Uitrolmachines voor vers deeg

Uitrolmachines voor vers deeg

17 resultaten

  1. Pizzaroller "mulitifunctioneel":
    Pizzaroller "mulitifunctioneel":
    Speciale prijs € 5.061,75 Normale prijs € 5.955,00
    • Volledig gemaakt van roestvrij staal.
    • Deze machine is ontworpen om pasta te maken van grondstoffen zoals harde of zachte tarwebloem met toevoeging van water en/of eieren, of zelfs spinazie voor groene pasta of tomatenpuree voor rode pasta.
    • De machine kan vellen pasta lamineren tot 170 mm breed (instelbare dikte) en kan ook lange pasta snijden in lengtes van 2 mm en 6 mm.
    • Andere breedtes zijn verkrijgbaar als optie.
    • Het apparaat is gebouwd in overeenkomstig met de CE normen voor hygiëne en veiligheid.


    * bereiding van bladerdeeg voor ravioli:
    70% type 00 bloem,
    30% griesmeel van harde tarwe,
    5 eieren per kg + water
    +/- 10 minuten kneden bij een vochtgehalte van ongeveer 32%.

  2. Gecombineerde deegroller "mulitifunctie"
    Gecombineerde deegroller "mulitifunctie"
    Speciale prijs € 5.061,75 Normale prijs € 5.955,00
    • Volledig gemaakt van roestvrij staal.
    • Deze machine is ontworpen om pasta te maken van grondstoffen zoals harde of zachte tarwebloem met toevoeging van water en/of eieren, of zelfs spinazie voor groene pasta of tomatenpuree voor rode pasta.
    • De machine kan vellen pasta lamineren tot 170 mm breed (instelbare dikte) en kan ook lange pasta snijden in lengtes van 2 mm en 6 mm.
    • Andere breedtes zijn verkrijgbaar als optie.
    • Het apparaat is gebouwd in overeenkomstig met de CE normen voor hygiëne en veiligheid.

    * bereiding van tagliatelle deeg:
    50% type 00 bloem,
    50% griesmeel van harde tarwe,
    7/10 eieren per kg.
    of
    100% griesmeel van harde tarwe,
    5 eieren per kg griesmeel + water,
    ongeveer 15 min kneden bij een vochtgehalte van ongeveer 33%.

  3. Gecombineerde kneder en deegroller "multifunctie"
    Gecombineerde kneder en deegroller "multifunctie"
    Speciale prijs € 7.741,80 Normale prijs € 9.108,00
    • Volledig gemaakt van roestvrij staal.
    • Deze machine is ontworpen om pasta te maken van grondstoffen zoals harde of zachte tarwebloem met toevoeging van water en/of eieren, of zelfs spinazie voor groene pasta of tomatenpuree voor rode pasta.
    • De machine is gemaakt voor het kneden van pasta (inhoud kuip: 4kg bloem) en kan vellen pasta lamineren tot 170 mm breed (instelbare dikte).
    • Het apparaat is gebouwd in overeenkomstig met de CE normen voor hygiëne en veiligheid.

    * bereiding van tagliatelle deeg:
    50% type 00 bloem,
    50% griesmeel van harde tarwe,
    7/10 eieren per kg.
    of
    100% griesmeel van harde tarwe,
    5 eieren per kg griesmeel + water,
    ongeveer 15 min kneden bij een vochtgehalte van ongeveer 33%.

  4. Kneder en pletmolen voor gecombineerde pasta  "multifunctie":
    Kneder en pletmolen voor gecombineerde pasta "multifunctie":
    Speciale prijs € 7.741,80 Normale prijs € 9.108,00
    • Volledig gemaakt van roestvrij staal.
    • Deze machine is ontworpen om pasta te maken van grondstoffen zoals harde of zachte tarwebloem met toevoeging van water en/of eieren, of zelfs spinazie voor groene pasta of tomatenpuree voor rode pasta.
    • De machine is gemaakt voor het kneden van pasta (inhoud kuip: 4kg bloem) en kan vellen pasta lamineren tot 170 mm breed (instelbare breedte).
    • Het apparaat is gebouwd in overeenkomstig met de CE normen voor hygiëne en veiligheid.

     

    * bereiding van bladerdeeg voor ravioli:
    70% type 00 bloem,
    30% griesmeel van harde tarwe,
    5 eieren per kg + water
    +/- 10 minuten kneden bij een vochtgehalte van ongeveer 32%.

    * bereiding van tagliatelle deeg:
    50% type 00 bloem,
    50% griesmeel van harde tarwe,
    7/10 eieren per kg.
    of
    100% griesmeel van harde tarwe,
    5 eieren per kg griesmeel + water,
    ongeveer 15 min kneden bij een vochtgehalte van ongeveer 33%.

     

17 resultaten