Bakplaten Gas

Bakplaten Gas

10 resultaten

 1. Sale! FTG-60/XC - Gas bakplaat, dubbel, roestvrij staal oppervlak DIAMOND
  FTG-60/XC - Gas bakplaat, dubbel, roestvrij staal oppervlak DIAMOND
  Speciale prijs € 749,00 Normale prijs € 882,00

  Gas bakplaat, dubbel, roestvrij staal oppervlak

  DIAMOND EUROPE

  Ook voor al uw DIAMOND  EUROPE  apparatuur  de  reparatie onderdelen, deurrubbers en accessoires

  https://www.storinghorecaapparatuur.nl/c-3665793/diamond-europe-horeca-en-grootkeuken-apparatuur-reparatie-onderdelen-en-accessoires/

  • Kookoppervlak: 580x380 mm (2 onafhankelijke zones).
  • Roestvrij stalen plaat (dikte 4 mm).
  • Perfect homogeen koken zonder warmteverlies aan de randen dankzij de sterbranders, snelle temperatuurstijging tot 300°C.
  • Gemakkelijk en handig onderhoud, dankzij de schuiflade vooraan en het 100% gladde oppervlak van de plaat. Roestvrijstalen constructie en versterkte isolatie.
  • Gasversie: 6 tot 8 sterbranders, regelklep(pen) met stationaire stand, uitgerust met veiligheidsthermokoppels en piëzo-elektrische ontsteking.  
  • Verstelbare cilinder(s).  
  • Toestellen gebouwd in overeenstemming met de huidige (CE) normen.

  INFO: Roestvrij stalen kookplaat (10 jaar garantie!), voor het snel dichtschroeien van alle soorten vlees, spek, vis, hamburgers, worstjes, uien maar ook gebakken eieren, omeletten, etc. Deze oppervlakte behandeling, maakt het ook mogelijk om op de plaat zelf te snijden, zonder gevaar, ideaal voor (gyros, kebab, shoarma.....). Gezond koken (100% hygiënisch), dankzij het perfect gladde oppervlak van de plaat (niet poreus oppervlak), voor een directe overdracht van de warmte op het te koken voedsel, zonder gewichtsverlies en met behoud van alle "organoleptische" eigenschappen.

10 resultaten