Pastamaker

Pastamaker

22 resultaten

  1. Sale! DA427 - Imperia verchroomd stalen pastamachine koper
    DA427 - Imperia verchroomd stalen pastamachine koper
    Speciale prijs € 107,96 Normale prijs € 137,99

    IMPERIA VERCHROOMD STALEN PASTAMACHINE KOPER

    Met deze oerdegelijke, verchroomd stalen Imperia pastamachine maakt u de hele dag door authentieke pasta. Dankzij de sterke stalen constructie en een minimum aan bewegende onderdelen kunt u altijd rekenen op dit koperkleurige werkpaard.

    Met de geïntegreerde duplex snijder maakt u eenvoudig verse pasta in verschillende vormen en diktes. De houten hendel is soepel in gebruik en zorgt voor consistente resultaten. De pastamachine is eenvoudig te installeren, schoon te maken en te onderhouden.

    Dit stukje vakwerk kan een leven lang meegaan en is te combineren met verschillende snijders voor allerlei soorten pasta.

    • Merk: Imperia
    • Afmetingen: 20,5(h) x 18,5(b) x 17,5(d)cm
    • Materiaal: Verchroomd staal
    • Gewicht: 3,7kg
    • Verchroomd staal - sterker dan aluminium alternatieven
    • Eenvoudig in gebruik
    • Betrouwbaar en sterk
    • Maak eenvoudig zelf uw pasta
    • Snijders: 6,5mm fettuccine, 2mm tagliatelle en spaghetti
  2. Sale! K582 - Imperia elektrische pastamachine 23cm
    K582 - Imperia elektrische pastamachine 23cm
    Speciale prijs € 1.673,10 Normale prijs € 1.749,00

    IMPERIA ELEKTRISCHE PASTAMACHINE 23CM

    Maak eenvoudig zelf pasta met deze elektrische pastamachine van Imperia. De machine is gemaakt van staal en er zijn 10 diktes mogelijk (tot max. 10mm) zodat u verschillende pasta's kunt maken, afhankelijk van uw wensen en eisen. Komt compleet met vullade met houten rollen, koppelstuk en hendel.

    Deze pastamachine is de meest eenvoudige en effeciënte manier om zelf verse paste te maken.

    • Merk: Imperia
    • Afmetingen: 31(h) x 26(b) x 29,5(d)cm
    • Materiaal: RVS
    • Voltage: 230V
    • Gewicht: 19kg
    • Maak op eenvoudige wijze verse pasta
    • 10 diktes mogelijk, met een maximum van 10mm
    • Inclusief vullade met houten roller, koppelstuk en hendel
    • Passende accessoires: fettucine 6,5mm, tagliatelle 2mm en spaghetti 2mm
    • Opzetstukken worden apart verkocht
  3. Automatische pasta-machine 25-35 kg/h
    Automatische pasta-machine 25-35 kg/h
    Speciale prijs € 13.734,30 Normale prijs € 16.158,00
    • Volledig gemaakt van roestvrij staal.
    • Kan worden gebruikt voor het kneden van deeg (inhoud kuip: 3 kg bloem) en voor de automatische productie van “harde tarwe” pasta (productie 8-10 kg/u).
    • Mes voor automatisch snijden van korte of lange pasta.
    • Standaard snelheidsvariator.
    • Geleverd met 4 matrijzen:

    n°7 (1,5 mm) voor tagliolini
    n°28 (6 mm) voor tagliatelle
    n°89 (10 mm) voor macaroni
    sfoglia 2x 85 mm pasta bladen.

    • Het apparaat is overeenkomstig met de "EG" richtlijnen voor veiligheid en hygiëne.
    • Onderste ventilator voor snel drogen van de pasta aan de uitgang.
    • Deze machine is ontworpen om pasta te maken van grondstoffen zoals harde of zachte tarwebloem met toevoeging van water en/of eieren, of zelfs spinazie voor groene pasta of tomatenpuree voor rode pasta.
    • Enkele praktische tips:

    * Bereiding van ravioli deeg:
    70% type 00 bloem,
    30% griesmeel van harde tarwe,
    5 eieren per kg + water (+/- 300 - 350 gr vloeistof per kg)

    * Bereiding van tagliatelle:
    70 % type 00 bloem,
    30% griesmeel van harde tarwe,
    5 eieren per kg + water (+/- 300 - 350 gr vloeistof per kg)
    of
    100 % griesmeel van harde tarwe,
    5 eieren per kg korrel + water (+/- 300 - 350 gr vloeistof per kg)
    tijdens +/- 15 minuten kneden met een vochtigheidsgraad van ongeveer 33%.

  4. Automatische deegmachine 6 kg/u
    Automatische deegmachine 6 kg/u
    Speciale prijs € 4.726,00 Normale prijs € 5.560,00
    • Volledig gemaakt van roestvrij staal.
    • Kan worden gebruikt voor het kneden van deeg (inhoud kuip: 2 kg bloem) en voor de automatische productie van “harde tarwe” pasta deeg (productie 8-10 kg/u).
    • Mes voor automatisch snijden van korte of lange pasta.
    • Standaard snelheidsvariator.
    • Geleverd met 4 matrijzen:

    n°7 (1,5 mm) voor tagliolini
    n°28 (6 mm) voor tagliatelle
    n°89 (10 mm) voor macaroni
    sfoglia 2x 85 mm pasta bladen.

    • Het apparaat is overeenkomstig met de "EG" richtlijnen voor veiligheid en hygiëne.
    • Onderste ventilator voor snel drogen van de pasta aan de uitgang.
    • Deze machine is ontworpen om pasta te maken van grondstoffen zoals harde of zachte tarwebloem met toevoeging van water en/of eieren, of zelfs spinazie voor groene pasta of tomatenpuree voor rode pasta.
    • Enkele praktische tips:

    * Bereiding van tagliatelle:
    70 % type 00 bloem,
    30% griesmeel van harde tarwe,
    5 eieren per kg + water (+/- 300 - 350 gr vloeistof per kg)
    of
    100 % griesmeel van harde tarwe,
    5 eieren per kg korrel + water (+/- 300 - 350 gr vloeistof per kg)
    tijdens +/- 15 minuten kneden met een vochtigheidsgraad van ongeveer 33%.

    * Bereiding van griesmeelpasta:
    Type: rigatoni, fusilli, conchiglie, spaghetti, enz.
    Voor dit type pasta wordt alleen griesmeel van harde tarwe en water gebruikt (griesmeel van harde tarwe 30% - 33% water). Als er verschillende soorten bloemen gebruikt worden, moet u goed mengen voordat u de vloeistof toevoegt.
    Naargelang de smaak van de gebruiker is het mogelijk om zout bij te voegen (+/- 2 gr per kg meel), opgelost in water om klonters te vermijden.

    N.B.
    Andere matrijzen in als optie verkrijgbaar.

     

     

  5. Kneder en pletmolen voor gecombineerde pasta  "multifunctie":
    Kneder en pletmolen voor gecombineerde pasta "multifunctie":
    Speciale prijs € 7.765,60 Normale prijs € 9.136,00
    • Volledig gemaakt van roestvrij staal.
    • Deze machine is ontworpen om pasta te maken van grondstoffen zoals harde of zachte tarwebloem met toevoeging van water en/of eieren, of zelfs spinazie voor groene pasta of tomatenpuree voor rode pasta.
    • De machine is gemaakt voor het kneden van pasta (inhoud kuip: 4kg bloem) en kan vellen pasta lamineren tot 170 mm breed (instelbare breedte).
    • Het apparaat is gebouwd in overeenkomstig met de CE normen voor hygiëne en veiligheid.

     

    * bereiding van bladerdeeg voor ravioli:
    70% type 00 bloem,
    30% griesmeel van harde tarwe,
    5 eieren per kg + water
    +/- 10 minuten kneden bij een vochtgehalte van ongeveer 32%.

    * bereiding van tagliatelle deeg:
    50% type 00 bloem,
    50% griesmeel van harde tarwe,
    7/10 eieren per kg.
    of
    100% griesmeel van harde tarwe,
    5 eieren per kg griesmeel + water,
    ongeveer 15 min kneden bij een vochtgehalte van ongeveer 33%.

     

  6. Gecombineerde kneder en deegroller "multifunctie"
    Gecombineerde kneder en deegroller "multifunctie"
    Speciale prijs € 7.765,60 Normale prijs € 9.136,00
    • Volledig gemaakt van roestvrij staal.
    • Deze machine is ontworpen om pasta te maken van grondstoffen zoals harde of zachte tarwebloem met toevoeging van water en/of eieren, of zelfs spinazie voor groene pasta of tomatenpuree voor rode pasta.
    • De machine is gemaakt voor het kneden van pasta (inhoud kuip: 4kg bloem) en kan vellen pasta lamineren tot 170 mm breed (instelbare dikte).
    • Het apparaat is gebouwd in overeenkomstig met de CE normen voor hygiëne en veiligheid.

    * bereiding van tagliatelle deeg:
    50% type 00 bloem,
    50% griesmeel van harde tarwe,
    7/10 eieren per kg.
    of
    100% griesmeel van harde tarwe,
    5 eieren per kg griesmeel + water,
    ongeveer 15 min kneden bij een vochtgehalte van ongeveer 33%.

  7. Automatische deegmachine 8/10 kg/u
    Automatische deegmachine 8/10 kg/u
    Speciale prijs € 6.630,00 Normale prijs € 7.800,00
    • Volledig gemaakt van roestvrij staal.
    • Kan worden gebruikt voor het kneden van deeg (inhoud kuip: 3 kg bloem) en voor de automatische productie van “harde tarwe” pasta (productie 8/10 kg/u).
    • Mes voor automatisch snijden van korte of lange pasta.
    • Standaard snelheidsvariator.
    • Geleverd met 4 matrijzen:

    n°7 (1,5 mm) voor tagliolini
    n°28 (6 mm) voor tagliatelle
    n°89 (10 mm) voor macaroni
    sfoglia 2x 85 mm pasta bladen.

    • Het apparaat is overeenkomstig met de "EG" richtlijnen voor veiligheid en hygiëne.
    • Onderste ventilator voor snel drogen van de pasta aan de uitgang.
    • Deze machine is ontworpen om pasta te maken van grondstoffen zoals harde of zachte tarwebloem met toevoeging van water en/of eieren, of zelfs spinazie voor groene pasta of tomatenpuree voor rode pasta.
    • Enkele praktische tips:

    * Bereiding van ravioli deeg:
    70% type 00 bloem,
    30% griesmeel van harde tarwe,
    5 eieren per kg + water (+/- 300 - 350 gr vloeistof per kg)

    * Bereiding van tagliatelle:
    70 % type 00 bloem,
    30% griesmeel van harde tarwe,
    5 eieren per kg + water (+/- 300 - 350 gr vloeistof per kg)
    of
    100 % griesmeel van harde tarwe,
    5 eieren per kg korrel + water (+/- 300 - 350 gr vloeistof per kg)
    tijdens +/- 15 minuten kneden met een vochtigheidsgraad van ongeveer 33%.

  8. Automatische pasta-machine 8/10kg/h
    Automatische pasta-machine 8/10kg/h
    Speciale prijs € 6.630,00 Normale prijs € 7.800,00
    • Volledig gemaakt van roestvrij staal.
    • Kan worden gebruikt voor het kneden van deeg (inhoud kuip: 3 kg bloem) en voor de automatische productie van “harde tarwe” pasta (productie 8/10 kg/u).
    • Mes voor automatisch snijden van korte of lange pasta.
    • Standaard snelheidsvariator.
    • Geleverd met 4 matrijzen:

    n°7 (1,5 mm) voor tagliolini
    n°28 (6 mm) voor tagliatelle
    n°89 (10 mm) voor macaroni
    sfoglia 2x 85 mm pasta bladen.

    • Het apparaat is overeenkomstig met de "EG" richtlijnen voor veiligheid en hygiëne.
    • Onderste ventilator voor snel drogen van de pasta aan de uitgang.
    • Deze machine is ontworpen om pasta te maken van grondstoffen zoals harde of zachte tarwebloem met toevoeging van water en/of eieren, of zelfs spinazie voor groene pasta of tomatenpuree voor rode pasta.
    • Enkele praktische tips:

    * Bereiding van ravioli deeg:
    70% type 00 bloem,
    30% griesmeel van harde tarwe,
    5 eieren per kg + water (+/- 300 - 350 gr vloeistof per kg)

    * Bereiding van tagliatelle:
    70 % type 00 bloem,
    30% griesmeel van harde tarwe,
    5 eieren per kg + water (+/- 300 - 350 gr vloeistof per kg)
    of
    100 % griesmeel van harde tarwe,
    5 eieren per kg korrel + water (+/- 300 - 350 gr vloeistof per kg)
    tijdens +/- 15 minuten kneden met een vochtigheidsgraad van ongeveer 33%.

  9. Automatische" pasta machine  15/18KG/H
    Automatische" pasta machine 15/18KG/H
    Speciale prijs € 9.463,90 Normale prijs € 11.134,00
    • Volledig gemaakt van roestvrij staal.
    • Kan worden gebruikt voor het kneden van deeg (inhoud kuip: 3 kg bloem) en voor de automatische productie van “harde tarwe” pasta (productie 8/10 kg/u).
    • Mes voor automatisch snijden van korte of lange pasta.
    • Standaard snelheidsvariator.
    • Geleverd met 4 matrijzen:

    n°7 (1,5 mm) voor tagliolini
    n°28 (6 mm) voor tagliatelle
    n°89 (10 mm) voor macaroni
    sfoglia 2x 85 mm pasta bladen.

    • Het apparaat is overeenkomstig met de "EG" richtlijnen voor veiligheid en hygiëne.
    • Onderste ventilator voor snel drogen van de pasta aan de uitgang.
    • Deze machine is ontworpen om pasta te maken van grondstoffen zoals harde of zachte tarwebloem met toevoeging van water en/of eieren, of zelfs spinazie voor groene pasta of tomatenpuree voor rode pasta.
    • Enkele praktische tips:

    * Bereiding van ravioli deeg:
    70% type 00 bloem,
    30% griesmeel van harde tarwe,
    5 eieren per kg + water (+/- 300 - 350 gr vloeistof per kg)

    * Bereiding van tagliatelle:
    70 % type 00 bloem,
    30% griesmeel van harde tarwe,
    5 eieren per kg + water (+/- 300 - 350 gr vloeistof per kg)
    of
    100 % griesmeel van harde tarwe,
    5 eieren per kg korrel + water (+/- 300 - 350 gr vloeistof per kg)
    tijdens +/- 15 minuten kneden met een vochtigheidsgraad van ongeveer 33%.

  10. Automatische deegmachine 15-18 kg/u
    Automatische deegmachine 15-18 kg/u
    Speciale prijs € 9.344,90 Normale prijs € 10.994,00
    • Volledig gemaakt van roestvrij staal.
    • Kan worden gebruikt voor het kneden van deeg (inhoud kuip: 3 kg bloem) en voor de automatische productie van “harde tarwe” pasta (productie 8/10 kg/u).
    • Mes voor automatisch snijden van korte of lange pasta.
    • Standaard snelheidsvariator.
    • Geleverd met 4 matrijzen:

    n°7 (1,5 mm) voor tagliolini
    n°28 (6 mm) voor tagliatelle
    n°89 (10 mm) voor macaroni
    sfoglia 2x 85 mm pasta bladen.

    • Het apparaat is overeenkomstig met de "EG" richtlijnen voor veiligheid en hygiëne.
    • Onderste ventilator voor snel drogen van de pasta aan de uitgang.
    • Deze machine is ontworpen om pasta te maken van grondstoffen zoals harde of zachte tarwebloem met toevoeging van water en/of eieren, of zelfs spinazie voor groene pasta of tomatenpuree voor rode pasta.
    • Enkele praktische tips:

    * Bereiding van ravioli deeg:
    70% type 00 bloem,
    30% griesmeel van harde tarwe,
    5 eieren per kg + water (+/- 300 - 350 gr vloeistof per kg)

    * Bereiding van tagliatelle:
    70 % type 00 bloem,
    30% griesmeel van harde tarwe,
    5 eieren per kg + water (+/- 300 - 350 gr vloeistof per kg)
    of
    100 % griesmeel van harde tarwe,
    5 eieren per kg korrel + water (+/- 300 - 350 gr vloeistof per kg)
    tijdens +/- 15 minuten kneden met een vochtigheidsgraad van ongeveer 33%.

  11. Automatische deegmachine 25-35 kg/u
    Automatische deegmachine 25-35 kg/u
    Speciale prijs € 13.734,30 Normale prijs € 16.158,00
    • Volledig gemaakt van roestvrij staal.
    • Kan worden gebruikt voor het kneden van deeg (inhoud kuip: 3 kg bloem) en voor de automatische productie van “harde tarwe” pasta (productie 25-35 kg/u).
    • Mes voor automatisch snijden van korte of lange pasta.
    • Standaard snelheidsvariator.
    • Geleverd met 4 matrijzen:

    n°7 (1,5 mm) voor tagliolini
    n°28 (6 mm) voor tagliatelle
    n°89 (10 mm) voor macaroni
    sfoglia 2x 85 mm pasta bladen.

    • Het apparaat is overeenkomstig met de "EG" richtlijnen voor veiligheid en hygiëne.
    • Onderste ventilator voor snel drogen van de pasta aan de uitgang.
    • Deze machine is ontworpen om pasta te maken van grondstoffen zoals harde of zachte tarwebloem met toevoeging van water en/of eieren, of zelfs spinazie voor groene pasta of tomatenpuree voor rode pasta.
    • Enkele praktische tips:

    * Bereiding van ravioli deeg:
    70% type 00 bloem,
    30% griesmeel van harde tarwe,
    5 eieren per kg + water (+/- 300 - 350 gr vloeistof per kg)

    * Bereiding van tagliatelle:
    70 % type 00 bloem,
    30% griesmeel van harde tarwe,
    5 eieren per kg + water (+/- 300 - 350 gr vloeistof per kg)
    of
    100 % griesmeel van harde tarwe,
    5 eieren per kg korrel + water (+/- 300 - 350 gr vloeistof per kg)
    tijdens +/- 15 minuten kneden met een vochtigheidsgraad van ongeveer 33%.

  12. Gecombineerde deegroller "mulitifunctie"
    Gecombineerde deegroller "mulitifunctie"
    Speciale prijs € 5.415,35 Normale prijs € 6.371,00
    • Volledig gemaakt van roestvrij staal.
    • Deze machine is ontworpen om pasta te maken van grondstoffen zoals harde of zachte tarwebloem met toevoeging van water en/of eieren, of zelfs spinazie voor groene pasta of tomatenpuree voor rode pasta.
    • De machine kan vellen pasta lamineren tot 170 mm breed (instelbare dikte) en kan ook lange pasta snijden in lengtes van 2 mm en 6 mm.
    • Andere breedtes zijn verkrijgbaar als optie.
    • Het apparaat is gebouwd in overeenkomstig met de CE normen voor hygiëne en veiligheid.

    * bereiding van tagliatelle deeg:
    50% type 00 bloem,
    50% griesmeel van harde tarwe,
    7/10 eieren per kg.
    of
    100% griesmeel van harde tarwe,
    5 eieren per kg griesmeel + water,
    ongeveer 15 min kneden bij een vochtgehalte van ongeveer 33%.

22 resultaten