Handschoenen

Handschoenen

4 resultaten

 1. Sale! FD389 + Vegware composteerbare handschoenen voor voedselbereiding blauw - medium
  FD389 + Vegware composteerbare handschoenen voor voedselbereiding blauw - medium
  Speciale prijs € 161,06 Normale prijs € 196,99

  VEGWARE COMPOSTEERBARE HANDSCHOENEN VOOR VOEDSELBEREIDING BLAUW - MEDIUM

  Deze grootverpakking van 2400 stuks milieuvriendelijke handschoenen voor voedselbereiding van Vegware zorgt dat uw personeel veilig kan werken, terwijl het milieu gespaard wordt - een must-have voor iedere keuken. De handschoenen zijn gemaakt van het natuurlijke en composteerbare materiaal PLA, dat de handen en het eten beschermt tijdens de bereiding en na gebruik binnen 12 weken composteerbaar is bij een professioneel composteerbedrijf. De handschoenen zijn comfortabel door de losse pasvorm, waardoor de luchtstroom behouden blijft bij het werken in een warme, drukke keuken.

  De blauwe kleur is geschikt voor het werken met rauwe vis of zeevruchten en draagt zo bij aan het werken met kleurcodering om kruisbesmetting te voorkomen.

 2. Sale! FD388 - Vegware composteerbare handschoenen voor voedselbereiding wit - M (2400 stuks)
  FD388 - Vegware composteerbare handschoenen voor voedselbereiding wit - M (2400 stuks)
  Speciale prijs € 161,06 Normale prijs € 178,99

  VEGWARE COMPOSTEERBARE HANDSCHOENEN VOOR VOEDSELBEREIDING WIT - M (2400 STUKS)

  Bescherm uw handen, uw voedsel en het milieu met dit 2400-pak mileuvriendelijke handschoenen voor voedselbereiding van Vegware. De handschoenen zijn gemaakt van het composteerbare materiaal PLA, dat de handen en het eten beschermt en na gebruik binnen 12 weken industrieel composteerbaar is. De handschoenen hebben een losse pasvorm, waardoor ze comfortabel zitten en ventileren tijdens het werken in een drukke, warme keuken.

  De witte kleur draagt bij aan het werken met kleurcodering en conform hieraan past bij het werken met deeg- of zuivelproducten.

  Zo wordt het risico op kruisbesmetting beperkt.

4 resultaten