DUTCH-BINS Hygienebak

DUTCH-BINS Hygienebak

4 resultaten

 1. Sale! 13049 - Dutch Bins Hygiënebak 7 liter RVS
  13049 - Dutch Bins Hygiënebak 7 liter RVS
  Speciale prijs € 107,55 Normale prijs € 119,50

  Hygiënebak + zakjeshouder 7 liter RVS, AC LBS 7 E
  Hygiënebak voor wandmontage.
  Met schuin aflopende klepdeksel.
  Inclusief gemonteerde zakjeshouder.

  Hygiëne staat op nummer 3 van de lijst van onze basisbehoeften. Want we willen allemaal niets liever dan gezond blijven. En wij helpen daar graag een handje in mee. Onze hygiënebakken voldoen dan ook aan de strengste veiligheidseisen. Zo houden we ziekteverwekkers buiten de deur en dragen we ook nog eens een steentje bij aan een snelle verwerking van het afval.

  Deze praktische hygiënebak garandeert een schone en propere verwerking van het damesverband. Het schuin aflopende klepdeksel is eenvoudig bedienbaar, waardoor uw gast het verband snel en efficiënt in de bak werpt. De hygiënebak is daarnaast voorzien van een gemonteerde zakjeshouder, die een snelle verwisseling nog eenvoudiger maakt. Het elegante design sluit naadloos aan bij de overige accessoires in het damestoilet.  

  Streeft u naar een optimale hygiëne in uw damestoilet? 

 2. Sale! 13063 - Dutch Bins hygiënezakjeshouder RVS
  13063 - Dutch Bins hygiënezakjeshouder RVS
  Speciale prijs € 24,30 Normale prijs € 27,00

  Hygiënezakjesdispenser RVS voor papieren- of plastic zakjes, AC HBDS E
  Hygiënezakjeshouder met rond gat aan de voorzijde.
  Voor wandmontage of voor montage op de AC afvalbakken

  Een mooi ontwerp hoeft niet ingewikkeld te zijn. Dat bewijst deze eenvoudige en strak vormgegeven hygiënezakjeshouder van Dutch Bins. Met zijn subtiele design is deze hygiënezakjeshouder een prachtige aanvulling op elk vrouwentoilet.

  Opvallen doen ze niet. De hygiënezakjeshouders van Dutch Bins blinken vooral uit in subtiliteit en eenvoud in gebruik. En meer is ook niet nodig. Want met een hygiënische en praktische verwerking van het damesverband hebben we ons doel al helemaal bereikt. Deze hygiënezakjeshouder van Dutch Bin biedt ruimte voor zowel papieren als plastic hygiënezakjes. De zakjes kunnen eenvoudig worden verwijderd door het ronde gat aan de voorzijde. 

  Op zoek naar subtiele en praktische sanitaire accessoires voor het vrouwentoilet?

 3. Sale! 13048 - Dutch Bins Hygiënebak 7 liter RVS wit
  13048 - Dutch Bins Hygiënebak 7 liter RVS wit
  Speciale prijs € 107,55 Normale prijs € 119,50

  Hygiënebak + zakjeshouder 7 liter RVS wit, AC LBS 7 EP

  DUTCH-BINS
  Hygiënebak voor wandmontage.
  Met schuin aflopende klepdeksel.
  Inclusief gemonteerde zakjeshouder.

  Met een sfeervolle ambiance, een strak design en accessoires in stijl maakt u gegarandeerd een onvergetelijke indruk.Zeker wanneer het gaat om uw vrouwelijke gasten. Daarom zorgt u voor een stijlvolle en elegante inrichting van uw damestoilet.

  Deze stijlvolle hygiënebak van onze Dutch Bins-lijn biedt niet alleen een sfeervolle, maar ook een praktische oplossing voor damesverband. De aan de voorzijde gemonteerde zakjeshouder zorgt ervoor dat de hygiënezakjes altijd binnen handbereik zijn. Hierdoor wordt weggooien nog eenvoudiger. Het makkelijk bedienbare klepdeksel garandeert bovendien een efficiënte en hygiënische afwerking.

  Een sfeervolle ambiance voor uw vrouwelijke gasten; dat wilt u toch ook? 

 4. Sale! 13060 - Dutch Bins hygiënezakjesdispenser wit
  13060 - Dutch Bins hygiënezakjesdispenser wit
  Speciale prijs € 24,30 Normale prijs € 27,00

  Hygiënezakjesdispenser wit voor papieren hygiënezakjes, AC HBDP EP
  Hygiënezakjeshouder voor papieren hygiënezakjes.
  Voor wandmontage of voor montage op de AC afvalbakken.
  Met geheel gesloten cover voor bescherming van de zakjes.

  Stelt u zich eens voor; een helderwitte muur met smetteloos witte toiletaccessoires. Schoner kunt u het niet hebben. Daarom hebben we de Dutch Bins-collectie voorzien van een speciale witte accessoirelijn; subtiel, schoon en vooral praktisch.

  Zoals deze witte hygiënezakjeshouder voor papieren hygiënezakjes. Het strakke ontwerp en de sobere uitstraling zijn een prachtige aanvulling voor elke toiletruimte. Door de praktische opening aan de bovenkant van de hygiënezakjeshouder zijn de zakjes eenvoudig uit de houder te halen. Doordat de zakjes altijd zichtbaar zijn, kunt u de voorraad op tijd aanvullen, zodat uw vrouwelijke gasten nooit voor een lege houder staan.

  Houdt u van subtiel, schoon én praktisch? 

4 resultaten