Display vriezer

Display vriezer

2 resultaten

 1. Sale! GC889 - Polar G-serie display vriezer
  GC889 - Polar G-serie display vriezer
  Speciale prijs € 899,10 Normale prijs € 999,00

  POLAR G-SERIE DISPLAY VRIEZER

  Ook voor al uw POLAR  koelkasten en vrieskasten  apparatuur de reparatie onderdelen en accessoires

  https://www.storinghorecaapparatuur.nl/search/?search=POLAR

  De Polar-displayvriezer uit de G-serie is een fantastische oplossing als u de verkoop van diepvriesproducten wilt maximaliseren. Met zijn deur met driedubbele beglazing en stijlvolle LED-verlichting zorgt de vriezer ervoor dat u snacks met een hoge marge, zoals ijs, lolly's of yoghurtijs, snel kunt verkopen, terwijl u toch het energieverbruik en de bedrijfskosten aanzienlijk verlaagt - perfect voor theaters, buurtwinkels, onafhankelijke bioscopen en evenementen.

  De vriezer is zeer duurzaam en heeft een sterke commerciële constructie. En dankzij de afsluitbare deur is het eenvoudig om de inhoud te beveiligen tijdens sluitingstijden, wat helpt om de kosten laag te houden. Digitale bediening geeft u de precisie om de inhoud op de perfecte serveertemperatuur te houden, terwijl de verstelbare rekken u helpen het interieur af te stemmen op uw menu-aanbod.

  Polar winkeldisplaykoelingen uit de G-serie zijn ontworpen voor dagelijks commercieel gebruik in veeleisende professionele omgevingen. Gebouwd met een sterke commerciële constructie en materialen van hoge kwaliteit, is de koeling van de G-serie de volgende stap in betrouwbaarheid en prestaties.

 2. Sale! CB921 - Polar C-serie display vriezer met glazen deur 365 Liter
  CB921 - Polar C-serie display vriezer met glazen deur 365 Liter
  Speciale prijs € 1.304,00 Normale prijs € 1.449,00

  POLAR C-SERIE DISPLAY VRIEZER MET GLAZEN DEUR 365 Liter

  Ook voor al uw POLAR  koelkasten en vrieskasten  apparatuur de reparatie onderdelen en accessoires

  https://www.storinghorecaapparatuur.nl/search/?search=POLAR

  Deze Polar C-serie vriezer is de ideale display voor de front-of-house, met een royale 365L capaciteit.

  Het energieverbruik wordt beperkt door het dubbele glas en de zuinige LED-verlichting en dankzij het heldere glas in de deur zijn uw bestverkopende producten direct zichtbaar - ideaal om impulsaankopen te stimuleren.

  De vriezer is voorzien van een slot voor extra veiligheid en dankzij de stevige wieltjes aan de achterzijde kunt u hem eenvoudig positioneren en verplaatsen, zodat u makkelijk schoon kunt maken.

  Polar C-serie keukenkoelingen zijn ontworpen voor dagelijks, minder intensief gebruik in de horeca. De C-serie is ideaal als algemene opslag die u niet vaak hoeft te openen en sluiten.

  Apparatuur uit de C-serie is geschikt voor een omgevingstemperatuur tot 32°C.

2 resultaten