Doeken / Dweilen

Doeken / Dweilen

70 resultaten

 1. Sale! 5625 - Doseerpomp - DC Smart Sink handbedienbare doseerpomp.
  5625 - Doseerpomp - DC Smart Sink handbedienbare doseerpomp.
  Speciale prijs € 112,64 Normale prijs € 125,15

  Doseerpomp gootsteen, DC Smart Sink

  Even een afwasje doen is er niet bij in de professionele reinigingsindustrie. De enorme hoeveelheden vaat vragen om een goede en veilige hoeveelheid afwasmiddel. Met de Dosing Care Doseerpomp DC Smart Sink hoeft u nooit bang te zijn dat uw medewerkers te veel reinigingsmiddel gebruiken. 

  Als u kiest voor een doseerpomp van Dosing Care, weet u één ding zeker: u sopt milieubewust, kostenefficiënt én veilig. Deze Dosing Care Doseerpomp DC Smart Sink is speciaal ontworpen voor de dosering van reinigingsmiddelen in de gootsteen. De extra lange uitloop zorgt ervoor dat u uw afwasmiddel direct in de wasbak kan doseren. Uw medewerkers lopen daardoor nooit het risico om onnodig in aanraking te komen met chemicaliën. De doseerpomp is eenvoudig te bedienen; met een trek-duwbeweging activeert u de pomp, zodat deze precies de juiste hoeveelheid reinigingsmiddel doseert. En omdat wij de voorkeur geven aan optimaal gebruiksgemak, hebben we de ophanghaak/of-the-floor hanging system standaard voor u bijgevoegd.

  Sopt u graag milieubewust, veilig en kostenefficiënt bestel dan deze doseerunit gemakkelijk en snel in onze webshop

 2. Sale! 5630 - Doseerpomp - DC Smart handbedienbare doseerpomp voor het vullen van een emmer
  5630 - Doseerpomp - DC Smart handbedienbare doseerpomp voor het vullen van een emmer
  Speciale prijs € 112,64 Normale prijs € 125,15

  Doseerpomp emmer, DC Smart Bucket

  Een flinke emmer sop is snel gemaakt. Tenminste met de Dosing Care Doseerpomp DC Smart Bucket. Met dit slimme doseersysteem doseert u de juiste reinigingsmiddelen op een veilige, kostenbesparende en milieuverantwoorde manier.

  Of uw facilitaire dienst nu de vloer moet moppen of bureaus moet cleanen, de doseerpomp DC Smart Bucket doseert exact de juiste hoeveelheid reinigingsmiddel vanuit de can in de emmer. Een hoeveelheid die u zelf naar wens in kunt stellen, door middel van het gebruik van een meegeleverde sleutel. Meng de reinigingsmiddelen met de juiste hoeveelheid water en u kunt aan de slag. De doseerpomp is voorzien van een lange uitloop, die ervoor zorgt dat het concentraat eenvoudig direct in een emmer water gedoseerd kan worden. Voor extra gebruiksgemak gebruikt u de zogenaamde ‘off-the-floor-hanging haak, een handige haak waarmee de cans direct naast de doseerpomp geplaatst kunnen worden.

  Met de Dosing Care Doseerpomp DC Smart Bucket wordt een sopje maken weer een fluitje van een cent

 3. Sale! 5850 - Doseerunit DC Concept Sink/Gootsteen Dosing Care
  5850 - Doseerunit DC Concept Sink/Gootsteen Dosing Care
  Speciale prijs € 135,45 Normale prijs € 150,50

  Doseerunit DC Concept Sink/Gootsteen

  Of u nu de voorkeur geeft aan uw eigen reinigingsmiddelen, of kiest voor een door u geselecteerde producent, een ding is zeker: met de Doseerunit DC Concept Sink doseert u altijd veilig, voordelig én ecologisch verantwoord.

  Met de Doseerunit DC Concept Sink doseert u met een trek- en duwbeweging nauwkeurig de juiste hoeveelheid afwas- of reinigingsmiddel in uw gootsteen of wasbak. De Sink-uitvoering is speciaal uitgerust met een extra lange uitloop, waardoor het concentraat direct in de wasbak belandt. Het reinigingsconcentraat zit veilig opgeborgen in de DC Concept dispensers, zodat contact tussen de chemicaliën en onopgeleid personeel wordt vermeden.

  De doseerunit is geschikt voor een 1500 ml DC Concept Pouch.

  Met de Doseerunit DC Concept Sink/Gootsteen doseert u altijd op een veilige, voordelige én ecologisch verantwoorde manier.

 4. Sale! 5852 - Doseerunit DC Concept Sink/Gootsteen met POUCH aansluiting
  5852 - Doseerunit DC Concept Sink/Gootsteen met POUCH aansluiting
  Speciale prijs € 135,45 Normale prijs € 150,50

  Doseerunit DC Concept Sink/Gootsteen met POUCH aansluiting

  Tijdens het doseren van afwasmiddel, kunnen er altijd kleine knoeiongelukjes gebeuren. Met de doseerunit Concept Sink van DosingCare voorkomt u overdosering en bent u altijd verzekerd van een veilig en milieubewust gebruik van uw reinigingsmiddelen.

  Met de Doseerunit DC Concept Sink doseert u met een trek- en duwbeweging nauwkeurig de juiste hoeveelheid afwas- of reinigingsmiddel in uw gootsteen of wasbak. De Sink-uitvoering is speciaal uitgerust met een extra lange uitloop, waardoor het concentraat direct in de wasbak belandt. Het reinigingsconcentraat zit veilig opgeborgen in de DC Concept dispensers, zodat contact tussen de chemicaliën en onopgeleid personeel wordt vermeden.

  De doseerunit is geschikt voor een 1500 ml DC Concept Pouch.

  Als u verzekerd wilt zijn van een veilig en milieubewust gebruik van reinigingsmiddelen, kiest u voor de Doseerunit DC Concept Sink

 5. Sale! 5855 - Doseerunit DC Concept Bottle/Sprayflacon
  5855 - Doseerunit DC Concept Bottle/Sprayflacon
  Speciale prijs € 135,45 Normale prijs € 150,50

  Doseerunit DC Concept Bottle/Sprayflacon

  In een omgeving waar veiligheid op nummer 1 staat, kiest u uitsluitend voor doseersystemen die voldoen aan de hoogste veiligheidseisen. Een keus voor de Dosing Care verdunnings- en doseersystemen ligt dan voor de hand.

  De doseerunit Concept Bottle is uitgerust met een speciale flaconhouder, waardoor u de sprayfles eenvoudig onder het bedieningssysteem plaatst. U activeert de unit met een simpele trek-duwbeweging aan de handel. Het systeem doseert nauwkeurig de ingestelde hoeveelheid reinigingsvloeistof, waardoor overdosering wordt vermeden. De unit is voorzien van een extra beveiliging, zodat de dispenser binnen een tijdsbestek van 15 seconden na gebruik niet nogmaals gebruikt kan worden. Hiermee wordt schadelijke en dure overdosering vermeden.

  Als u kiest voor maximale veiligheid en optimaal gebruiksgemak bij het gebruik van chemicaliën, kiest u voor de Dosing Care Doseerunit DC Concept Bottle

 6. Sale! 5857 - Doseerunit voor het vullen van flessen met POUCH aansluiting
  5857 - Doseerunit voor het vullen van flessen met POUCH aansluiting
  Speciale prijs € 135,45 Normale prijs € 150,50

  Doseerunit voor het vullen van flessen met POUCH aansluiting

  Als u zeker wilt zijn van een optimaal ecologisch gebruik van uw chemicaliën, is een goede doseerunit onmisbaar. Met de Dosing Care Doseerunit DC Concept Bottle doseert u veilig uw oppervlaktecleaners, vaatwasmiddelen of vloerreinigers in een reinigingsfles.

  Dosering is eenvoudig; door een simpele trek-duwbeweging aan de hendel doseert de unit exact de juiste hoeveelheid reinigingsvloeistof. De unit wordt uitsluitend geactiveerd wanneer de flacon geplaatst is. Eenmaal gedoseerd, kan de dispenser binnen een tijdsbestek van 15 seconden niet nog een keer gebruikt worden totdat de groene indicator terugkeert. Hierdoor wordt schadelijke en dure overdosering vermeden. U kunt de gewenste dosering zelf instellen met behulp van de bijgevoegde sleutel. De doseerunit is geschikt voor een 1500 ml DC Concept Pouch.

  Hecht u waarde aan een optimaal ecologisch gebruik van uw reinigingsmiddelen?

 7. Sale! 5860 - Doseerunit voor het vullen van een emmer DOSING CARE
  5860 - Doseerunit voor het vullen van een emmer DOSING CARE
  Speciale prijs € 138,15 Normale prijs € 153,50

  Doseerunit voor het vullen van een emmer DOSING CARE

  In een bedrijf waar gewerkt wordt met hoogconcentraten, is optimale veiligheid basisregel nummer 1. Een keus voor het veilige, ecologische én kosten-efficiënte verdunnings- en doseersysteem Concept Bucket van Dosing Care is daarom niet meer dan logisch.

  Wie een blik werpt op de Concept Bucket, weet direct dat veiligheid topprioriteit had bij de ontwerpers. De dispenser – die speciaal ontworpen is voor dosering in emmers- is voorzien van een veilig en robuust omhulsel voor afsluiting van de concentraten. Risico van contact tussen de chemicaliën en onopgeleid personeel is daardoor niet mogelijk is. Het instelbare vertragingssysteem zorgt ervoor dat overdosering uitgesloten is: de dispenser kan na gebruik minimaal 15 seconden niet doseren, totdat de groene indicator weer op z’n plek zit. Gebruik van de DC Concept Bucket is overigens eenvoudig: door een simpele trek/duwbeweging aan de hendel, doseert de dispenser precies de hoeveelheid reinigingsmiddel die u nodig heeft voor uw schoonmaakbeurt.

  Kiest u voor een zuinige, veilige én betrouwbare oplossing voor het gebruik van chemische producten? 

 8. Sale! 5862 - Doseerunit voor het vullen van emmers met POUCH aansluiting
  5862 - Doseerunit voor het vullen van emmers met POUCH aansluiting
  Speciale prijs € 138,15 Normale prijs € 153,50

  Doseerunit voor het vullen van emmers met POUCH aansluiting

  Of u nu gebruikmaakt van oppervlaktecleaners, hoogconcentraat afwasmiddelen of vloerreinigers, met de Dosing Care Doseerunit Concept bent u altijd verzekerd van een veilige, ecologische en kostenefficiënte verwerking.

  Het is niet voor niks dat deze Dosing Care Doseerunit DC Concept Bucket erg geliefd is binnen de reinigingsindustrie. Het met de hand bedienbare doseringssysteem is eenvoudig bedienbaar, ontzettend veilig in gebruik en doseert uitsluitend een milieuvriendelijke hoeveelheid reinigingsmiddel. Een combinatie die al veel gebruikers heeft overtuigd.

  De unit is eenvoudig te bedienen via een simpele trek-duwbeweging aan de hendel. Eenmaal gedoseerd, kan de dispenser binnen een tijdsbestek van 15 seconden niet nog een keer gebruikt worden totdat de groene indicator terugkeert. Door deze tool wordt schadelijke en dure overdosering vermeden.

  Als een veilige, ecologische en kostenefficiënte verwerking van reinigingsmiddelen u aanspreekt bestel dan deze Doseerunit voor emmers in onze webshop

 9. Sale! 5812 - Dosing Care Mix Low flow flessen vuller 4 liter p/min
  5812 - Dosing Care Mix Low flow flessen vuller 4 liter p/min
  Speciale prijs € 104,94 Normale prijs € 116,60

  Dosing Care Mix Low flow flessen vuller 4 liter p/min

  Hergebruik van dezelfde sprayflacon vermindert verpakkingsafval. En dat is goed voor het milieu én voor de reductie van uw afvalstromen. Met de Dosing Care Mix Low flow hervult u sprays en flacons op een eenvoudige, veilige en milieuvriendelijke manier.

  De Dosing Care Mix Low flow is speciaal ontworpen voor het hervullen van sprays en flacons. Het systeem is voorzien van een slim ontworpen opzetstuk, waar u uw fles of flacon eenvoudig op plaatst. Door de lage druk (low flow) waarmee het reinigingsmiddel en het water in de fles lopen, voorkomt u overdosering en zorgt u voor een beheerste inloop van de reinigingsmiddelen.  Montage is eenvoudig; de DC Mix Low flow wordt rechtstreeks aangesloten op de waterleiding.

  Als u waarde hecht aan het milieu, kiest u voor de DC Mix Low flow (Bottle) 4 liter p/min bestel deze dan in onze webshop

 10. Sale! 5815 - Dosing Care Mix Highflow doseerpomp 14 liter p/min
  5815 - Dosing Care Mix Highflow doseerpomp 14 liter p/min
  Speciale prijs € 103,41 Normale prijs € 114,90

  Dosing Care Mix Highflow doseerpomp 14 liter p/min

  Werken met chemicaliën of hooggeconcentreerde reinigingsmiddelen, brengt soms risico’s met zich mee. Bij het ontwerp van de Dosing Care verdunnings- en doseersystemen heeft veiligheid daarom topprioriteit gehad.

  Elk doseersysteem van Dosing Care voldoet aan de hoogste veiligheids- en kwaliteitseisen die de hygiënebranche aan ons stelt. Zo doseert de Dosing Care Mix Highflow uitsluitend de door u ingestelde hoeveelheid reinigingsmiddelen in de emmer, fles of gootsteen. Het systeem kan direct aangesloten worden op de waterleiding, wat montage eenvoudig maakt. De Mix Highflow wordt bediend met een pushknop, die eventueel vast te zetten is wanneer u grotere reservoirs vult. Door de snelle doorstroming kan de Highflow 14 liter per minuut doseren.

  Als de Dosing Care Mix Highflow past in uw bedrijf bestel deze dan in onze webshop

 11. Sale! 5635 - Ophanghaak/off-the-floor hanging system
  5635 - Ophanghaak/off-the-floor hanging system
  Speciale prijs € 16,20 Normale prijs € 18,00

  Ophanghaak/Off-the-Floor hanging system ten behoeve van verschillende doseersystemen, OFHS
  Het off-the-floor hanging system, zorgt ervoor dat de cans netjes boven de vloer hangen.
  Dit systeem is ontworpen voor cans tot 10 liter.
  Het is voorzien van een stevige beugel,
  verstelbare buishouder en RVS haak en past op alle standaard industriële cans.

  In een ruimte waar medewerkers in en uit lopen, wilt u dat er zo min mogelijk op de grond staat. Want een klein struikelongelukje over een can met hoogconcentraat reinigingsmiddelen kan grote gevolgen hebben. Met het Dosing Care of-the-floor hanging system voorkomt u grote en kleine struikelongelukjes.

  Het off-the-floor hanging system is speciaal ontworpen voor het ophangen van industriële reinigingscans tot 10 liter. De cans kunnen geplaatst worden bij de bijbehorende doseersystemen, zodat het vloeroppervlak zo schoon en overzichtelijk mogelijk blijft. Het systeem is voorzien van een stevige beugel, een verstelbare buishouder en een robuuste rvs haak, zodat uw reinigingscans altijd veilig verzekerd zijn.

 12. Sale! 5804 - Dosing Care Shot emmer vuller handbedienbaar doseersysteem
  5804 - Dosing Care Shot emmer vuller handbedienbaar doseersysteem
  Speciale prijs € 96,93 Normale prijs € 107,70

  Dosing Care Shot emmer vuller handbedienbaar doseersysteem

  Een sopje maken vraagt om behoorlijk wat kennis van zaken in de professionele reinigingsindustrie. Zeker wanneer u te maken heeft met hooggeconcentreerde wasmiddelen of chemicaliën. Met het handbedienbare systeem van Dosing Care vult u uw emmer reinigingsmiddel binnen een handomdraai op een veilige, snelle én duurzame manier.

  Met het Dosing Care Shot Bucket/Emmer systeem doseert u exact de gewenste hoeveelheid geconcentreerde chemicaliën op eenvoudige wijze in uw emmer of gootsteen. Afhankelijk van de soort chemicaliën kunt u een keuze maken tussen verschillende doseringshoeveelheden. De emmeruitvoering is uitgerust met een speciale slang die direct in de emmer uitkomt, zodat u altijd verzekerd bent van een veilige overdracht van de chemicaliën.

  Interesse in de Dosing Care Shot Bucket/Emmer bestel deze dan simpel en snel in onze webshop

 13. Sale! 5620 - Doseerpomp doseert een nauwkeurige hoeveelheid chemicaliën in de sprayflacon
  5620 - Doseerpomp doseert een nauwkeurige hoeveelheid chemicaliën in de sprayflacon
  Speciale prijs € 112,64 Normale prijs € 125,15

  Doseerpomp doseert een nauwkeurige hoeveelheid chemicaliën in de sprayflacon

  Kiest u liever voor dosering direct uit een can, of geeft u de voorkeur aan een bottle hanging system? Met de Doseerpomp DC Smart bottle/Sprayflacon kan het beide.

  Eenvoud en gebruiksgemak. Dat typeert de Doseerpomp DC Smart Bottle/Sprayflacon. Deze doseerpomp doet dan ook exact wat hij moet doen; het nauwkeurig doseren van reinigingsmiddelen in een sprayflacon. De dispenser is voorzien van een in lengte instelbaar statief, dat de fles op zijn plaats houdt terwijl de door u ingestelde hoeveelheid concentraat wordt gedoseerd in de met water gevulde sprayflacon. U activeert de pomp door middel van een eenvoudige trek-duwbeweging.

  Bent u op zoek naar een doseerpomp die gewoon doet wat hij moet doen? Dan is de Doseerpomp DC Smart bottle/Sprayflacon uw keus

 14. Sale! 5312 - DC Multi Low flow doseerpomp die 4 chemicaliën doseert vanuit 1 pomp
  5312 - DC Multi Low flow doseerpomp die 4 chemicaliën doseert vanuit 1 pomp
  Speciale prijs € 194,40 Normale prijs € 216,00

  DC Multi Low flow (Bottle)

  De doseer- en verdunningssystemen van Dosing Care genieten grote populariteit in de reinigingsbranche. En dat is niet zo gek. Want de doseer- en verdunningssystemen zijn niet alleen erg veilig en kosteneffectief, maar ook nog eens ontzettend eenvoudig in het gebruik.

  Neem nu de Dosing Care Multi Low flow. Deze handige doseringspomp kan tot vier verschillende chemicaliën tegelijk mengen en doseren (multiflow) in een emmer, gootsteen of sprayflacon. De dispenser is voorzien van een handig statief, dat de fles tijdens het vullen op zijn plaats houdt. De pomp doseert maximaal tot zo’n vier liter per minuut.

  Kiest u voor een systeem dat niet alleen veilig, maar ook nog eens ontzettend eenvoudig in het gebruik is?

 15. Sale! 5315 - DC Multi High flow doseerpomp, die apart 4 chemicaliën doseert
  5315 - DC Multi High flow doseerpomp, die apart 4 chemicaliën doseert
  Speciale prijs € 196,65 Normale prijs € 218,50

  DC Multi High flow

  Werken met chemicaliën brengt soms behoorlijke risico’s met zich mee. Risico’s die u zoveel mogelijk wilt vermijden. Met de DC Multi High flow doseerpomp weet u zeker dat uw reinigingsmiddelen op een veilige, duurzame en slimme manier worden verwerkt.

  Doseer uw chemicaliën op een veilige en duurzame manier in uw emmer, gootsteen of flacon met de DC Multi High flow. Door middel van de groene ring stelt u van tevoren de juiste dosering chemicaliën in, die u vanuit vier verschillende flacons kunt laten opzuigen. De doseerpomp zorgt voor een ultieme vermenging voor het optimale schoonmaakresultaat. De chemicaliën zitten veilig opgeborgen in de doseerpomp, zodat risicovol contact wordt vermeden. Direct aansluitbaar op de waterleiding.

  Hecht u waarde aan een veilig en duurzaam gebruik van chemicaliën bestel dan simpel en snel in onze webshop

 16. Sale! 5806 - DC Shot Sink/Gootsteen uitvoering handbedienbaar doseersysteem
  5806 - DC Shot Sink/Gootsteen uitvoering handbedienbaar doseersysteem
  Speciale prijs € 96,93 Normale prijs € 107,70

  DC Shot Sink/Gootsteen uitvoering

  Wilt u efficiënt gebruik maken van uw schoonmaakmiddelen? Wilt het liefst precies de juiste dosering in uw gootsteen? Dan is de DC Shot Sink/Gootsteen wat voor u. 

  Met dit handbedienbare doseersysteem kunt u een specifieke hoeveelheid geconcentreerde chemicaliën laten doseren in uw gootsteen. U kunt met dit systeem verschillende soorten chemicaliën doseren tussen 5 ml en 30 ml. De hoeveelheid is afhankelijk van welk soort chemicaliën u gebruikt. Het systeem bevat ook een vertragingsfunctie, u kunt het apparaat dus geheel naar wens instellen! 

 17. Sale! 0349030 - Naglanspoelmiddel doseerpomp voor vaatwasser snelheid gestuurd compleet met aansluitset
  0349030 - Naglanspoelmiddel doseerpomp voor vaatwasser snelheid gestuurd compleet met aansluitset
  Speciale prijs € 67,50 Normale prijs € 75,00

  Spoelglanspomp snelheid gestuurd, DC MDPR
  Deze Dosing Care doseerpomp doseert één spoelglansmiddel en is geschikt voor verschillende
  toepassingen. Het meest wordt dit model ingezet bij kleine glazenwasses en vaatwassers.
  Compact en eenvoudig te installeren.
  Wordt inclusief installatiekit geleverd:
  (Bevat: één aanzuigslang PVC 4x6,één afvoerslang PE 4x6 ,schroeven & pluggen, terugslagklep,
  gewicht + filter en wandbevestiging)

  Speed versie:
  Wattage: 230 V
  50-60 Hz
  IP54

  Een glanzende vaat laat een hygiënische indruk achter bij uw gasten. Met de Dosing Care spoelglanspomp bent u altijd verzekerd van een glanzende schone vaat.

  Als ondernemer wilt u zo slim mogelijk omspringen met reinigingsmiddelen. Met de Dosing Care spoelglanspomp bepaalt u zelf hoeveel spoelglansmiddel u wilt gebruiken. Veilig, kostenefficiënt en ook nog eens milieubewust. Met de bijgevoegde installatiekit heeft u de doseerpomp binnen een handomdraai geïnstalleerd.  

  Hecht u waarde aan een duurzaam gewassen vaat? 

 18. Sale! 9700 - Dosing Care - Drukknop bediende doseerpomp, die ontworpen is om de wasmiddelen direct te doseren in gootsteen
  9700 - Dosing Care - Drukknop bediende doseerpomp, die ontworpen is om de wasmiddelen direct te doseren in gootsteen
  Speciale prijs € 26,55 Normale prijs € 29,50

  Dosing Care - Drukknop bediende doseerpomp, die ontworpen is om de wasmiddelen direct te doseren in gootsteen

  Drukknop bediende pomp, die ontworpen is om de wasmiddelen
  direct van het product te doseren in een gootsteen.
  Dosering: 30ml per slag.
  Geschikt voor handmatige (af)wasmiddelen & spoelmiddelen.
  Met 125mm alumuminium uitloop.

  Uw klanten willen niets liever dan een spiegelende schone vaat. Met de DC1 Kit - 125 mm doseerpomp zijn uw borden en bestek binnen een handomdraai weer glanzend schoon. 

  Met deze doseerpomp koopt u niet alleen optimaal gebruiksgemak, de doseerpomp zorgt er ook nog eens voor dat u nooit te veel wasmiddel gebruikt. En dat is prettig, want een overdosis aan wasmiddelen is belastend voor het milieu en voor uw portemonnee. Deze DC1 Kit doseerpomp is voorzien van een 125 mm lange tuit, die het reinigingsmiddel direct in de gootsteen deponeert. Door een druk op de knop doseert de pomp exact 30 ml wasmiddel, wat precies genoeg is voor een flinke wasbeurt.

  Als u graag een glanzend schone vaat heeft, kiest u voor de DC1 Kit - 125 mm Doseerpomp.

 19. Sale! 9701 - Doseerpomp DC1 Kit - 300 mm Drukknop bediende pomp voor wasmiddelen
  9701 - Doseerpomp DC1 Kit - 300 mm Drukknop bediende pomp voor wasmiddelen
  Speciale prijs € 27,00 Normale prijs € 30,00

  Doseerpomp, DC1 Kit - 300 mm
  Drukknop bediende pomp, die ontworpen is om de wasmiddelen
  direct van het product te doseren in een gootsteen.
  De lange tuit kan eenvoudig gedraaid worden om eventueel tussen
  twee gootstenen te kunnen switchen.
  Dosering: 30ml per slag.
  Geschikt voor handmatige (af)wasmiddelen & spoelmiddelen.
  Met 300mm alumuminium uitloop.

  Verspilling van wasmiddelen is niet alleen belastend voor het milieu, u moet er ook nog eens flink voor in de buidel tasten. Met de bekroonde dispensers van Dosing Care kiest u voor een milieubesparende, veilige én voordelige dispenser.

  De DC1 Kit is een eenvoudige doseerpomp waarmee u reinigingsmiddelen op een eenvoudige manier direct vanuit de verpakking kunt doseren in de gootsteen. Vergeet daarbij het of-the-floor hanging system niet, waarmee u de cans op een hygiënische en overzichtelijke manier van de grond houdt. De pomp is voorzien van een lange 300 mm aluminium uitloop, die gedraaid kan worden, zodat u eenvoudig kunt switchen tussen twee gootstenen.

  Als u geen wasmiddelen wilt verspillen, kiest u voor de Dosing Care DC1 Kit - 300 mm Doseerpomp.

 20. Sale! 9600 - Quantum vaatwasmiddel 10 - TIME/SPEED
  9600 - Quantum vaatwasmiddel 10 - TIME/SPEED
  Speciale prijs € 77,18 Normale prijs € 85,75

  Quantum Detergent 10 - TIME/SPEED
  Doseert één reinigingsmiddel, is geschikt voor verschillende toepassingen.
  Meest gebruikt bij kleine glazenwassers en vaatwassers.
  De unit is compact en eenvoudig te installeren.
  Wordt inclusief installatiekit geleverd.
  (Bevat: 1 stuks aanzuigslang, 1 stuks toevoerslang, 1 stuks chemie injector, 1 stuks pompslang, set bevestigingsmateriaal)

  Instelbaar op tijd of snelheid.
  Benodigt een waterdruk van 1 bar.
  Wattage: 100 – 240V
  50/60Hz
  IP55

  Doorstroomsnelheid: afhankelijk van de viscositeit van uw product.

  Bent u op zoek naar een compact doseersysteem? Dan zal de Quantura 10 doseerpomp u aanspreken. 

  Deze Quantura 10 doseerpomp doseert één reinigingsmiddel en is geschikt voor verschillende toepassingen. Deze dosserpomp wordt het meest ingezet bij kleine glazenwassers en vaatwassers. De unit is compact en eenvoudig te installeren. Het product wordt inclusief installatiekit geleverd. Deze bevat: 1 stuks aanzuigslang, 1 stuks toevoerslang, 1 stuks chemie injector, 1 stuks pompslang, set bevestigingsmateriaal. De doseerpomp is ook instelbaar op tijd of snelheid. 

  Overtuigd van dit efficiënte en compacte systeem? 

 21. Sale! 9601 - Quantum Rinse 10 - TIME/SPEED
  9601 - Quantum Rinse 10 - TIME/SPEED
  Speciale prijs € 82,08 Normale prijs € 91,20

  Quantum Rinse 10 - TIME/SPEED
  Deze Quantura 10 doseerpomp doseert één spoelglansmiddel en is geschikt voor verschillende toepassingen.
  Het meest wordt deze doseerpomp ingezet bij kleine glazenwassers en vaatwassers.
  De unit is compact en eenvoudig te installeren.
  Wordt inclusief installatiekit geleverd.
  (Bevat: 1 stuks aanzuigslang, 1 stuks toevoerslang, 1 stuks chemie injector, 1 stuks pompslang, set bevestigingsmateriaal)

  Instelbaar op tijd of snelheid.
  Benodigt een waterdruk tot aan 1,5 bar.
  Wattage: 100 – 240V
  50/60Hz
  IP55

  Doorstroomsnelheid: afhankelijk van de viscositeit van uw product.

  Op zoek naar een doseerpomp voor spoelglansmiddel? Dosing Care biedt het u. 

  De Quantura 10 doseerpomp doseert één spoelglansmiddel en is geschikt voor verschillende toepassingen. Het meest wordt deze doseerpomp ingezet bij kleine glazenwassers en vaatwassers. Gemak is belangrijk, daarom is de unit compact en eenvoudig te installeren. Wordt geleverd inclusief installatiekit. Deze bevat: 1 stuks aanzuigslang, 1 stuks toevoerslang, 1 stuks chemie injector, 1 stuks pompslang, set bevestigingsmateriaal. De doseerpomp is instelbaar op tijd of snelheid. 

  Overtuigd van deze multifunctionele doseerpomp?

 22. Sale! 9720 - Vaatwaspomp t.b.v. verschillende vaatwasmachines, Q200 Bchem
  9720 - Vaatwaspomp t.b.v. verschillende vaatwasmachines, Q200 Bchem
  Speciale prijs € 261,00 Normale prijs € 290,00

  Vaatwaspomp t.b.v. verschillende vaatwasmachines, Q200 Bchem
  Vaatwassysteem voor het doseren van twee chemicaliën in verschillende soorten vaatwassers.
  Ook geschikt voor kleinere vaatwassers en voor glazenwassers. 
  Eenvoudig in enkele minuten te installeren. 
  Met BrightChem kopslangen.
  Wordt standaard inclusief installatiekit geleverd.
  (Bevat: aanzuigslang, toevoerslang, chemie injector, spoelglans injector incl. terugslagklep, BrightChem kopslangen, bevestigingsmateriaal)

  Eén unit voor tijd/signaal modus, geleidingsmodus en cyclisch modus. 
  Hoge kwaliteit borstelloze motor.
  Elektriciteitsaansluiting: 100-240V
  Signaal aanvaarding: 24-240V
  Benodigt een minimale waterdruk van:
  Vaatwasmiddel - 1 bar.
  Spoelglans moddel - tot 3 bar.
  IP 55.
   
  Wasmiddelen: afhankelijk van de viscositeit van uw product.
  Spoel/glansmiddel: afhankelijk van de viscositeit van uw product.
  Quantura 200 heeft een extra optie voor het integreren van een extra derde peristaltische pomp voor dosering van desinfectiemiddelen.

  Wilt u op een handige en veilige manier uw chemicaliën doseren? 

  De Vaatwaspomp Q200 is geschikt voor het doseren van twee chemicaliën in single-tank en single-cycle vaatwassers. Geschikt voor kleinere vaatwassers (en glazenwassers) maar ook voor grote vaatwassers in de horeca. Installatie is eenvoudig en het product wordt geleverd inclusief installatiekit. Bovendien beschikt deze vaatwaspomp over de mogelijkheid om een extra derde peristaltische pomp voor dosering van desinfectiemiddelen, te integreren. 

  Ziet u deze Vaatwaspomp Q200 wel zitten?

 23. Sale! 9783 - Doseerslangen t.b.v. Quantura Q100/200/300
  9783 - Doseerslangen t.b.v. Quantura Q100/200/300
  Speciale prijs € 17,10 Normale prijs € 19,00

  Brightchem doseerslangen t.b.v. Quantura Q100/200/300
  Twee kopslangen t.b.v. Q100/Q200/Q300 doseersystemen.
  Eén slang voor naglans, één slang voor vaatwasmiddel.
  Dubbelsterke slangen, die super resistent zijn tegen chemicaliën.
  De binnenslang zorgt voor een veilig systeem dat er voor zorgt dat de slang niet splijt of lekt.
  Hoge levensduur en een medium doorstroomsnelheid.
  Slangen dienen preventief jaarlijks vervangen te worden.

  Op zoek naar veilige en duurzame doseerslangen? 
  Zoek dan niet verder en vraag een offerte aan voor de doseerslangen van Dosing Care. Deze doseerslangen verzorgen een veilige geleiding van chemicaliën op een duurzame wijze.  

 24. Sale! E578 - Vogue theedoek blauw geblokt
  E578 - Vogue theedoek blauw geblokt
  € 1,79

  VOGUE THEEDOEK BLAUW GEBLOKT

  Deze blauw geblokte theedoek is geschikt om tafelgerei te drogen, heet kookgerei vast te pakken of broodmanden te bekleden. Het is dus een veelzijdige doek en een musthave voor iedere drukke horeca-omgeving. De doek is gemaakt van 100% katoen, zeer dik en absorberend en droogt dus snel en biedt bescherming tegen hitte; handig bij het hanteren van heet kookgerei. Het ingetogen maar aantrekkelijke design maakt de de doek ook geschikt voor in een klantomgeving, bijvoorbeeld in manden en schalen voor een rustieke uitstraling.

  Ook verkrijgbaar in het rood.

  • Merk: Vogue
  • Afmetingen: 66(b) x 66(d)cm
  • Materiaal: 100% katoen
  • Gewicht: 120g
  • Hoge kwaliteit - Dik en absorberend
  • 228g/m2
  • Wassen op 40°C, strijken op lage temperatuur
  • Worden per stuk verkocht
 25. Sale! E579 - Vogue theedoek rood geblokt
  E579 - Vogue theedoek rood geblokt
  € 1,79

  VOGUE THEEDOEK ROOD GEBLOKT

  Deze rood geblokte theedoek is geschikt om tafelgerei te drogen, heet kookgerei vast te pakken of broodmanden te bekleden. Het is dus een veelzijdige doek en een musthave voor iedere drukke horeca-omgeving. De doek is gemaakt van 100% katoen, zeer dik en absorberend en droogt dus snel en biedt bescherming tegen hitte; handig bij het hanteren van heet kookgerei. Het ingetogen maar aantrekkelijke design maakt de de doek ook geschikt voor in een klantomgeving, bijvoorbeeld in manden en schalen voor een rustieke uitstraling.

  Ook verkrijgbaar in het blauw.

  • Merk: Vogue
  • Afmetingen: 66(b) x 66(d)cm
  • Materiaal: 100% katoen
  • Gewicht: 120g
  • Hoge kwaliteit - Dik en absorberend
  • 228g/m2
  • Wassen op 40°C, strijken op lage temperatuur
  • Worden per stuk verkocht
 26. Sale! E900 - Vogue diendoek wit met blauw accent
  E900 - Vogue diendoek wit met blauw accent
  Speciale prijs € 1,79 Normale prijs € 1,99

  VOGUE DIENDOEK WIT MET BLAUW ACCENT

  Voor een stijlvol accent gebruikt u deze diendoek van Vogue. De doek is fris wit van kleur met een blauwe accent en straalt stijl en elegantie uit.

  De doek is gemaakt van 80% katoen en 20% polyester en is ook bijzonder slijtbestendig en robuust, waardoor hij lang meegaat.

  • Merk: Vogue
  • Afmetingen: 71,1(b) x 45,7(d)cm
  • Materiaal: 80% katoen, 20% polyester
  • Gewicht: 80g
  • Worden per stuk verkocht
  • 200g/m²
  • Wassen op 40°C, strijken op lage temperatuur
 27. Sale! E910 - Vogue glasdoek rood
  E910 - Vogue glasdoek rood
  € 1,69

  VOGUE GLASDOEK ROOD

  Verkrijg uitstekende schoonmaakresultaten met deze glasdoeken van Vogue. Gemaakt van hoge kwaliteit linnen zodat glaswerk streeploos en blinkend schoon wordt.

  Verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren voor gescheiden gebruik in verschillende ruimtes.

  • Merk: Vogue
  • Afmetingen: 76,2(b) x 50,8(d)cm
  • Materiaal: Halflinnen
  • Gewicht: 100g
  • Topkwaliteit
  • Gemaakt van halflinnen
  • Ideaal voor glazen, laten geen stofdeeltjes achter
  • Verkrijgbaar in 3 kleuren
  • Kleurgecodeerd
 28. Sale! E911 - Vogue glasdoek blauw
  E911 - Vogue glasdoek blauw
  € 1,69

  VOGUE POLEERDOEK BLAUW/WIT 762 X 508MM

  Maak uw glaswerk blinkend schoon met de poleerdoeken van Vogue. Dankzij de linnen schering met katoenen inslag wordt al uw glaswerk streeploos droog en behoudt het zijn glans, zonder risico op krassen en beschadigingen.


  De poleerdoek is machinewasbaar (onder de 60°C), zodat u hem keer op keer opnieuw kunt gebruiken.

  • Merk: Vogue
  • Afmetingen: 76,2(b) x 50,8(d)cm
  • Materiaal: Halflinnen
  • Gewicht: 100g
  • Het hoogwaardige linnen maakt uw glaswerk blinkend schoon
  • Het zachte materiaal voorkomt krasjes en beschadigingen
  • Niet-pluizend
  • Met blauwe rand - past binnen een kleurcode systeem
  • Machinewasbaar
  • Niet drogerbestendig
 29. Sale! E912 - Vogue glasdoek groen
  E912 - Vogue glasdoek groen
  € 1,69

  VOGUE GLASDOEK GROEN

  Verkrijg uitstekende schoonmaakresultaten met deze glasdoeken van Vogue. Gemaakt van hoge kwaliteit linnen zodat glaswerk streeploos en blinkend schoon wordt.

  Verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren voor gescheiden gebruik in verschillende ruimtes.

  • Merk: Vogue
  • Afmetingen: 76,2(b) x 50,8(d)cm
  • Materiaal: Halflinnen
  • Gewicht: 100g
  • Topkwaliteit
  • Gemaakt van halflinnen
  • Ideaal voor glazen, laten geen stofdeeltjes achter
  • Verkrijgbaar in 3 kleuren
  • Kleurgecodeerd
 30. Sale! E915 - Vogue theedoek rood
  E915 - Vogue theedoek rood
  € 1,39

  VOGUE THEEDOEK ROOD

  Deze theedoek van Vogue is van stevige kwaliteit en droogt daarom snel en grondig. De doek is gemaakt van 70% katoen en 30 % polyester en is zeer absorberend. Handig om servies, glaswerk, bestek en werkbladen snel te drogen. De doek is ook verkrijgbaar in het rood zodat u ze per aangewezen gebied kan gebruiken om kruisbesmetting te voorkomen.

  Dankzij zijn grote formaat ook geschikt om grote pannen en keukengerei te drogen.

  • Merk: Vogue
  • Afmetingen: 76,2(b) x 50,8(d)cm
  • Materiaal: 70% katoen en 30 % polyester
  • Gewicht: 110g
  • Dik en absorberend
  • 70% cotton & 30% polyester
  • Verkrijgbaar in 2 kleuren
 31. Sale! E918 - Vogue theedoek blauw
  E918 - Vogue theedoek blauw
  € 1,39

  VOGUE THEEDOEK BLAUW

  Deze theedoek van Vogue is van stevige kwaliteit en droogt daarom snel en grondig. De doek is gemaakt van 70% katoen en 30% polyester en is zeer absorberend. Handig om servies, glaswerk, bestek en werkbladen snel te drogen. De doek is ook verkrijgbaar in het rood zodat u ze per aangewezen gebied kan gebruiken om kruisbesmetting te voorkomen.

  Dankzij zijn grote formaat ook geschikt om grote pannen en keukengerei te drogen.

  • Merk: Vogue
  • Afmetingen: 76,2(b) x 50,8(d)cm
  • Materiaal: 70% katoen, 30% polyester
  • Gewicht: 110g
  • Dik en absorberend
  • Verkrijgbaar in 2 kleuren
 32. Sale! E944 - Jantex vaatdoek rood
  E944 - Jantex vaatdoek rood
  Speciale prijs € 5,12 Normale prijs € 6,99

  JANTEX VAATDOEK ROOD

  De rode vaatdoeken van Jantex absorberen vocht zeer goed, waardoor u sneller klaar bent met schoonmaakklussen. Dit voordeelpak met 10 rode, kleurcode doekjes is ideaal voor toiletruimtes.

  Kleurcodering is essentieel voor het behoud van een schone en hygiënische omgeving en verkleint het risico op verspreiding van bacteriën.

  • Merk: Jantex
  • Verpakkingseenheid: 10
  • Afmetingen: 40,6(b) x 25,4(d)cm
  • Gewicht: 220g
  • Machinewasbaar
  • Zeer goed absorberend
  • Kleurgecodeerd voor hygiënisch gebruik

   

 33. Sale! DA301 - EcoTech quatvrije reinigingsdoekjes emmer (500 stuks)
  DA301 - EcoTech quatvrije reinigingsdoekjes emmer (500 stuks)
  Speciale prijs € 26,06 Normale prijs € 29,99

  Reinigingsdoekjes zijn de meest handzame, veelzijdige en kwalitatief hoogstaande schoonmaakoptie voor zowel front- als back-of-house. Deze doekjes van EcoTech zijn direct klaar voor gebruik, wat het schoonmaken van uw keuken erg eenvoudig en snel maakt. Zo bent u minder tijd kwijt aan de schoonmaak en kunt u meer tijd besteden aan waar het echt om draait.

  EcoTech heeft de doekjes zodanig ontworpen dat ze aan de Europese wetgeving omtrent schoonmaken in de voedingsindustrie voldoen. Ze helpen de verspreiding van ziektekiemen als E.coli en salmonella voorkomen en zorgen zo voor een veilige werkomgeving voor uw personeel en uw gasten. Voldoet aan de BS EN 1276 norm, effectief tegen allerlei bacteriën en virussen.

 34. Sale! DF107 - PALTX desinfecterende doekjes voor oppervlakken/sondes (10 x 200 doekjes)
  DF107 - PALTX desinfecterende doekjes voor oppervlakken/sondes (10 x 200 doekjes)
  Speciale prijs € 46,76 Normale prijs € 55,49

  Dood schadelijke micro-organismen met de Pal TX thermometer reinigingsdoekjes. Elimineert 99,9% van de bacteriën. Ideaal voor het desinfecteren van thermometers, sondes of uw handen om zo uw keuken hygiënisch schoon te houden. Deze reinigingsdoekjes zijn effectief tegen MRSA, E.coli, Listeria, Salmonella en de meeste virussen en schimmels - perfect voor zorginstellingen, keukens en wasruimtes.

  Door het afsluitbare deksel drogen de doekjes niet uit en kunt u ze langer gebruiken zonder nieuwe aan te hoeven schaffen.

 35. Sale! DF142 - CIF Pro Formula Multi-Purpose reinigingsdoekjes (100 stuks)
  DF142 - CIF Pro Formula Multi-Purpose reinigingsdoekjes (100 stuks)
  Speciale prijs € 7,73 Normale prijs € 8,59

  Houd uw oppervlakken perfect schoon met dit 100-pak Pro Formula multi-purpose reinigingsdoekjes van CIF. De krachtige formule elimineert snel tot 99,9% van de bacteriën en virussen. Zo ontsmet u snel en makkelijk alle oppervlakken en voorkomt u de verspreiding van ziektekiemen en infectiebronnen. De doekjes hebben een honingraatstructuur waardoor ze meer vuil opnemen, waardoor uw oppervlakken zowel zichtbaar als onzichtbaar gereinigd worden.

  De doekjes hebben een aangename geur die vieze luchtjes tegengaat. Zo ruiken uw wasbakken, fornuizen, tegels en meubels net zo schoon als ze eruit zien.

 36. Sale! 5834 DC Mix cabinet t.b.v. 1500ml Pouch
  5834 DC Mix cabinet t.b.v. 1500ml Pouch
  Speciale prijs € 49,95 Normale prijs € 55,50

  DC Mix cabinet t.b.v. 1500ml Pouch, CabinetP
  Cabinet voor de 1500ml DC Concept pouch
  Geschikt voor de DC Mix doseersystemen.

  Voor de opslag en het gebruik van hoog concentraat reinigingsmiddelen heeft veiligheid topprioriteit. Met een cabinet van Dosing Care bent u verzekerd van optimale veiligheid, zonder risico op overdosering.

  Dit cabinet is geschikt voor de 1500ml DC Concept pouch. Het concentraat wordt door het DC Mix doseersysteem nauwkeurig uit de pouch gezogen, zodat uitsluitend de perfecte hoeveelheid reinigingsmiddel samen met de juiste hoeveelheid water in de emmer, gootsteen of flacon belandt. Hiermee voorkomt u overdosering, en verspilling van chemicaliën en water. 

  Als veiligheid ook bij u topprioriteit heeft, kiest u voor de Dosing Care Cabinet t.b.v. 1500ml DC Concept pouch

 37. Sale! 5833 - DC Mix cabinet t.b.v. max. 2,5 liter can
  5833 - DC Mix cabinet t.b.v. max. 2,5 liter can
  Speciale prijs € 44,55 Normale prijs € 49,50

  DC Mix cabinet t.b.v. max. 2,5 liter can, CabinetR
  Cabinet voor een can van max. 2,5 liter.
  Geschikt voor de DC Mix doseersystemen.

  Voor de opslag en het gebruik van hoog concentraat reinigingsmiddelen heeft veiligheid topprioriteit. Met een cabinet van Dosing Care bent u verzekerd van optimale veiligheid, zonder risico op overdosering.

  Dit cabinet is geschikt voor de opslag van maximaal 2,5 liter can reinigingsmiddel of hoogconcentraat. Het concentraat wordt door het DC Mix doseersysteem nauwkeurig uit de can gezogen, zodat uitsluitend de perfecte hoeveelheid reinigingsmiddel samen met de juiste hoeveelheid water in de emmer, gootsteen of flacon belandt. Hiermee voorkomt u overdosering en verspilling van chemicaliën en water. Het cabinet is eventueel verkrijgbaar met toegangspin, zodat u er zeker van bent dat alleen de daarvoor bevoegde personen gebruik kunnen maken van het systeem.

  Als veiligheid ook bij u topprioriteit heeft, kiest u voor de Dosing Care Cabinet t.b.v. max. 2,5 liter can

 38. Sale! 5817 - Koppelstuk om DC Mix units te koppelen, DC JP
  5817 - Koppelstuk om DC Mix units te koppelen, DC JP
  Speciale prijs € 5,36 Normale prijs € 5,95

  Koppelstuk om DC Mix units te koppelen, DC JP
  Koppelstuk om DC Mix units aan elkaar te koppelen.
  Voor meerdere DC Mix units is dan slechts 1 wateraansluiting noodzakelijk.

  Per 2 stuks heeft u 1 koppelstuk nodig

  U wil het liefst 1 wateraansluiting gebruiken? 

  Met het koppelstuk van Dosing Care kunt u meerdere units aan elkaar koppelen. U heeft dan slechts 1 wateraansluiting nodig. Per 2 stuks heeft u 1 koppelstuk nodig. 

   

   

 39. Sale! 5255 - Buzzer & Loom onboard leegmelder - alarm geluidssignaal
  5255 - Buzzer & Loom onboard leegmelder - alarm geluidssignaal
  Speciale prijs € 17,10 Normale prijs € 19,00

  Leegmelder - geluidssignaal
  Leegmelder.
  Geeft een geluidssignaal als de stand van de chemicaliën in de can op een laag niveau is beland. Zie gerelateerde artikelen voor de zuiglansen, die u hiervoor nodig heeft.

  Heeft of wilt u een zuiglans (die efficiënt werken bevordert)? 

  Dan is dit product zeker interessant voor u. Het buzzer & loom onboard alarm geeft een geluidssignaal als de stand van de chemicaliën in de can op een laag niveau is beland. 

  Vraag vandaag nog de offerte aan. 

  Uw voordelen: 

  • Tussentijds checken op voldoende voorraad van vloeistofffen is niet langer nodig
  • Dit levert efficiëntie en tijdsbesparing op 
 40. Sale! 5252 - Zuiglans 3WaySW voor in de chemicaliën cans (20/25 liter cans) t.b.v. D1/D2
  5252 - Zuiglans 3WaySW voor in de chemicaliën cans (20/25 liter cans) t.b.v. D1/D2
  Speciale prijs € 51,30 Normale prijs € 57,00

  Zuiglans t.b.v. D1/D2 doseerpompen, 3WaySW
  Zuiglans voor in de chemicaliën cans (20/25 liter cans)
  Zorgt voor een veilige geleiding van de chemicaliën.
  Geschikt voor aansluiting aan de D1 en D2 doseerpompen.
  Per doseerpomp zijn 2 zuiglansen nodig.

  Zie gerelateerde artikelen voor de buzzer(geluidssignaal), die u hiervoor ook nodig heeft.

  In keukens of andere plekken waar doseerapparatuur wordt gebruikt is het vaak druk. U wilt dan niet hoeven omkijken naar bijvoorbeeld de voorraad vloeistoffen, toch? 

  Met de zuiglans heeft u geen omkijken meer naar de hoeveelheid vloeistof. Wanneer de vloeistof bijna leeg is, wordt er een melding gegeven. U vervangt de vloeistof en kunt weer verder. Zo hoeft u niet telkens zelf de hoeveelheid voorradige vloeistof te checken. Bekijk ook de buzzer (geluidssignaal) die u nodig heeft bij dit product. 

  Heeft u interesse in deze 'leegmelder'? Vraag dan snel een offerte aan! 

  Uw voordelen: 

  • Geen omkijken meer naar vloeistoffen
  • Creëer een efficiëntere werkomgeving 

   

 41. 3209020 - Vaatwasmiddel doseerpomp snelheid gestuurd compleet met aansluitset
  3209020 - Vaatwasmiddel doseerpomp snelheid gestuurd compleet met aansluitset
  € 159,89

  Vaatwaspomp snelheid gestuurd, DC MDPD
  Deze Dosing Care doseerpomp doseert één vaatwasmiddel en is geschikt voor verschillende toepassingen.
  Het meest wordt dit model ingezet bij kleine glazenwasses en vaatwassers.
  Compact en eenvoudig te installeren.
  Wordt inclusief installatiekit geleverd:
  (Bevat: één aanzuigslang PVC 4x6,één afvoerslang PVC 4x6 ,schroeven & pluggen, terugslagklep, gewicht + filter en wandbevestiging)

  Speed versie:
  Wattage: 230 V
  50-60 Hz
  IP54

  Een schoon servies laat een verzorgde indruk achter bij uw gasten. Met de Dosing Care Vaatwaspomp bent u altijd verzekerd van een glanzende schone vaat.

  Als ondernemer wilt u zo slim mogelijk omspringen met reinigingsmiddelen. Met de Dosing Care Vaatwaspomp bepaalt u zelf hoeveel reinigingsmiddel u wilt gebruiken. De bijgevoegde installatiekit helpt u bij een eenvoudige en snelle montage.

  Hecht u waarde aan een duurzaam gewassen vaat? 

70 resultaten