Het ribbelmes is speciaal ontworpen om te voorkomen dat voedsel blijft plakken tijdens het snijden, waardoor het ideaal is voor het hakken en snijden van groenten
Vakkundig vervaardigd met semi-gepolijst, hoogwaardig koolstof Japans staal, gehard en gehard om een langdurige scherpte te bieden voor elke keer een professionele, kwaliteitsvolle snede
Ergonomische handvaten in oosterse stijl zijn goed uitgebalanceerd en hebben een driedubbel geklinknagelde constructie voor een veilige, comfortabele grip
Inclusief een op maat gemaakte mesbeschermer voor veilige, veilige opslag en bescherming
Vaatwasserbestendig op het bovenste rek. Om de levensduur van je messen te verlengen, wordt handwassen aanbevolen. Droog onmiddellijk af
Het lemmet is gemaakt van de legering X50CrMoV15. Elk afzonderlijk onderdeel heeft een specifieke taak: chroom (slijtvastheid), molybdeen (corrosiebestendigheid), koolstof (sterkte).
Het berken handvat heeft een bijzondere nerf, waardoor iedere steel uniek is! De vorm voelt natuurlijk aan en ligt prettig in de hand
Uitgebreid hardingsproces met diepvriesbehandeling resulteert in een mes van 58 HRC, dat hard, taai is en een lange snijkant heeft, maar ook gemakkelijk en effectief kan worden nageslepen
De gecanneleerde rand omvat ovale uitsparingen in het lemmet. Bij het snijden ontstaat er een luchtkussen tussen het mes en het te snijden materiaal, waardoor vastplakken wordt voorkomen