Verse pastamachines

Verse pastamachines

Resultaat 180 van de 87 resultaten wordt getoond

Pagina
  1. Automatische deegmachine 6 kg/u
    Automatische deegmachine 6 kg/u
    Speciale prijs € 4.698,80 Normale prijs € 5.528,00
    • Volledig gemaakt van roestvrij staal.
    • Kan worden gebruikt voor het kneden van deeg (inhoud kuip: 2 kg bloem) en voor de automatische productie van “harde tarwe” pasta deeg (productie 8-10 kg/u).
    • Mes voor automatisch snijden van korte of lange pasta.
    • Standaard snelheidsvariator.
    • Geleverd met 4 matrijzen:

    n°7 (1,5 mm) voor tagliolini
    n°28 (6 mm) voor tagliatelle
    n°89 (10 mm) voor macaroni
    sfoglia 2x 85 mm pasta bladen.

    • Het apparaat is overeenkomstig met de "EG" richtlijnen voor veiligheid en hygiëne.
    • Onderste ventilator voor snel drogen van de pasta aan de uitgang.
    • Deze machine is ontworpen om pasta te maken van grondstoffen zoals harde of zachte tarwebloem met toevoeging van water en/of eieren, of zelfs spinazie voor groene pasta of tomatenpuree voor rode pasta.
    • Enkele praktische tips:

    * Bereiding van tagliatelle:
    70 % type 00 bloem,
    30% griesmeel van harde tarwe,
    5 eieren per kg + water (+/- 300 - 350 gr vloeistof per kg)
    of
    100 % griesmeel van harde tarwe,
    5 eieren per kg korrel + water (+/- 300 - 350 gr vloeistof per kg)
    tijdens +/- 15 minuten kneden met een vochtigheidsgraad van ongeveer 33%.

    * Bereiding van griesmeelpasta:
    Type: rigatoni, fusilli, conchiglie, spaghetti, enz.
    Voor dit type pasta wordt alleen griesmeel van harde tarwe en water gebruikt (griesmeel van harde tarwe 30% - 33% water). Als er verschillende soorten bloemen gebruikt worden, moet u goed mengen voordat u de vloeistof toevoegt.
    Naargelang de smaak van de gebruiker is het mogelijk om zout bij te voegen (+/- 2 gr per kg meel), opgelost in water om klonters te vermijden.

    N.B.
    Andere matrijzen in als optie verkrijgbaar.

     

     

  2. Automatische pasta-machine 25-35 kg/h
    Automatische pasta-machine 25-35 kg/h
    Speciale prijs € 13.699,45 Normale prijs € 16.117,00
    • Volledig gemaakt van roestvrij staal.
    • Kan worden gebruikt voor het kneden van deeg (inhoud kuip: 3 kg bloem) en voor de automatische productie van “harde tarwe” pasta (productie 8-10 kg/u).
    • Mes voor automatisch snijden van korte of lange pasta.
    • Standaard snelheidsvariator.
    • Geleverd met 4 matrijzen:

    n°7 (1,5 mm) voor tagliolini
    n°28 (6 mm) voor tagliatelle
    n°89 (10 mm) voor macaroni
    sfoglia 2x 85 mm pasta bladen.

    • Het apparaat is overeenkomstig met de "EG" richtlijnen voor veiligheid en hygiëne.
    • Onderste ventilator voor snel drogen van de pasta aan de uitgang.
    • Deze machine is ontworpen om pasta te maken van grondstoffen zoals harde of zachte tarwebloem met toevoeging van water en/of eieren, of zelfs spinazie voor groene pasta of tomatenpuree voor rode pasta.
    • Enkele praktische tips:

    * Bereiding van ravioli deeg:
    70% type 00 bloem,
    30% griesmeel van harde tarwe,
    5 eieren per kg + water (+/- 300 - 350 gr vloeistof per kg)

    * Bereiding van tagliatelle:
    70 % type 00 bloem,
    30% griesmeel van harde tarwe,
    5 eieren per kg + water (+/- 300 - 350 gr vloeistof per kg)
    of
    100 % griesmeel van harde tarwe,
    5 eieren per kg korrel + water (+/- 300 - 350 gr vloeistof per kg)
    tijdens +/- 15 minuten kneden met een vochtigheidsgraad van ongeveer 33%.

  3. Automatische deegmachine 25-35 kg/u
    Automatische deegmachine 25-35 kg/u
    Speciale prijs € 13.699,45 Normale prijs € 16.117,00
    • Volledig gemaakt van roestvrij staal.
    • Kan worden gebruikt voor het kneden van deeg (inhoud kuip: 3 kg bloem) en voor de automatische productie van “harde tarwe” pasta (productie 25-35 kg/u).
    • Mes voor automatisch snijden van korte of lange pasta.
    • Standaard snelheidsvariator.
    • Geleverd met 4 matrijzen:

    n°7 (1,5 mm) voor tagliolini
    n°28 (6 mm) voor tagliatelle
    n°89 (10 mm) voor macaroni
    sfoglia 2x 85 mm pasta bladen.

    • Het apparaat is overeenkomstig met de "EG" richtlijnen voor veiligheid en hygiëne.
    • Onderste ventilator voor snel drogen van de pasta aan de uitgang.
    • Deze machine is ontworpen om pasta te maken van grondstoffen zoals harde of zachte tarwebloem met toevoeging van water en/of eieren, of zelfs spinazie voor groene pasta of tomatenpuree voor rode pasta.
    • Enkele praktische tips:

    * Bereiding van ravioli deeg:
    70% type 00 bloem,
    30% griesmeel van harde tarwe,
    5 eieren per kg + water (+/- 300 - 350 gr vloeistof per kg)

    * Bereiding van tagliatelle:
    70 % type 00 bloem,
    30% griesmeel van harde tarwe,
    5 eieren per kg + water (+/- 300 - 350 gr vloeistof per kg)
    of
    100 % griesmeel van harde tarwe,
    5 eieren per kg korrel + water (+/- 300 - 350 gr vloeistof per kg)
    tijdens +/- 15 minuten kneden met een vochtigheidsgraad van ongeveer 33%.

  4. Automatische deegmachine 15-18 kg/u
    Automatische deegmachine 15-18 kg/u
    Speciale prijs € 9.327,05 Normale prijs € 10.973,00
    • Volledig gemaakt van roestvrij staal.
    • Kan worden gebruikt voor het kneden van deeg (inhoud kuip: 3 kg bloem) en voor de automatische productie van “harde tarwe” pasta (productie 8/10 kg/u).
    • Mes voor automatisch snijden van korte of lange pasta.
    • Standaard snelheidsvariator.
    • Geleverd met 4 matrijzen:

    n°7 (1,5 mm) voor tagliolini
    n°28 (6 mm) voor tagliatelle
    n°89 (10 mm) voor macaroni
    sfoglia 2x 85 mm pasta bladen.

    • Het apparaat is overeenkomstig met de "EG" richtlijnen voor veiligheid en hygiëne.
    • Onderste ventilator voor snel drogen van de pasta aan de uitgang.
    • Deze machine is ontworpen om pasta te maken van grondstoffen zoals harde of zachte tarwebloem met toevoeging van water en/of eieren, of zelfs spinazie voor groene pasta of tomatenpuree voor rode pasta.
    • Enkele praktische tips:

    * Bereiding van ravioli deeg:
    70% type 00 bloem,
    30% griesmeel van harde tarwe,
    5 eieren per kg + water (+/- 300 - 350 gr vloeistof per kg)

    * Bereiding van tagliatelle:
    70 % type 00 bloem,
    30% griesmeel van harde tarwe,
    5 eieren per kg + water (+/- 300 - 350 gr vloeistof per kg)
    of
    100 % griesmeel van harde tarwe,
    5 eieren per kg korrel + water (+/- 300 - 350 gr vloeistof per kg)
    tijdens +/- 15 minuten kneden met een vochtigheidsgraad van ongeveer 33%.

  5. Automatische" pasta machine  15/18KG/H
    Automatische" pasta machine 15/18KG/H
    Speciale prijs € 9.327,05 Normale prijs € 10.973,00
    • Volledig gemaakt van roestvrij staal.
    • Kan worden gebruikt voor het kneden van deeg (inhoud kuip: 3 kg bloem) en voor de automatische productie van “harde tarwe” pasta (productie 8/10 kg/u).
    • Mes voor automatisch snijden van korte of lange pasta.
    • Standaard snelheidsvariator.
    • Geleverd met 4 matrijzen:

    n°7 (1,5 mm) voor tagliolini
    n°28 (6 mm) voor tagliatelle
    n°89 (10 mm) voor macaroni
    sfoglia 2x 85 mm pasta bladen.

    • Het apparaat is overeenkomstig met de "EG" richtlijnen voor veiligheid en hygiëne.
    • Onderste ventilator voor snel drogen van de pasta aan de uitgang.
    • Deze machine is ontworpen om pasta te maken van grondstoffen zoals harde of zachte tarwebloem met toevoeging van water en/of eieren, of zelfs spinazie voor groene pasta of tomatenpuree voor rode pasta.
    • Enkele praktische tips:

    * Bereiding van ravioli deeg:
    70% type 00 bloem,
    30% griesmeel van harde tarwe,
    5 eieren per kg + water (+/- 300 - 350 gr vloeistof per kg)

    * Bereiding van tagliatelle:
    70 % type 00 bloem,
    30% griesmeel van harde tarwe,
    5 eieren per kg + water (+/- 300 - 350 gr vloeistof per kg)
    of
    100 % griesmeel van harde tarwe,
    5 eieren per kg korrel + water (+/- 300 - 350 gr vloeistof per kg)
    tijdens +/- 15 minuten kneden met een vochtigheidsgraad van ongeveer 33%.

  6. Automatische pasta-machine 8/10kg/h
    Automatische pasta-machine 8/10kg/h
    Speciale prijs € 6.601,95 Normale prijs € 7.767,00
    • Volledig gemaakt van roestvrij staal.
    • Kan worden gebruikt voor het kneden van deeg (inhoud kuip: 3 kg bloem) en voor de automatische productie van “harde tarwe” pasta (productie 8/10 kg/u).
    • Mes voor automatisch snijden van korte of lange pasta.
    • Standaard snelheidsvariator.
    • Geleverd met 4 matrijzen:

    n°7 (1,5 mm) voor tagliolini
    n°28 (6 mm) voor tagliatelle
    n°89 (10 mm) voor macaroni
    sfoglia 2x 85 mm pasta bladen.

    • Het apparaat is overeenkomstig met de "EG" richtlijnen voor veiligheid en hygiëne.
    • Onderste ventilator voor snel drogen van de pasta aan de uitgang.
    • Deze machine is ontworpen om pasta te maken van grondstoffen zoals harde of zachte tarwebloem met toevoeging van water en/of eieren, of zelfs spinazie voor groene pasta of tomatenpuree voor rode pasta.
    • Enkele praktische tips:

    * Bereiding van ravioli deeg:
    70% type 00 bloem,
    30% griesmeel van harde tarwe,
    5 eieren per kg + water (+/- 300 - 350 gr vloeistof per kg)

    * Bereiding van tagliatelle:
    70 % type 00 bloem,
    30% griesmeel van harde tarwe,
    5 eieren per kg + water (+/- 300 - 350 gr vloeistof per kg)
    of
    100 % griesmeel van harde tarwe,
    5 eieren per kg korrel + water (+/- 300 - 350 gr vloeistof per kg)
    tijdens +/- 15 minuten kneden met een vochtigheidsgraad van ongeveer 33%.

  7. Automatische deegmachine 8/10 kg/u
    Automatische deegmachine 8/10 kg/u
    Speciale prijs € 6.601,95 Normale prijs € 7.767,00
    • Volledig gemaakt van roestvrij staal.
    • Kan worden gebruikt voor het kneden van deeg (inhoud kuip: 3 kg bloem) en voor de automatische productie van “harde tarwe” pasta (productie 8/10 kg/u).
    • Mes voor automatisch snijden van korte of lange pasta.
    • Standaard snelheidsvariator.
    • Geleverd met 4 matrijzen:

    n°7 (1,5 mm) voor tagliolini
    n°28 (6 mm) voor tagliatelle
    n°89 (10 mm) voor macaroni
    sfoglia 2x 85 mm pasta bladen.

    • Het apparaat is overeenkomstig met de "EG" richtlijnen voor veiligheid en hygiëne.
    • Onderste ventilator voor snel drogen van de pasta aan de uitgang.
    • Deze machine is ontworpen om pasta te maken van grondstoffen zoals harde of zachte tarwebloem met toevoeging van water en/of eieren, of zelfs spinazie voor groene pasta of tomatenpuree voor rode pasta.
    • Enkele praktische tips:

    * Bereiding van ravioli deeg:
    70% type 00 bloem,
    30% griesmeel van harde tarwe,
    5 eieren per kg + water (+/- 300 - 350 gr vloeistof per kg)

    * Bereiding van tagliatelle:
    70 % type 00 bloem,
    30% griesmeel van harde tarwe,
    5 eieren per kg + water (+/- 300 - 350 gr vloeistof per kg)
    of
    100 % griesmeel van harde tarwe,
    5 eieren per kg korrel + water (+/- 300 - 350 gr vloeistof per kg)
    tijdens +/- 15 minuten kneden met een vochtigheidsgraad van ongeveer 33%.

Resultaat 180 van de 87 resultaten wordt getoond

Pagina