215161022-2 - FBK Inwasborstel waterdoorlatend hoogwaardige kleurcode HACCP FBK hygiënische polyester 290 x 130 mm gespleten vezel zacht 20105
FBK Inwasborstel waterdoorlatend hoogwaardige kleurcode HACCP FBK hygiënische polyester 290 x 130 mm zacht 20105
Hoogwaardige kleurcode HACCP FBK hygiënische polyester inwasborstel deze borstel is waterdoorlatend om beter te reinigingen en door de medium bostel beter te reinigen , uit de HCP lijn (Hartman Cleaning Products) Afmeting : 290 x 130 mm
Mogelijkheid om uw borstelwerk te voorzien van uw bedrijfslogo?
Wij u graag helpen bij het maken van de juiste keuze van uw borstelwerk.
Volledige assortiment FBK hygiëne toels leverbaar.
Gewicht 0,43 kg
Verpakking per stuk
Warmtetolerantie 134 ° C
Vezels 35 mm
Hardheid zacht
Vaatwasser bestendig"
- Alles voor in en om de Horeca
- Voor service, kwaliteit en garantie
Hartman en zn Horeca is officiële dealer en distributeur en verkooppunt van FBK hygiënische schoonmaak gereedschappen
FBK hygiënische schoonmaakproducten zijn gemaakt van hoogwaardig kunststof
FBK hygiënisch werkmateriaal, gereedschap en ophangsystemen.
Bekijk ons complete FBK assortiment voor horeca, slagerijen, bakkerijen, voedselverwerking, professionele reiniging van productielocaties, apparatuur en oppervlakken.
Daarnaast zijn veel FBK tools geschikt voor food contact en verkrijgbaar in 11 verschillende kleuren.
Onze FBK producten vindt u terug binnen de gehele horeca, voedingsmiddelen, dranken, zuivel- en farmaceutische industrie.
Kwalitatief hoogwaardige materialen gecombineerd met hoog gebruiksgemak.
Alle FBK producten zijn geproduceerd volgens Audit-proof LEAN/5S regels
FBK werkmateriaal is uitermate geschikt voor branches en industrieën waar hygiëne en voedselveiligheid voorop staan.
FBK Borstels zijn vaatwas bestendig tot 134 graden
Wij bieden een compleet assortiment met FBK gereedschap en toebehoren.
Constant nieuwe innovaties of verbeteringen
Private label mogelijk
Direct contact en advies
Merk | FBK |
---|---|
Kleur | Blauw |
Levertijd | 1 tot 3 werkdagen |