Patisserie

Patisserie

Patisserie

Resultaat 180 van de 387 resultaten wordt getoond

Pagina
  1. Sale! FBK patisserie kwast hoogwaardig kleurcode HACCP 30 mm, 80125
    FBK patisserie kwast hoogwaardig kleurcode HACCP 30 mm, 80125
    Speciale prijs € 5,93 Normale prijs € 6,59
    FBK patisserie kwast hoogwaardig kleurcode HACCP 30 mm, 80125 Hoogwaardige kleurcode HACCP FBK hygiënische polyester patisserie kwasten. Deze patisserie kwast kunt u gebruiken bij al uw cake en taart bak activiteiten voor het invetten van de bakvorm. , uit de HCP lijn (Hygiene Cleaning Products) ​Afmeting : 30 mm Mogelijkheid om uw FBK borstelwerk te voorzien van uw bedrijfslogo? Wij u graag helpen bij het maken van de juiste keuze van uw borstelwerk. Volledige assortiment FBK hygiëne toels leverbaar. Gewicht 0,03 kg Warmtetolerantie 134 ° C ​Vezels 50 mm Hardheid Zeer zacht ​Vaatwasser bestendig Code : 80125
  2. Sale! FBK patisserie kwast hoogwaardig kleurcode HACCP 30 mm, 80125
    FBK patisserie kwast hoogwaardig kleurcode HACCP 30 mm, 80125
    Speciale prijs € 5,93 Normale prijs € 6,59
    FBK patisserie kwast hoogwaardig kleurcode HACCP 30 mm, 80125 Hoogwaardige kleurcode HACCP FBK hygiënische polyester patisserie kwasten. Deze patisserie kwast kunt u gebruiken bij al uw cake en taart bak activiteiten voor het invetten van de bakvorm. , uit de HCP lijn (Hygiene Cleaning Products) ​Afmeting : 30 mm Mogelijkheid om uw FBK borstelwerk te voorzien van uw bedrijfslogo? Wij u graag helpen bij het maken van de juiste keuze van uw borstelwerk. Volledige assortiment FBK hygiëne toels leverbaar. Gewicht 0,03 kg Warmtetolerantie 134 ° C ​Vezels 50 mm Hardheid Zeer zacht ​Vaatwasser bestendig Code : 80125
  3. Sale! FBK patisserie kwast hoogwaardig kleurcode HACCP 30 mm, 80125
    FBK patisserie kwast hoogwaardig kleurcode HACCP 30 mm, 80125
    Speciale prijs € 5,93 Normale prijs € 6,59
    FBK patisserie kwast hoogwaardig kleurcode HACCP 30 mm, 80125 Hoogwaardige kleurcode HACCP FBK hygiënische polyester patisserie kwasten. Deze patisserie kwast kunt u gebruiken bij al uw cake en taart bak activiteiten voor het invetten van de bakvorm. , uit de HCP lijn (Hygiene Cleaning Products) ​Afmeting : 30 mm Mogelijkheid om uw FBK borstelwerk te voorzien van uw bedrijfslogo? Wij u graag helpen bij het maken van de juiste keuze van uw borstelwerk. Volledige assortiment FBK hygiëne toels leverbaar. Gewicht 0,03 kg Warmtetolerantie 134 ° C ​Vezels 50 mm Hardheid Zeer zacht ​Vaatwasser bestendig Code : 80125
  4. Sale! FBK patisserie kwast hoogwaardig kleurcode HACCP 50 mm, 81125
    FBK patisserie kwast hoogwaardig kleurcode HACCP 50 mm, 81125
    Speciale prijs € 6,75 Normale prijs € 7,50
    FBK patisserie kwast hoogwaardig kleurcode HACCP 50 mm, 81125 Hoogwaardige kleurcode HACCP FBK hygiënische polyester patisserie kwasten. Deze patisserie kwast kunt u gebruiken bij al uw cake en taart bak activiteiten voor het invetten van de bakvorm. , uit de HCP lijn (Hygiene Cleaning Products) ​Afmeting : 50 mm Mogelijkheid om uw FBK borstelwerk te voorzien van uw bedrijfslogo? Wij u graag helpen bij het maken van de juiste keuze van uw borstelwerk. Volledige assortiment FBK hygiëne toels leverbaar. Gewicht 0,03 kg Warmtetolerantie 134 ° C​ Vezels 50 mm Hardheid Zeer zacht ​Vaatwasser bestendig Code : 81125

Resultaat 180 van de 387 resultaten wordt getoond

Pagina

Hartman en zn Horeca patisseriebenodigdheden zijn gespecialiseerde hulpmiddelen voor het maken van verfijnde zoetigheden zoals taarten en gebak, waaronder spuitzakken en -mondjes voor decoratie, deegrollers en weegschalen voor nauwkeurige deegbereiding, diverse bakvormen (zoals siliconen of springvormen) en koelrekken voor het afkoelen van gebak, en spatels en paletmessen voor het aanbrengen van crèmes en glazuur. Daarnaast zijn precisie-instrumenten zoals thermometers voor chocolade en speciale uitsteekvormen essentieel voor het creëren van kunstzinnige en smaakvolle creaties.

Belangrijke benodigdheden: •

Spuitzakken en spuitmondjes:

Voor het decoreren van taarten en het maken van bijvoorbeeld macarons en eclairs,. •

Deegroller en weegschaal:

Essentieel voor het nauwkeurig afmeten van ingrediënten en het uitrollen van deeg. •

Spatels en paletmessen:

Handig voor het aanbrengen van crèmes, glazuur en chocolade. •

Bakvormen en taartringen:

Diverse soorten, zoals springvormen, siliconenmallen, en taartringen, om deeg en desserts in de juiste vorm te krijgen. •

Bakmatten en afkoelrekken:

Zorgen voor een gelijkmatige hitteverdeling en een goede luchtcirculatie, zodat het gebak niet aan de bakplaat kleeft en goed afkoelt. •

Uitsteekvormen:

Voor het maken van koekjes, decoraties en petit fours in diverse vormen. •

Thermometers:

Cruciaal voor het werken met chocolade, om de juiste temperatuur te kunnen meten voor het smelten en tempereren. •

Chocolade-benodigdheden:

Specifieke tools zoals bonbonvormen, doorhaalvorkjes en smeltkommen voor het maken van chocoladecreaties. •

Kwasten:

Voor het aanbrengen van glazuur, ei of andere vloeibare ingrediënten op deeg.