoudige plaatsing en installatie
  • Inclusief type A fustkoppeling voor eenvoudige installatie
  • Met tapkraan aan de bovenzijde en voorzien van lekbakje
  • Zelfsluitende deur (niet omkeerbaar)

1 resultaat