Handgreep / Swing up Bars

Handgreep / Swing up Bars

14 resultaten

 1. Sale! 12660 - MediQo-line Wand -> vloergreep RVS met extra stang - rechts
  12660 - MediQo-line Wand -> vloergreep RVS met extra stang - rechts
  Speciale prijs € 182,66 Normale prijs € 209,00

  Wand -> vloergreep RVS met extra stang - rechts

  Grab bars geven uw mindervalide cliënten zelfvertrouwen. Maar voor welke handgreep kiest u? Wat MediQo-line betreft kiest u niet alleen voor praktisch gebruik, maar ook voor design.

  Een stevig houvast naast het toilet helpt opstaan en zitten vergemakkelijken. Door de drie steunpunten die deze grab bar biedt, is de constructie opgewassen tegen een flink drukgewicht. Doordat er voldoende ruimte is tussen de buis van de beugel en de muur, behouden uw cliënten een optimale bewegingsvrijheid.

  Op zoek naar extra stevigheid in douche en toilet? 

 2. Sale! 12610 - MediQo-line Swing up bar RVS
  12610 - MediQo-line Swing up bar RVS
  Speciale prijs € 170,10 Normale prijs € 194,50

  MediQo-line Swing up bar RVS

  Als u gastvrijheid hoog in het vaandel heeft staan, zorgt u voor de juiste voorzieningen voor ál uw bezoekers. Dat betekent ook een goed en veilig ingericht invalidentoilet.

  Het inrichten van een invalidentoilet vraagt om specialistische accessoires. Een praktisch voorbeeld is de zogenaamde Swing up Bar. De opklapbare handvatten of beugels helpen uw cliënt of bezoeker eenvoudig op te staan in het toilet. Het speciaal geïntegreerde veiligheidssysteem zorgt ervoor dat de beugel niet naar beneden kan vallen tijdens gebruik. Daarnaast is het systeem snel en stevig aan de muur te bevestigen. De Swing up Bar van de MediQo-line voldoet hiermee aan alle door de overheid gestelde veiligheidseisen.

  Op zoek naar een praktische en handige aanvulling in uw invalidentoilet?

 3. Sale! 12635 - MediQo-line Wandgreep RVS rechts
  12635 - MediQo-line Wandgreep RVS rechts
  Speciale prijs € 174,33 Normale prijs € 199,50

  Wandgreep RVS rechts

  Als mindervalide is een toiletbezoek vaak een behoorlijke onderneming. U vindt het daarom prettig wanneer het toilet is uitgerust met de extra hulpaccessoires die het gebruiksgemak optimaliseren. Een extra steuntje naast de wasbak kan dan ook nooit kwaad.

  Deze wandgreep is speciaal ontworpen voor rechtshandige cliënten. De handgreep bestaat uit drie steunpunten, die onafhankelijk van elkaar te gebruiken zijn. De stevige bevestiging aan de muur op drie punten, garandeert een veilig gebruik van de handgreep. Het rvs maakt deze handgreep een stijlvolle aanvulling in uw sanitaire ruimte.

  Biedt u uw cliënten graag wat extra gebruikscomfort?

14 resultaten