Koelwerkbanken

Koelwerkbanken

Resultaat 180 van de 121 resultaten wordt getoond

Pagina
 1. Sale! Topcold P3/2 1480 TEK Koelwerkbank met 2 deuren en spoelbak
  Topcold P3/2 1480 TEK Koelwerkbank met 2 deuren en spoelbak
  Speciale prijs € 5.485,50 Normale prijs € 6.095,00
  Topcold P3/2 1480 TEK Koelwerkbank met 2 deuren en spoelbak Werkblad met spoelbak en uittrekbare kraan Watersproeiers lateraal Hellend vlak Snijplank in polyethyleen Ideeal voor bereiding van groenten, vis, ... Binnen en buiten inox Binnen en buiten inox Geventileerde koeling Afgeronde hoeken Regelbare poten Electronisch controlepaneel 1 rooster per deur Koelgas : R290 Afmetingen: (L) 1480 X (B) 760 X (H) 850 Temperatuurbereik: +2/+8°C Energiewaarden: 350 Watt Gewicht: 104 kg Volume: 246 liter Watt : 357 Bij Hartman en Horeca vindt u een uitgebreid assortiment Topcold van positieve en negatieve koelwerkbanken vinden. Een gekoelde tafel beschikt onderaan over koelkasten om producten in te bewaren, terwijl de bovenkant als werkblad gebruikt kan worden om voedingswaren op voor te bereiden. De meeste gekoelde tafels zijn gemaakt van hoge kwaliteit en een krasvrij werkblad. Deze koelwerkbanken zijn te verkrijgen in verschillende maten om aan iedereen zijn behoeften te voldoen. Ook kan u kiezen uit gekoelde tafels met 2, 3, 4 of zelf 5 lades. Indien u een kleinere ruimte of een kleiner bedrijf heeft, dan zal het tweedeursmodel een uitstekende keuze zijn. Restaurants kiezen dan meestal voor een koelkast met 3 of 4 deuren om meer en grotere ingrediënten koel te houden. Bij Topcold hebben wij allerlei werkbanken in verschillende prijscategorieën. Indien u niet goed weet welke koelwerkbank het best bij u past, aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen!
 2. Sale! Topcold PI/2 voorbereidings koelwerkbank met 2 deuren en spoelbak
  Topcold PI/2 voorbereidings koelwerkbank met 2 deuren en spoelbak
  Speciale prijs € 5.301,00 Normale prijs € 5.890,00
  Topcold PI/2 voorbereidings koelwerkbank met 2 deuren en spoelbak Werkblad met spoelbak en uittrekbare kraan Watersproeiers lateraal Hellend vlak Snijplank in polyethyleen Ideeal voor bereiding van groenten, vis, ... Binnen en buiten inox Binnen en buiten inox Geventileerde koeling Afgeronde hoeken Regelbare poten Electronisch controlepaneel 1 rooster per deur GN1/1 R-134a Afmetingen: (L) 1320 X (B) 700 X (H) 850 Temperatuurbereik: -2/+8°C Gewicht: 124 kg Bij Hartman en Horeca vindt u een uitgebreid assortiment Topcold van positieve en negatieve koelwerkbanken vinden. Een gekoelde tafel beschikt onderaan over koelkasten om producten in te bewaren, terwijl de bovenkant als werkblad gebruikt kan worden om voedingswaren op voor te bereiden. De meeste gekoelde tafels zijn gemaakt van hoge kwaliteit en een krasvrij werkblad. Deze koelwerkbanken zijn te verkrijgen in verschillende maten om aan iedereen zijn behoeften te voldoen. Ook kan u kiezen uit gekoelde tafels met 2, 3, 4 of zelf 5 lades. Indien u een kleinere ruimte of een kleiner bedrijf heeft, dan zal het tweedeursmodel een uitstekende keuze zijn. Restaurants kiezen dan meestal voor een koelkast met 3 of 4 deuren om meer en grotere ingrediënten koel te houden. Bij Topcold hebben wij allerlei werkbanken in verschillende prijscategorieën. Indien u niet goed weet welke koelwerkbank het best bij u past, aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen!
 3. Sale! Topcold EURO GN4 SG koelwerkbank met 4 deuren
zonder koelmotor
  Topcold EURO GN4 SG koelwerkbank met 4 deuren zonder koelmotor
  Speciale prijs € 2.315,70 Normale prijs € 2.573,00
  Topcold EURO GN4 SG koelwerkbank met 4 deuren zonder koelmotor Geventileerde koeling 1 ROOSTER per deur Automatische ontdooiing Automatische verdamping R134A Electronische thermostaat Zelfsluitende deuren Regelbare poten Binnen / buiten INOX 304 Beschermde verdamper Afmetingen: (L) 2245 X (B) 700 X (H) 850 Temperatuurbereik: +2/+10°C Energiewaarden: 306 Watt Gewicht: 218 kg Volume: 615 liter Bij Hartman en Horeca vindt u een uitgebreid assortiment Topcold van positieve en negatieve koelwerkbanken vinden. Een gekoelde tafel beschikt onderaan over koelkasten om producten in te bewaren, terwijl de bovenkant als werkblad gebruikt kan worden om voedingswaren op voor te bereiden. De meeste gekoelde tafels zijn gemaakt van hoge kwaliteit en een krasvrij werkblad. Deze koelwerkbanken zijn te verkrijgen in verschillende maten om aan iedereen zijn behoeften te voldoen. Ook kan u kiezen uit gekoelde tafels met 2, 3, 4 of zelf 5 lades. Indien u een kleinere ruimte of een kleiner bedrijf heeft, dan zal het tweedeursmodel een uitstekende keuze zijn. Restaurants kiezen dan meestal voor een koelkast met 3 of 4 deuren om meer en grotere ingrediënten koel te houden. Bij Topcold hebben wij allerlei werkbanken in verschillende prijscategorieën. Indien u niet goed weet welke koelwerkbank het best bij u past, aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen!
 4. Sale! Topcold EURO GN3 SG koelwerkbank met 3 deuren
zonder koelmotor
  Topcold EURO GN3 SG koelwerkbank met 3 deuren zonder koelmotor
  Speciale prijs € 1.682,10 Normale prijs € 1.869,00
  Topcold EURO GN3 SG koelwerkbank met 3 deuren zonder koelmotor Geventileerde koeling 1 ROOSTER per deur Automatische ontdooiing Automatische verdamping R134A Electronische thermostaat Zelfsluitende deuren Regelbare poten Binnen / buiten INOX 304 Beschermde verdamper Afmetingen: (L) 1792 X (B) 700 X (H) 850 Temperatuurbereik: +2/+10°C Energiewaarden: 252 Watt Gewicht: 167 kg Volume: 452 liter Bij Hartman en Horeca vindt u een uitgebreid assortiment Topcold van positieve en negatieve koelwerkbanken vinden. Een gekoelde tafel beschikt onderaan over koelkasten om producten in te bewaren, terwijl de bovenkant als werkblad gebruikt kan worden om voedingswaren op voor te bereiden. De meeste gekoelde tafels zijn gemaakt van hoge kwaliteit en een krasvrij werkblad. Deze koelwerkbanken zijn te verkrijgen in verschillende maten om aan iedereen zijn behoeften te voldoen. Ook kan u kiezen uit gekoelde tafels met 2, 3, 4 of zelf 5 lades. Indien u een kleinere ruimte of een kleiner bedrijf heeft, dan zal het tweedeursmodel een uitstekende keuze zijn. Restaurants kiezen dan meestal voor een koelkast met 3 of 4 deuren om meer en grotere ingrediënten koel te houden. Bij Topcold hebben wij allerlei werkbanken in verschillende prijscategorieën. Indien u niet goed weet welke koelwerkbank het best bij u past, aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen!
 5. Sale! Topcold L2/5 Koelwerkbank GN1/1 
met 5 deuren en 1 neutrale lade
  Topcold L2/5 Koelwerkbank GN1/1 met 5 deuren en 1 neutrale lade
  Speciale prijs € 4.284,00 Normale prijs € 4.760,00
  Topcold L2/5 Koelwerkbank GN1/1 met 5 deuren en 1 neutrale lade Gekoelde werkbank Binnen en buiten INOX Statische of geventileerde koeling Afgeronde hoeken Regelbare poten Behandelde verdamper tussen de deuren 1 rooster per deur Koelgas : R290 GN1/1 Afmetingen: (L) 2260 X (B) 700 X (H) 850 Temperatuurbereik: -2/+8°C Gewicht: 216 kg Watt : 851 Bij Hartman en Horeca vindt u een uitgebreid assortiment Topcold van positieve en negatieve koelwerkbanken vinden. Een gekoelde tafel beschikt onderaan over koelkasten om producten in te bewaren, terwijl de bovenkant als werkblad gebruikt kan worden om voedingswaren op voor te bereiden. De meeste gekoelde tafels zijn gemaakt van hoge kwaliteit en een krasvrij werkblad. Deze koelwerkbanken zijn te verkrijgen in verschillende maten om aan iedereen zijn behoeften te voldoen. Ook kan u kiezen uit gekoelde tafels met 2, 3, 4 of zelf 5 lades. Indien u een kleinere ruimte of een kleiner bedrijf heeft, dan zal het tweedeursmodel een uitstekende keuze zijn. Restaurants kiezen dan meestal voor een koelkast met 3 of 4 deuren om meer en grotere ingrediënten koel te houden. Bij Topcold hebben wij allerlei werkbanken in verschillende prijscategorieën. Indien u niet goed weet welke koelwerkbank het best bij u past, aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen!
 6. Sale! Topcold EURO SN4 SG Koelwerkbank Snack-Line met 4 deuren
Zonder koelmotor
  Topcold EURO SN4 SG Koelwerkbank Snack-Line met 4 deuren Zonder koelmotor
  Speciale prijs € 2.059,20 Normale prijs € 2.288,00
  Topcold EURO SN4 SG Koelwerkbank Snack-Line met 4 deuren Zonder koelmotor Geventileerde koeling Geventileerde verdamper 1 ROOSTER per deur Automatische ontdooiing Automatische verdamping R134A Digitale thermostaat Zelfsluitende deuren Regelbare poten Binnen/buiten INOX 304 Behandelde verdamper Afmetingen: (L) 2242 X (B) 600 X (H) 850 Temperatuurbereik: +2/+8°C Energiewaarden: 300 Watt Gewicht: 220 kg Volume: 535 liter Bij Hartman en Horeca vindt u een uitgebreid assortiment Topcold van positieve en negatieve koelwerkbanken vinden. Een gekoelde tafel beschikt onderaan over koelkasten om producten in te bewaren, terwijl de bovenkant als werkblad gebruikt kan worden om voedingswaren op voor te bereiden. De meeste gekoelde tafels zijn gemaakt van hoge kwaliteit en een krasvrij werkblad. Deze koelwerkbanken zijn te verkrijgen in verschillende maten om aan iedereen zijn behoeften te voldoen. Ook kan u kiezen uit gekoelde tafels met 2, 3, 4 of zelf 5 lades. Indien u een kleinere ruimte of een kleiner bedrijf heeft, dan zal het tweedeursmodel een uitstekende keuze zijn. Restaurants kiezen dan meestal voor een koelkast met 3 of 4 deuren om meer en grotere ingrediënten koel te houden. Bij Topcold hebben wij allerlei werkbanken in verschillende prijscategorieën. Indien u niet goed weet welke koelwerkbank het best bij u past, aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen!
 7. Sale! Topcold L2/5 TEK Koelwerkbank GN1/1 met 5 deuren
  Topcold L2/5 TEK Koelwerkbank GN1/1 met 5 deuren
  Speciale prijs € 4.437,00 Normale prijs € 4.930,00
  Topcold L2/5 TEK Koelwerkbank GN1/1 met 5 deuren Met 5 deuren Gekoelde werkbank Binnen en buiten INOX Statische of geventileerde koeling Afgeronde hoeken Regelbare poten Behandelde verdamper tussen de deuren 1 rooster per deur Koelgas : R290 GN1/1 Afmetingen: (L) 2725 X (B) 700 X (H) 850 Temperatuurbereik: -2/+8°C Gewicht: 216 kg Watt : 851 Bij Hartman en Horeca vindt u een uitgebreid assortiment Topcold van positieve en negatieve koelwerkbanken vinden. Een gekoelde tafel beschikt onderaan over koelkasten om producten in te bewaren, terwijl de bovenkant als werkblad gebruikt kan worden om voedingswaren op voor te bereiden. De meeste gekoelde tafels zijn gemaakt van hoge kwaliteit en een krasvrij werkblad. Deze koelwerkbanken zijn te verkrijgen in verschillende maten om aan iedereen zijn behoeften te voldoen. Ook kan u kiezen uit gekoelde tafels met 2, 3, 4 of zelf 5 lades. Indien u een kleinere ruimte of een kleiner bedrijf heeft, dan zal het tweedeursmodel een uitstekende keuze zijn. Restaurants kiezen dan meestal voor een koelkast met 3 of 4 deuren om meer en grotere ingrediënten koel te houden. Bij Topcold hebben wij allerlei werkbanken in verschillende prijscategorieën. Indien u niet goed weet welke koelwerkbank het best bij u past, aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen!
 8. Sale! Topcold Snack-Line EURO SN3 SG Koelwerkbank met 3 deuren zonder koelmotor
  Topcold Snack-Line EURO SN3 SG Koelwerkbank met 3 deuren zonder koelmotor
  Speciale prijs € 1.582,20 Normale prijs € 1.758,00
  Topcold Snack-Line EURO SN3 SG Koelwerkbank met 3 deuren zonder koelmotor Geventileerde koeling Geventileerde verdamper 1 ROOSTER per deur Automatische ontdooiing Automatische verdamping R134A Digitale thermostaat Zelfsluitende deuren Regelbare poten Binnen/buiten INOX 304 Behandelde verdamper Afmetingen: (L) 1117 X (B) 600 X (H) 850 Temperatuurbereik: +2/+8°C Energiewaarden: 260 Watt Gewicht: 174 kg Volume: 395 liter Bij Hartman en Horeca vindt u een uitgebreid assortiment Topcold van positieve en negatieve koelwerkbanken vinden. Een gekoelde tafel beschikt onderaan over koelkasten om producten in te bewaren, terwijl de bovenkant als werkblad gebruikt kan worden om voedingswaren op voor te bereiden. De meeste gekoelde tafels zijn gemaakt van hoge kwaliteit en een krasvrij werkblad. Deze koelwerkbanken zijn te verkrijgen in verschillende maten om aan iedereen zijn behoeften te voldoen. Ook kan u kiezen uit gekoelde tafels met 2, 3, 4 of zelf 5 lades. Indien u een kleinere ruimte of een kleiner bedrijf heeft, dan zal het tweedeursmodel een uitstekende keuze zijn. Restaurants kiezen dan meestal voor een koelkast met 3 of 4 deuren om meer en grotere ingrediënten koel te houden. Bij Topcold hebben wij allerlei werkbanken in verschillende prijscategorieën. Indien u niet goed weet welke koelwerkbank het best bij u past, aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen!
 9. Sale! Topcold L2/4 TEK Koelwerkbank GN1/1 met 4 deuren en 1 neutrale lade
  Topcold L2/4 TEK Koelwerkbank GN1/1 met 4 deuren en 1 neutrale lade
  Speciale prijs € 3.437,10 Normale prijs € 3.819,00
  Topcold L2/4 TEK Koelwerkbank GN1/1 met 4 deuren en 1 neutrale lade Met 1 neutrale lade en 4 deuren Gekoelde werkbank Binnen en buiten INOX Statische of geventileerde koeling Afgeronde hoeken Regelbare poten Behandelde verdamper tussen de deuren 1 rooster per deur Koelgas R290 GN1/1 R-134a Afmetingen: (L) 2260 X (B) 700 X (H) 850 Temperatuurbereik: -2/+8°C Gewicht: 185 kg Watt : 714 Bij Hartman en Horeca vindt u een uitgebreid assortiment Topcold van positieve en negatieve koelwerkbanken vinden. Een gekoelde tafel beschikt onderaan over koelkasten om producten in te bewaren, terwijl de bovenkant als werkblad gebruikt kan worden om voedingswaren op voor te bereiden. De meeste gekoelde tafels zijn gemaakt van hoge kwaliteit en een krasvrij werkblad. Deze koelwerkbanken zijn te verkrijgen in verschillende maten om aan iedereen zijn behoeften te voldoen. Ook kan u kiezen uit gekoelde tafels met 2, 3, 4 of zelf 5 lades. Indien u een kleinere ruimte of een kleiner bedrijf heeft, dan zal het tweedeursmodel een uitstekende keuze zijn. Restaurants kiezen dan meestal voor een koelkast met 3 of 4 deuren om meer en grotere ingrediënten koel te houden. Bij Topcold hebben wij allerlei werkbanken in verschillende prijscategorieën. Indien u niet goed weet welke koelwerkbank het best bij u past, aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen!
 10. Sale! Topcold EURO SN2 SG Koelwerkbank met 2 deuren zonder koelmotor
  Topcold EURO SN2 SG Koelwerkbank met 2 deuren zonder koelmotor
  Speciale prijs € 1.263,60 Normale prijs € 1.404,00
  Topcold EURO SN2 SG Koelwerkbank met 2 deuren zonder koelmotor Geventileerde koeling Geventileerde verdamper 1 ROOSTER per deur Automatische ontdooiing Automatische verdamping R134A Digitale thermostaat Zelfsluitende deuren Regelbare poten Binnen/buiten INOX 304 Behandelde verdamper Afmetingen: (L) 1192 X (B) 600 X (H) 850 Temperatuurbereik: +2/+8°C Energiewaarden: 203 Watt Gewicht: 134 kg Volume: 255 liter Bij Hartman en Horeca vindt u een uitgebreid assortiment Topcold van positieve en negatieve koelwerkbanken vinden. Een gekoelde tafel beschikt onderaan over koelkasten om producten in te bewaren, terwijl de bovenkant als werkblad gebruikt kan worden om voedingswaren op voor te bereiden. De meeste gekoelde tafels zijn gemaakt van hoge kwaliteit en een krasvrij werkblad. Deze koelwerkbanken zijn te verkrijgen in verschillende maten om aan iedereen zijn behoeften te voldoen. Ook kan u kiezen uit gekoelde tafels met 2, 3, 4 of zelf 5 lades. Indien u een kleinere ruimte of een kleiner bedrijf heeft, dan zal het tweedeursmodel een uitstekende keuze zijn. Restaurants kiezen dan meestal voor een koelkast met 3 of 4 deuren om meer en grotere ingrediënten koel te houden. Bij Topcold hebben wij allerlei werkbanken in verschillende prijscategorieën. Indien u niet goed weet welke koelwerkbank het best bij u past, aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen!
 11. Sale! Topcold L2/3 Koelwerkbank GN1/1 met 3 deuren en 1 neutrale lade
  Topcold L2/3 Koelwerkbank GN1/1 met 3 deuren en 1 neutrale lade
  Speciale prijs € 2.592,00 Normale prijs € 2.880,00
  Topcold L2/3 Koelwerkbank GN1/1 met 3 deuren en 1 neutrale lade Met 1 neutrale lade en 3 deuren Gekoelde werkbank Binnen en buiten INOX Statische of geventileerde koeling Afgeronde hoeken Regelbare poten Behandelde verdamper tussen de deuren 1 rooster per deur R134A GN1/1 Afmetingen: (L) 1755 X (B) 700 X (H) 850 Temperatuurbereik:-2/+8°C Gewicht: 148 kg Bij Hartman en Horeca vindt u een uitgebreid assortiment Topcold van positieve en negatieve koelwerkbanken vinden. Een gekoelde tafel beschikt onderaan over koelkasten om producten in te bewaren, terwijl de bovenkant als werkblad gebruikt kan worden om voedingswaren op voor te bereiden. De meeste gekoelde tafels zijn gemaakt van hoge kwaliteit en een krasvrij werkblad. Deze koelwerkbanken zijn te verkrijgen in verschillende maten om aan iedereen zijn behoeften te voldoen. Ook kan u kiezen uit gekoelde tafels met 2, 3, 4 of zelf 5 lades. Indien u een kleinere ruimte of een kleiner bedrijf heeft, dan zal het tweedeursmodel een uitstekende keuze zijn. Restaurants kiezen dan meestal voor een koelkast met 3 of 4 deuren om meer en grotere ingrediënten koel te houden. Bij Topcold hebben wij allerlei werkbanken in verschillende prijscategorieën. Indien u niet goed weet welke koelwerkbank het best bij u past, aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen!
 12. Sale! Topcold L2/3 TEK Koelwerkbank GN1/1 met 3 deuren en 1 neutrale lade
  Topcold L2/3 TEK Koelwerkbank GN1/1 met 3 deuren en 1 neutrale lade
  Speciale prijs € 2.967,30 Normale prijs € 3.297,00
  Topcold L2/3 TEK Koelwerkbank GN1/1 met 3 deuren en 1 neutrale lade Met 1 neutrale lade en 3 deuren Gekoelde werkbank Binnen en buiten INOX Statische of geventileerde koeling Afgeronde hoeken Regelbare poten Behandelde verdamper tussen de deuren 1 rooster per deur Koelgas : R290 GN1/1 Afmetingen: (L) 1795 X (B) 700 X (H) 850 Temperatuurbereik:-2/+5°C Watt : 477 Bij Hartman en Horeca vindt u een uitgebreid assortiment Topcold van positieve en negatieve koelwerkbanken vinden. Een gekoelde tafel beschikt onderaan over koelkasten om producten in te bewaren, terwijl de bovenkant als werkblad gebruikt kan worden om voedingswaren op voor te bereiden. De meeste gekoelde tafels zijn gemaakt van hoge kwaliteit en een krasvrij werkblad. Deze koelwerkbanken zijn te verkrijgen in verschillende maten om aan iedereen zijn behoeften te voldoen. Ook kan u kiezen uit gekoelde tafels met 2, 3, 4 of zelf 5 lades. Indien u een kleinere ruimte of een kleiner bedrijf heeft, dan zal het tweedeursmodel een uitstekende keuze zijn. Restaurants kiezen dan meestal voor een koelkast met 3 of 4 deuren om meer en grotere ingrediënten koel te houden. Bij Topcold hebben wij allerlei werkbanken in verschillende prijscategorieën. Indien u niet goed weet welke koelwerkbank het best bij u past, aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen!
 13. Sale! Topcold L2/2 Koelwerkbank met 2 deuren en 1 lade
  Topcold L2/2 Koelwerkbank met 2 deuren en 1 lade
  Speciale prijs € 2.502,00 Normale prijs € 2.780,00
  Topcold L2/2 Koelwerkbank met 2 deuren en 1 lade Met 1 la en 2 deuren Gekoelde werkbank Binnen en buiten INOX Statische of geventileerde koeling Afgeronde hoeken Regelbare poten Behandelde verdamper tussen de deuren 1 rooster per deur GN1/1 Koelgas : R134a Afmetingen: (L) 1320 X (B) 700 X (H) 850 Temperatuurbereik: -2/+8°C Gewicht: 121 kg Bij Hartman en Horeca vindt u een uitgebreid assortiment Topcold van positieve en negatieve koelwerkbanken vinden. Een gekoelde tafel beschikt onderaan over koelkasten om producten in te bewaren, terwijl de bovenkant als werkblad gebruikt kan worden om voedingswaren op voor te bereiden. De meeste gekoelde tafels zijn gemaakt van hoge kwaliteit en een krasvrij werkblad. Deze koelwerkbanken zijn te verkrijgen in verschillende maten om aan iedereen zijn behoeften te voldoen. Ook kan u kiezen uit gekoelde tafels met 2, 3, 4 of zelf 5 lades. Indien u een kleinere ruimte of een kleiner bedrijf heeft, dan zal het tweedeursmodel een uitstekende keuze zijn. Restaurants kiezen dan meestal voor een koelkast met 3 of 4 deuren om meer en grotere ingrediënten koel te houden. Bij Topcold hebben wij allerlei werkbanken in verschillende prijscategorieën. Indien u niet goed weet welke koelwerkbank het best bij u past, aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen!
 14. Sale! Topcold L2/2 TEK Koelwerkbank 2 deuren
  Topcold L2/2 TEK Koelwerkbank 2 deuren
  Speciale prijs € 2.607,30 Normale prijs € 2.897,00
  Topcold L2/2 TEK Koelwerkbank 2 deuren Met 2 deuren Gekoelde werkbank Binnen en buiten INOX Statische of geventileerde koeling Afgeronde hoeken Regelbare poten Behandelde verdamper tussen de deuren 1 rooster per deur Koelgas : R290 GN1/1 R134a Afmetingen: (L) 1330 X (B) 700 X (H) 850 Temperatuurbereik: -2/+8°C Gewicht: 121 kg Watt : 357 Liter : 176 Bij Hartman en Horeca vindt u een uitgebreid assortiment Topcold van positieve en negatieve koelwerkbanken vinden. Een gekoelde tafel beschikt onderaan over koelkasten om producten in te bewaren, terwijl de bovenkant als werkblad gebruikt kan worden om voedingswaren op voor te bereiden. De meeste gekoelde tafels zijn gemaakt van hoge kwaliteit en een krasvrij werkblad. Deze koelwerkbanken zijn te verkrijgen in verschillende maten om aan iedereen zijn behoeften te voldoen. Ook kan u kiezen uit gekoelde tafels met 2, 3, 4 of zelf 5 lades. Indien u een kleinere ruimte of een kleiner bedrijf heeft, dan zal het tweedeursmodel een uitstekende keuze zijn. Restaurants kiezen dan meestal voor een koelkast met 3 of 4 deuren om meer en grotere ingrediënten koel te houden. Bij Topcold hebben wij allerlei werkbanken in verschillende prijscategorieën. Indien u niet goed weet welke koelwerkbank het best bij u past, aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen!
 15. Sale! Topcold EURO SN4/BT Vrieswerkbank 4 deuren
  Topcold EURO SN4/BT Vrieswerkbank 4 deuren
  Speciale prijs € 2.655,00 Normale prijs € 2.950,00
  Topcold EURO SN4/BT Vrieswerkbank 4 deuren Geventileerde vrieswerkbank Geventileerde verdamper 1 ROOSTER per deur Automatische ontdooiing Automatische verdamping R404A Digitale thermostaat Zelfsluitende deuren Regelbare poten Binnen/buiten INOX 304 Behandelde verdamper Afmetingen: (L) 2330 X (B) 600 X (H) 850 Temperatuurbereik: -18/-20°C Energiewaarden: 300 Watt Gewicht: 220 kg Volume: 535 liter Bij Hartman en Horeca vindt u een uitgebreid assortiment Topcold van positieve en negatieve koelwerkbanken vinden. Een gekoelde tafel beschikt onderaan over koelkasten om producten in te bewaren, terwijl de bovenkant als werkblad gebruikt kan worden om voedingswaren op voor te bereiden. De meeste gekoelde tafels zijn gemaakt van hoge kwaliteit en een krasvrij werkblad. Deze koelwerkbanken zijn te verkrijgen in verschillende maten om aan iedereen zijn behoeften te voldoen. Ook kan u kiezen uit gekoelde tafels met 2, 3, 4 of zelf 5 lades. Indien u een kleinere ruimte of een kleiner bedrijf heeft, dan zal het tweedeursmodel een uitstekende keuze zijn. Restaurants kiezen dan meestal voor een koelkast met 3 of 4 deuren om meer en grotere ingrediënten koel te houden. Bij Topcold hebben wij allerlei werkbanken in verschillende prijscategorieën. Indien u niet goed weet welke koelwerkbank het best bij u past, aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen!
 16. Sale! Topcold T1/2 SG TEK Vrieswerkbank met 2 deuren zonder koelmotor
  Topcold T1/2 SG TEK Vrieswerkbank met 2 deuren zonder koelmotor
  Speciale prijs € 3.047,40 Normale prijs € 3.386,00
  Topcold T1/2 SG TEK Vrieswerkbank met 2 deuren zonder koelmotor 2 deuren Binnen en buiten inox Geventileerde koeling Afgeronde hoeken Regelbare poten Electronisch controle paneel 1 ROOSTER per deur Afmetingen: (L) 1060 X (B) 600 X (H) 850 Temperatuurbereik: -18/-22°C Gewicht: 147 kg Wattage : 680 Watt Vollume : 1521 Bij Hartman en Horeca vindt u een uitgebreid assortiment Topcold van positieve en negatieve koelwerkbanken vinden. Een gekoelde tafel beschikt onderaan over koelkasten om producten in te bewaren, terwijl de bovenkant als werkblad gebruikt kan worden om voedingswaren op voor te bereiden. De meeste gekoelde tafels zijn gemaakt van hoge kwaliteit en een krasvrij werkblad. Deze koelwerkbanken zijn te verkrijgen in verschillende maten om aan iedereen zijn behoeften te voldoen. Ook kan u kiezen uit gekoelde tafels met 2, 3, 4 of zelf 5 lades. Indien u een kleinere ruimte of een kleiner bedrijf heeft, dan zal het tweedeursmodel een uitstekende keuze zijn. Restaurants kiezen dan meestal voor een koelkast met 3 of 4 deuren om meer en grotere ingrediënten koel te houden. Bij Topcold hebben wij allerlei werkbanken in verschillende prijscategorieën. Indien u niet goed weet welke koelwerkbank het best bij u past, aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen!
 17. Sale! Topcold EURO SN3/BT Vrieswerkbank met 3 deuren
  Topcold EURO SN3/BT Vrieswerkbank met 3 deuren
  Speciale prijs € 2.398,50 Normale prijs € 2.665,00
  Topcold EURO SN3/BT Vrieswerkbank met 3 deuren Geventileerde koeling Geventileerde verdamper 1 ROOSTER per deur Automatische ontdooiing Automatische verdamping R404A Digitale thermostaat Zelfsluitende deuren Regelbare poten Binnen/buiten INOX 304 Behandelde verdamper Afmetingen: (L) 2017 X (B) 600 X (H) 850 Temperatuurbereik: -18/-20°C Energiewaarden: 260 Watt Gewicht: 174 kg Volume: 395 liter Bij Hartman en Horeca vindt u een uitgebreid assortiment Topcold van positieve en negatieve koelwerkbanken vinden. Een gekoelde tafel beschikt onderaan over koelkasten om producten in te bewaren, terwijl de bovenkant als werkblad gebruikt kan worden om voedingswaren op voor te bereiden. De meeste gekoelde tafels zijn gemaakt van hoge kwaliteit en een krasvrij werkblad. Deze koelwerkbanken zijn te verkrijgen in verschillende maten om aan iedereen zijn behoeften te voldoen. Ook kan u kiezen uit gekoelde tafels met 2, 3, 4 of zelf 5 lades. Indien u een kleinere ruimte of een kleiner bedrijf heeft, dan zal het tweedeursmodel een uitstekende keuze zijn. Restaurants kiezen dan meestal voor een koelkast met 3 of 4 deuren om meer en grotere ingrediënten koel te houden. Bij Topcold hebben wij allerlei werkbanken in verschillende prijscategorieën. Indien u niet goed weet welke koelwerkbank het best bij u past, aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen!
 18. Sale! Topcold T1/3 TEK Vrieswerkbank met 3 deuren
  Topcold T1/3 TEK Vrieswerkbank met 3 deuren
  Speciale prijs € 3.901,50 Normale prijs € 4.335,00
  Topcold T1/3 TEK Vrieswerkbank met 3 deuren 3 deuren Binnen en buiten inox Geventileerde koeling Afgeronde hoeken Regelbare poten Electronisch controle paneel Isolatie 75mm 1 ROOSTER per deur Koelgas : R290 Afmetingen: (L) 1795 X (B) 600 X (H) 850 Temperatuurbereik: -18/-22°C Wattage : 950 Gewicht: 194 kg Vollume : 228 Liter Bij Hartman en Horeca vindt u een uitgebreid assortiment Topcold van positieve en negatieve koelwerkbanken vinden. Een gekoelde tafel beschikt onderaan over koelkasten om producten in te bewaren, terwijl de bovenkant als werkblad gebruikt kan worden om voedingswaren op voor te bereiden. De meeste gekoelde tafels zijn gemaakt van hoge kwaliteit en een krasvrij werkblad. Deze koelwerkbanken zijn te verkrijgen in verschillende maten om aan iedereen zijn behoeften te voldoen. Ook kan u kiezen uit gekoelde tafels met 2, 3, 4 of zelf 5 lades. Indien u een kleinere ruimte of een kleiner bedrijf heeft, dan zal het tweedeursmodel een uitstekende keuze zijn. Restaurants kiezen dan meestal voor een koelkast met 3 of 4 deuren om meer en grotere ingrediënten koel te houden. Bij Topcold hebben wij allerlei werkbanken in verschillende prijscategorieën. Indien u niet goed weet welke koelwerkbank het best bij u past, aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen!
 19. Sale! Topcold EURO SN2/BT Vrieswerkbank Snack-Line met 2 deuren
  Topcold EURO SN2/BT Vrieswerkbank Snack-Line met 2 deuren
  Speciale prijs € 2.073,60 Normale prijs € 2.304,00
  Topcold EURO SN2/BT Vrieswerkbank Snack-Line met 2 deuren Geventileerde Diepvries Geventileerde verdamper 1 ROOSTER per deur Automatische ontdooiing Automatische verdamping R404A Digitale thermostaat Zelfsluitende deuren Regelbare poten Binnen/buiten INOX 304 Behandelde verdamper Afmetingen: (L) 1492 X (B) 600 X (H) 850 Temperatuurbereik: -18/+20°C Energiewaarden: 203 Watt Gewicht: 134 kg Volume: 255 liter Bij Hartman en Horeca vindt u een uitgebreid assortiment Topcold van positieve en negatieve koelwerkbanken vinden. Een gekoelde tafel beschikt onderaan over koelkasten om producten in te bewaren, terwijl de bovenkant als werkblad gebruikt kan worden om voedingswaren op voor te bereiden. De meeste gekoelde tafels zijn gemaakt van hoge kwaliteit en een krasvrij werkblad. Deze koelwerkbanken zijn te verkrijgen in verschillende maten om aan iedereen zijn behoeften te voldoen. Ook kan u kiezen uit gekoelde tafels met 2, 3, 4 of zelf 5 lades. Indien u een kleinere ruimte of een kleiner bedrijf heeft, dan zal het tweedeursmodel een uitstekende keuze zijn. Restaurants kiezen dan meestal voor een koelkast met 3 of 4 deuren om meer en grotere ingrediënten koel te houden. Bij Topcold hebben wij allerlei werkbanken in verschillende prijscategorieën. Indien u niet goed weet welke koelwerkbank het best bij u past, aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen!
 20. Sale! Topcold T1/2 TEK Vrieswerkbank met 2 deuren
  Topcold T1/2 TEK Vrieswerkbank met 2 deuren
  Speciale prijs € 3.169,80 Normale prijs € 3.522,00
  Topcold T1/2 TEK Vrieswerkbank met 2 deuren 2 deuren Binnen en buiten inox Geventileerde koeling Afgeronde hoeken Regelbare poten Electronisch controle paneel Isolatie 75mm 1 ROOSTER per deur Koelgas : R290 Afmetingen: (L) 1330 X (B) 600 X (H) 850 Temperatuurbereik: -18/-22°C Vermogen : 680 Watt Liter : 152 Gewicht: 147 kg Bij Hartman en Horeca vindt u een uitgebreid assortiment Topcold van positieve en negatieve koelwerkbanken vinden. Een gekoelde tafel beschikt onderaan over koelkasten om producten in te bewaren, terwijl de bovenkant als werkblad gebruikt kan worden om voedingswaren op voor te bereiden. De meeste gekoelde tafels zijn gemaakt van hoge kwaliteit en een krasvrij werkblad. Deze koelwerkbanken zijn te verkrijgen in verschillende maten om aan iedereen zijn behoeften te voldoen. Ook kan u kiezen uit gekoelde tafels met 2, 3, 4 of zelf 5 lades. Indien u een kleinere ruimte of een kleiner bedrijf heeft, dan zal het tweedeursmodel een uitstekende keuze zijn. Restaurants kiezen dan meestal voor een koelkast met 3 of 4 deuren om meer en grotere ingrediënten koel te houden. Bij Topcold hebben wij allerlei werkbanken in verschillende prijscategorieën. Indien u niet goed weet welke koelwerkbank het best bij u past, aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen!
 21. Sale! Topcold EURO GNE/4 Koelwerkbank
  Topcold EURO GNE/4 Koelwerkbank
  Speciale prijs € 2.697,30 Normale prijs € 2.997,00
  Topcold EURO GNE/4 Koelwerkbank Geventileerde koeling 1 ROOSTER per deur GN 1/1 Automatische ontdooiing Automatische verdamping R134A Electronische thermostaat Zelfsluitende deuren Regelbare en verwijderbare poten Geintegreerde spoelbak zonder kraan, afvoer en sifon voorzien Behandelde verdamper Slot mogelijk op aanvraag Afmetingen: (L) 2245 X (B) 700 X (H) 850 Temperatuurbereik: +2/+10°C Energiewaarden: 350 Watt Gewicht: 153 kg Volume: 535 liter Bij Hartman en Horeca vindt u een uitgebreid assortiment Topcold van positieve en negatieve koelwerkbanken vinden. Een gekoelde tafel beschikt onderaan over koelkasten om producten in te bewaren, terwijl de bovenkant als werkblad gebruikt kan worden om voedingswaren op voor te bereiden. De meeste gekoelde tafels zijn gemaakt van hoge kwaliteit en een krasvrij werkblad. Deze koelwerkbanken zijn te verkrijgen in verschillende maten om aan iedereen zijn behoeften te voldoen. Ook kan u kiezen uit gekoelde tafels met 2, 3, 4 of zelf 5 lades. Indien u een kleinere ruimte of een kleiner bedrijf heeft, dan zal het tweedeursmodel een uitstekende keuze zijn. Restaurants kiezen dan meestal voor een koelkast met 3 of 4 deuren om meer en grotere ingrediënten koel te houden. Bij Topcold hebben wij allerlei werkbanken in verschillende prijscategorieën. Indien u niet goed weet welke koelwerkbank het best bij u past, aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen!
 22. Sale! Topcold EURO SN4 Koelwerkbank
  Topcold EURO SN4 Koelwerkbank
  Speciale prijs € 2.360,70 Normale prijs € 2.623,00
  Topcold EURO SN4 Koelwerkbank Geventileerde koeling Geventileerde verdamper 1 ROOSTER per deur Automatische ontdooiing Automatische verdamping R134A Digitale thermostaat Zelfsluitende deuren Regelbare poten Binnen/buiten INOX 304 Behandelde verdamper Afmetingen: (L) 2542 X (B) 600 X (H) 850 Temperatuurbereik: +2/+8°C Energiewaarden: 300 Watt Gewicht: 220 kg Volume: 535 liter Bij Hartman en Horeca vindt u een uitgebreid assortiment Topcold van positieve en negatieve koelwerkbanken vinden. Een gekoelde tafel beschikt onderaan over koelkasten om producten in te bewaren, terwijl de bovenkant als werkblad gebruikt kan worden om voedingswaren op voor te bereiden. De meeste gekoelde tafels zijn gemaakt van hoge kwaliteit en een krasvrij werkblad. Deze koelwerkbanken zijn te verkrijgen in verschillende maten om aan iedereen zijn behoeften te voldoen. Ook kan u kiezen uit gekoelde tafels met 2, 3, 4 of zelf 5 lades. Indien u een kleinere ruimte of een kleiner bedrijf heeft, dan zal het tweedeursmodel een uitstekende keuze zijn. Restaurants kiezen dan meestal voor een koelkast met 3 of 4 deuren om meer en grotere ingrediënten koel te houden. Bij Topcold hebben wij allerlei werkbanken in verschillende prijscategorieën. Indien u niet goed weet welke koelwerkbank het best bij u past, aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen!
 23. Sale! Topcold EURO LINE 70 Geventileerde koelwerkbank met 3 deuren en spoelbak- EURO GNE/3
  Topcold EURO LINE 70 Geventileerde koelwerkbank met 3 deuren en spoelbak- EURO GNE/3
  Speciale prijs € 2.447,10 Normale prijs € 2.719,00
  Topcold EURO LINE 70 Geventileerde koelwerkbank met 3 deuren en spoelbak- EURO GNE/3 Geventileerde koeling 1 ROOSTER per deur GN 1/1 Automatische ontdooiing Automatische verdamping R134A Electronische thermostaat Zelfsluitende deuren Regelbare en verwijderbare poten Geintegreerde spoelbak zonder kraan, afvoer en sifon voorzien Behandelde verdamper Slot mogelijk op aanvraag Afmetingen: (L) 1792 X (B) 700 X (H) 850 Temperatuurbereik: +2/+10°C Energiewaarden: 280 Watt Gewicht: 134 kg Volume: 395 liter Bij Hartman en Horeca vindt u een uitgebreid assortiment Topcold van positieve en negatieve koelwerkbanken vinden. Een gekoelde tafel beschikt onderaan over koelkasten om producten in te bewaren, terwijl de bovenkant als werkblad gebruikt kan worden om voedingswaren op voor te bereiden. De meeste gekoelde tafels zijn gemaakt van hoge kwaliteit en een krasvrij werkblad. Deze koelwerkbanken zijn te verkrijgen in verschillende maten om aan iedereen zijn behoeften te voldoen. Ook kan u kiezen uit gekoelde tafels met 2, 3, 4 of zelf 5 lades. Indien u een kleinere ruimte of een kleiner bedrijf heeft, dan zal het tweedeursmodel een uitstekende keuze zijn. Restaurants kiezen dan meestal voor een koelkast met 3 of 4 deuren om meer en grotere ingrediënten koel te houden. Bij Topcold hebben wij allerlei werkbanken in verschillende prijscategorieën. Indien u niet goed weet welke koelwerkbank het best bij u past, aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen!
 24. Sale! Topcold EURO GNE/2 Koelwerkbank
  Topcold EURO GNE/2 Koelwerkbank
  Speciale prijs € 1.889,10 Normale prijs € 2.099,00
  Topcold EURO GNE/2 Koelwerkbank Geventileerde koeling 1 ROOSTER per deur GN 1/1 Automatische ontdooiing Automatische verdamping R134A Electronische thermostaat Zelfsluitende deuren Regelbare en verwijderbare poten Geintegreerde spoelbak zonder kraan, afvoer en sifon voorzien Behandelde verdamper Slot mogelijk op aanvraag Afmetingen: (L) 1342 X (B) 700 X (H) 850 Temperatuurbereik: +2/+10°C Energiewaarden: 280 Watt Gewicht: 120 kg Volume: 255 liter Bij Hartman en Horeca vindt u een uitgebreid assortiment Topcold van positieve en negatieve koelwerkbanken vinden. Een gekoelde tafel beschikt onderaan over koelkasten om producten in te bewaren, terwijl de bovenkant als werkblad gebruikt kan worden om voedingswaren op voor te bereiden. De meeste gekoelde tafels zijn gemaakt van hoge kwaliteit en een krasvrij werkblad. Deze koelwerkbanken zijn te verkrijgen in verschillende maten om aan iedereen zijn behoeften te voldoen. Ook kan u kiezen uit gekoelde tafels met 2, 3, 4 of zelf 5 lades. Indien u een kleinere ruimte of een kleiner bedrijf heeft, dan zal het tweedeursmodel een uitstekende keuze zijn. Restaurants kiezen dan meestal voor een koelkast met 3 of 4 deuren om meer en grotere ingrediënten koel te houden. Bij Topcold hebben wij allerlei werkbanken in verschillende prijscategorieën. Indien u niet goed weet welke koelwerkbank het best bij u past, aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen!
 25. Sale! Topcold EURO SN3 Koelwerkbank
  Topcold EURO SN3 Koelwerkbank
  Speciale prijs € 1.488,60 Normale prijs € 1.654,00
  Topcold EURO SN3 Koelwerkbank Geventileerde koeling Geventileerde verdamper 1 ROOSTER per deur Automatische ontdooiing Automatische verdamping R134A Digitale thermostaat Zelfsluitende deuren Regelbare poten Binnen/buiten INOX 304 Behandelde verdamper Afmetingen: (L) 2017 X (B) 600 X (H) 850 Temperatuurbereik: +2/+8°C Energiewaarden: 260 Watt Gewicht: 174 kg Volume: 395 liter Bij Hartman en Horeca vindt u een uitgebreid assortiment Topcold van positieve en negatieve koelwerkbanken vinden. Een gekoelde tafel beschikt onderaan over koelkasten om producten in te bewaren, terwijl de bovenkant als werkblad gebruikt kan worden om voedingswaren op voor te bereiden. De meeste gekoelde tafels zijn gemaakt van hoge kwaliteit en een krasvrij werkblad. Deze koelwerkbanken zijn te verkrijgen in verschillende maten om aan iedereen zijn behoeften te voldoen. Ook kan u kiezen uit gekoelde tafels met 2, 3, 4 of zelf 5 lades. Indien u een kleinere ruimte of een kleiner bedrijf heeft, dan zal het tweedeursmodel een uitstekende keuze zijn. Restaurants kiezen dan meestal voor een koelkast met 3 of 4 deuren om meer en grotere ingrediënten koel te houden. Bij Topcold hebben wij allerlei werkbanken in verschillende prijscategorieën. Indien u niet goed weet welke koelwerkbank het best bij u past, aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen!
 26. Sale! Topcold werktafel Gastro 1/1 - 4 deuren - geventileerd
  Topcold werktafel Gastro 1/1 - 4 deuren - geventileerd
  Speciale prijs € 2.241,00 Normale prijs € 2.490,00
  Topcold werktafel Gastro 1/1 - 4 deuren - geventileerd Geventileerde koeling 1 ROOSTER per deur Automatische ontdooiing Automatische verdamping R134A Electronische thermostaat Zelfsluitende deuren Regelbare poten Binnen / buiten INOX 304 Beschermde verdamper LXBXH 2245X700X850 Koelgas 134 a VOL 615 LT WATT 306 TEMP +2/+10°C KG 218 Bij Hartman en Horeca vindt u een uitgebreid assortiment Topcold van positieve en negatieve koelwerkbanken vinden. Een gekoelde tafel beschikt onderaan over koelkasten om producten in te bewaren, terwijl de bovenkant als werkblad gebruikt kan worden om voedingswaren op voor te bereiden. De meeste gekoelde tafels zijn gemaakt van hoge kwaliteit en een krasvrij werkblad. Deze koelwerkbanken zijn te verkrijgen in verschillende maten om aan iedereen zijn behoeften te voldoen. Ook kan u kiezen uit gekoelde tafels met 2, 3, 4 of zelf 5 lades. Indien u een kleinere ruimte of een kleiner bedrijf heeft, dan zal het tweedeursmodel een uitstekende keuze zijn. Restaurants kiezen dan meestal voor een koelkast met 3 of 4 deuren om meer en grotere ingrediënten koel te houden. Bij Topcold hebben wij allerlei werkbanken in verschillende prijscategorieën. Indien u niet goed weet welke koelwerkbank het best bij u past, aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen!
 27. Sale! Topcold EURO SN2 Koelwerkbank
  Topcold EURO SN2 Koelwerkbank
  Speciale prijs € 1.301,40 Normale prijs € 1.446,00
  Topcold EURO SN2 Koelwerkbank Geventileerde koeling Geventileerde verdamper 1 ROOSTER per deur Automatische ontdooiing Automatische verdamping R134A Digitale thermostaat Zelfsluitende deuren Regelbare poten Binnen/buiten INOX 304 Behandelde verdamper Afmetingen: (L) 1492 X (B) 600 X (H) 850 Temperatuurbereik: +2/+8°C Energiewaarden: 203 Watt Gewicht: 134 kg Volume: 255 liter Bij Hartman en Horeca vindt u een uitgebreid assortiment Topcold van positieve en negatieve koelwerkbanken vinden. Een gekoelde tafel beschikt onderaan over koelkasten om producten in te bewaren, terwijl de bovenkant als werkblad gebruikt kan worden om voedingswaren op voor te bereiden. De meeste gekoelde tafels zijn gemaakt van hoge kwaliteit en een krasvrij werkblad. Deze koelwerkbanken zijn te verkrijgen in verschillende maten om aan iedereen zijn behoeften te voldoen. Ook kan u kiezen uit gekoelde tafels met 2, 3, 4 of zelf 5 lades. Indien u een kleinere ruimte of een kleiner bedrijf heeft, dan zal het tweedeursmodel een uitstekende keuze zijn. Restaurants kiezen dan meestal voor een koelkast met 3 of 4 deuren om meer en grotere ingrediënten koel te houden. Bij Topcold hebben wij allerlei werkbanken in verschillende prijscategorieën. Indien u niet goed weet welke koelwerkbank het best bij u past, aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen!
 28. Sale! Topcold EURO GN3 Koelwerkbank
  Topcold EURO GN3 Koelwerkbank
  Speciale prijs € 1.750,50 Normale prijs € 1.945,00
  Topcold EURO GN3 Koelwerkbank Geventileerde koeling 1 ROOSTER per deur Automatische ontdooiing Automatische verdamping R134A Electronische thermostaat Zelfsluitende deuren Regelbare poten Binnen / buiten INOX 304 Beschermde verdamper Afmetingen: (L) 1792 X (B) 700 X (H) 850 Temperatuurbereik: +2/+10°C Energiewaarden: 252 Watt Gewicht: 167 kg Volume: 452 liter Bij Hartman en Horeca vindt u een uitgebreid assortiment Topcold van positieve en negatieve koelwerkbanken vinden. Een gekoelde tafel beschikt onderaan over koelkasten om producten in te bewaren, terwijl de bovenkant als werkblad gebruikt kan worden om voedingswaren op voor te bereiden. De meeste gekoelde tafels zijn gemaakt van hoge kwaliteit en een krasvrij werkblad. Deze koelwerkbanken zijn te verkrijgen in verschillende maten om aan iedereen zijn behoeften te voldoen. Ook kan u kiezen uit gekoelde tafels met 2, 3, 4 of zelf 5 lades. Indien u een kleinere ruimte of een kleiner bedrijf heeft, dan zal het tweedeursmodel een uitstekende keuze zijn. Restaurants kiezen dan meestal voor een koelkast met 3 of 4 deuren om meer en grotere ingrediënten koel te houden. Bij Topcold hebben wij allerlei werkbanken in verschillende prijscategorieën. Indien u niet goed weet welke koelwerkbank het best bij u past, aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen!
 29. Sale! Topcold EURO GN2 Koelwerkbank
  Topcold EURO GN2 Koelwerkbank
  Speciale prijs € 1.503,00 Normale prijs € 1.670,00
  Topcold EURO GN2 Koelwerkbank Geventileerde koeling 1 ROOSTER per deur Automatische ontdooiing Automatische verdamping R134A Electronische thermostaat Zelfsluitende deuren Regelbare poten Binnen / buiten INOX 304 Beschermde verdamper Afmetingen: (L) 1342 X (B) 700 X (H) 850 Temperatuurbereik: +2/+10°C Energiewaarden: 206 Watt Gewicht: 132 kg Volume: 290 liter Bij Hartman en Horeca vindt u een uitgebreid assortiment Topcold van positieve en negatieve koelwerkbanken vinden. Een gekoelde tafel beschikt onderaan over koelkasten om producten in te bewaren, terwijl de bovenkant als werkblad gebruikt kan worden om voedingswaren op voor te bereiden. De meeste gekoelde tafels zijn gemaakt van hoge kwaliteit en een krasvrij werkblad. Deze koelwerkbanken zijn te verkrijgen in verschillende maten om aan iedereen zijn behoeften te voldoen. Ook kan u kiezen uit gekoelde tafels met 2, 3, 4 of zelf 5 lades. Indien u een kleinere ruimte of een kleiner bedrijf heeft, dan zal het tweedeursmodel een uitstekende keuze zijn. Restaurants kiezen dan meestal voor een koelkast met 3 of 4 deuren om meer en grotere ingrediënten koel te houden. Bij Topcold hebben wij allerlei werkbanken in verschillende prijscategorieën. Indien u niet goed weet welke koelwerkbank het best bij u past, aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen!

Resultaat 180 van de 121 resultaten wordt getoond

Pagina