Afvalbak

Afvalbak

6 resultaten

 1. Sale! 13073 - Dutch Bins Afvalbak 50 liter RVS
  13073 - Dutch Bins Afvalbak 50 liter RVS
  Speciale prijs € 255,15 Normale prijs € 283,50

  Afvalbak 50 liter gesloten RVS, AC BB 50 E

  Afvalbak vrijstaand of voor wandmontage.
  Met binnenring.
  Met RVS push klep en uniek deksel systeem voor het verwisselen van de zak.

  Er zijn van die piekmomenten waarop iedereen ineens naar het toilet moet. Ook dan wilt u dat uw sanitaire ruimte schoon en opgeruimd blijft. De rvs afvalbak van Dutch Bins biedt voldoende ruimte om al het afval ook tijdens de piekuren te verwerken.

  Een uitblinker in strak ontwerp, deze afvalbak. Met een eigentijdse vormgeving en stoere rvs look is deze afvalbak een fraaie aanvulling op de Dutch Bins productenlijn. De uitzonderlijk grote inhoud van deze afvalbak maakt hem uitstekend geschikt voor grote sanitaire ruimten. Het eenvoudig bedienbare klepdeksel maakt een snelle afhandeling van droogdoekjes en ander afval mogelijk. Kortom, een stijlvolle én praktische aanvulling voor uw sanitaire ruimte.

  Op zoek naar een snelle afvalverwerking tijdens piekmomenten?

 2. Sale! 13075 - Dutch Bins Afvalbak 20 liter RVS
  13075 - Dutch Bins Afvalbak 20 liter RVS
  Speciale prijs € 201,15 Normale prijs € 223,50

  Afvalbak 20 liter gesloten RVS, AC BB 20 E

  DUTCH-BINS

  Afvalbak vrijstaand of voor wandmontage.
  Met binnenring.
  Met RVS push klep en uniek deksel systeem voor het verwisselen van de zak.

  Als ondernemer wilt u er alles aan doen om uw gasten goed te verwennen. Daarom zorgt u voor een schone en opgeruimde sanitaire ruimte. Zonder rondslingerend afval of vuile doekjes. Met de stijlvolle rvs afvalbak van Dutch Bins bent u altijd verzekerd van een schoon en opgeruimd toilet.

  De rvs afvalbakken van Dutch Bins hebben één ding gemeen; ze kunnen wel tegen een stootje. De eenvoudig bedienbare rvs pushklep houdt het afval op subtiele wijze uit het oog van uw gasten, waardoor uw sanitaire ruimte altijd de gewenste hygiënische uitstraling behoudt.

  Kennismaken met een typisch staaltje stijlvol opbergen.

  Hartman en zn Horeca heeft ze allemaal

 3. Sale! 13072 - Dutch Bins Afvalbak 20 liter wit
  13072 - Dutch Bins Afvalbak 20 liter wit
  Speciale prijs € 152,37 Normale prijs € 169,30

  Afvalbak 20 liter gesloten wit, AC BB 20 EP

  DUTCH-BINS


  Afvalbak vrijstaand of voor wandmontage.
  Met binnenring.
  Met grijze push klep en uniek deksel systeem voor het verwisselen van de zak.

  Een schone en opgeruimde sanitaire ruimte betekent een warm welkom voor uw gasten. Hier kunnen bezoekers zich verfrissen, hun handen wassen of hun behoefte doen, zonder zich te ergeren aan rondslingerend vuil of afval.

  Met deze strak vormgegeven witte afvalbak van Dutch Bins laat u op een subtiele manier zien dat u een bijzonder oog hebt voor detail. De smetteloos witte uitstraling van de afvalbak benadrukt de frisheid van uw sanitaire ruimte. Het lichte grijsgekleurde klepdeksel is eenvoudig bedienbaar door er lichte druk op uit te oefenen. Het dichte deksel is een ideale manier om het afval op een geraffineerde manier te verbergen voor het oog van uw gasten.

  Heeft u oog voor stijl

  Hartman en zn Horeca heeft ze allemaal

 4. Sale! 13070 - Dutch Bins Afvalbak 50 liter wit
  13070 - Dutch Bins Afvalbak 50 liter wit
  Speciale prijs € 170,55 Normale prijs € 189,50

  Afvalbak 50 liter gesloten wit, AC BB 50 EP
  Afvalbak vrijstaand of voor wandmontage.
  Met binnenring.
  Met grijze push klep en uniek deksel systeem voor het verwisselen van de zak

  Afval in het toilet is een ergernis voor uw gasten. En dat wilt u natuurlijk voorkomen. Deze 50 liter witte afvalbak van Dutch Bins is niet alleen een praktische, maar ook een stijlvolle aanvulling voor uw sanitaire ruimte.

  Deze gepoedercoate witte afvalbak, valt subtiel weg in de overige aankleding van uw sanitaire ruimte. Het rvs deksel is niet alleen een mooie afwisseling in kleur, maar is vooral ook handig. Door de eenvoudige bediening waarborgt u altijd een snelle doorgang in uw toiletruimte. De afvalbak is voorzien van een eenvoudig systeem voor een snelle verwisseling van de zak.

  Op zoek naar een ruime afvalverwerker

  Hartman en zn Horeca heeft ze allemaal

 5. Sale! 13052 - Dutch Bins Afvalbak 7 liter RVS
  13052 - Dutch Bins Afvalbak 7 liter RVS
  Speciale prijs € 75,60 Normale prijs € 84,00

  Afvalbak 7 liter RVS, AC WB 7 E

  DUTCH-BINS


  Afvalbak voor wandmontage.
  Met schuin aflopende klepdeksel.

  Rommel maakt een slechte indruk op uw gasten. Daarom zoekt u naar de meest praktische, maar ook meest stijlvolle oplossing voor uw afval. Met deze rvs afvalbak van de Dutch Bins accessoirelijn houdt u het altijd opgeruimd.

  De rvs afvalbak van Dutch Bins blinkt niet alleen uit in design, maar heeft ook nog eens een ruime inhoud van 7 liter. Hiermee biedt de bak voldoende ruimte voor het gebruikelijke dagelijkse afval, maar is nog subtiel genoeg om niet te veel op te vallen. Door de speciaal toegevoegde anti-fingerprintlaag, heeft de afvalbak een continue hygiënische uitstraling.

  Heeft u oog voor detail

  Hartman en zn Horeca heeft ze allemaal

   

 6. Sale! 13053 - Dutch Bins Afvalbak 7 liter RVS wit
  13053 - Dutch Bins Afvalbak 7 liter RVS wit
  Speciale prijs € 75,60 Normale prijs € 84,00

  Afvalbak 7 liter RVS wit, AC WB 7 EP

  DUTCH-BINS


  Afvalbak voor wandmontage.
  Met schuin aflopende klepdeksel.

  In een sanitaire ruimte is geen ruimte voor rommel. Daar moet alles kraakhelder zijn. Want alleen zo laat u zien dat u streeft naar optimale hygiëne. Met een helderwitte afvalbak geeft u elke ruimte direct een schone en hygiënische uitstraling.

  Klein, maar fijn. Dat geldt zeker voor deze handige witte afvalbak van Dutch Bins. Het eenvoudig optilbare aflopende deksel garandeert een snelle afvalverwerking. Daarnaast houdt het deksel het afval op discrete wijze uit het oog van uw gasten. De strakke bevestiging van de afvalbak aan de muur, beschermt de bak tegen elke vorm van vandalisme.

  Heeft u oog voor praktijk en design

  Hartman en zn Horeca heeft ze allemaal

6 resultaten