Uitrolmachines voor vers deeg
Uitrolmachines voor vers deeg
- Pizzaroller "mulitifunctioneel":Speciale prijs € 5.061,75 Normale prijs € 5.955,00
- Volledig gemaakt van roestvrij staal.
- Deze machine is ontworpen om pasta te maken van grondstoffen zoals harde of zachte tarwebloem met toevoeging van water en/of eieren, of zelfs spinazie voor groene pasta of tomatenpuree voor rode pasta.
- De machine kan vellen pasta lamineren tot 170 mm breed (instelbare dikte) en kan ook lange pasta snijden in lengtes van 2 mm en 6 mm.
- Andere breedtes zijn verkrijgbaar als optie.
- Het apparaat is gebouwd in overeenkomstig met de CE normen voor hygiëne en veiligheid.
* bereiding van bladerdeeg voor ravioli:
70% type 00 bloem,
30% griesmeel van harde tarwe,
5 eieren per kg + water
+/- 10 minuten kneden bij een vochtgehalte van ongeveer 32%. - Gecombineerde deegroller "mulitifunctie"Speciale prijs € 5.061,75 Normale prijs € 5.955,00
- Volledig gemaakt van roestvrij staal.
- Deze machine is ontworpen om pasta te maken van grondstoffen zoals harde of zachte tarwebloem met toevoeging van water en/of eieren, of zelfs spinazie voor groene pasta of tomatenpuree voor rode pasta.
- De machine kan vellen pasta lamineren tot 170 mm breed (instelbare dikte) en kan ook lange pasta snijden in lengtes van 2 mm en 6 mm.
- Andere breedtes zijn verkrijgbaar als optie.
- Het apparaat is gebouwd in overeenkomstig met de CE normen voor hygiëne en veiligheid.
* bereiding van tagliatelle deeg:
50% type 00 bloem,
50% griesmeel van harde tarwe,
7/10 eieren per kg.
of
100% griesmeel van harde tarwe,
5 eieren per kg griesmeel + water,
ongeveer 15 min kneden bij een vochtgehalte van ongeveer 33%. - Toebehoren voor pasta snijden 6,5 mmSpeciale prijs € 243,10 Normale prijs € 286,00Toebehoren voor pasta snijden 6,5 mm
- Toebehoren voor pasta snijden 6,5 mmSpeciale prijs € 220,33 Normale prijs € 259,21Toebehoren voor pasta snijden 6,5 mm
- Toebehoren voor pasta snijden 4 mmSpeciale prijs € 243,10 Normale prijs € 286,00Toebehoren voor pasta snijden 4 mm
- Toebehoren voor pasta snijden 4 mmSpeciale prijs € 220,33 Normale prijs € 259,21Toebehoren voor pasta snijden 4 mm
- Toebehoren voor pasta snijden 1,5 mmSpeciale prijs € 243,10 Normale prijs € 286,00Toebehoren voor pasta snijden 1,5 mm
- Toebehoren voor pasta snijden 1,5 mmSpeciale prijs € 220,33 Normale prijs € 259,21Toebehoren voor pasta snijden 1,5 mm
- Toebehoren voor pasta snijden 2 mmSpeciale prijs € 243,10 Normale prijs € 286,00Toebehoren voor pasta snijden 2 mm
- Toebehoren voor pasta snijden 2 mmSpeciale prijs € 220,33 Normale prijs € 259,21Toebehoren voor pasta snijden 2 mm
- Toebehoren voor pasta snijden 12 mmSpeciale prijs € 243,10 Normale prijs € 286,00Toebehoren voor pasta snijden 12 mm
- Toebehoren voor pasta snijden 12 mmSpeciale prijs € 220,33 Normale prijs € 259,21Toebehoren voor pasta snijden 12 mm
- Gecombineerde kneder en deegroller "multifunctie"Speciale prijs € 7.741,80 Normale prijs € 9.108,00
- Volledig gemaakt van roestvrij staal.
- Deze machine is ontworpen om pasta te maken van grondstoffen zoals harde of zachte tarwebloem met toevoeging van water en/of eieren, of zelfs spinazie voor groene pasta of tomatenpuree voor rode pasta.
- De machine is gemaakt voor het kneden van pasta (inhoud kuip: 4kg bloem) en kan vellen pasta lamineren tot 170 mm breed (instelbare dikte).
- Het apparaat is gebouwd in overeenkomstig met de CE normen voor hygiëne en veiligheid.
* bereiding van tagliatelle deeg:
50% type 00 bloem,
50% griesmeel van harde tarwe,
7/10 eieren per kg.
of
100% griesmeel van harde tarwe,
5 eieren per kg griesmeel + water,
ongeveer 15 min kneden bij een vochtgehalte van ongeveer 33%. - Kneder en pletmolen voor gecombineerde pasta "multifunctie":Speciale prijs € 7.741,80 Normale prijs € 9.108,00
- Volledig gemaakt van roestvrij staal.
- Deze machine is ontworpen om pasta te maken van grondstoffen zoals harde of zachte tarwebloem met toevoeging van water en/of eieren, of zelfs spinazie voor groene pasta of tomatenpuree voor rode pasta.
- De machine is gemaakt voor het kneden van pasta (inhoud kuip: 4kg bloem) en kan vellen pasta lamineren tot 170 mm breed (instelbare breedte).
- Het apparaat is gebouwd in overeenkomstig met de CE normen voor hygiëne en veiligheid.
* bereiding van bladerdeeg voor ravioli:
70% type 00 bloem,
30% griesmeel van harde tarwe,
5 eieren per kg + water
+/- 10 minuten kneden bij een vochtgehalte van ongeveer 32%.* bereiding van tagliatelle deeg:
50% type 00 bloem,
50% griesmeel van harde tarwe,
7/10 eieren per kg.
of
100% griesmeel van harde tarwe,
5 eieren per kg griesmeel + water,
ongeveer 15 min kneden bij een vochtgehalte van ongeveer 33%. - Pastasnijder met motor 220 mm, met zijkoppelingSpeciale prijs € 2.546,60 Normale prijs € 2.996,00Pastasnijder met motor 220 mm, met zijkoppeling
- Pastasnijder met motor 220 mm, met zijkoppelingSpeciale prijs € 2.546,60 Normale prijs € 2.996,00
- Frame in R.V.S., alle deelen die in contact komen met het deeg zijn eveneens in R.V.S.
- Regelbare dikte van het deeg.
- Dispositief ter bescherming van de rollen.
- Pastasnijder met motor 220 mmSpeciale prijs € 2.220,64 Normale prijs € 2.612,52
- Omhulsel in R.V.S., alle deeltjes die in contact komen met het deeg zijn eveneens in R.V.S.
- Regelbare dikte van het deeg.
- Dispositief ter bescherming van de rollen.