Bakmat / Bakvorm

Bakmat / Bakvorm

Bakmat / Bakvorm

Resultaat 180 van de 155 resultaten wordt getoond

Pagina

Resultaat 180 van de 155 resultaten wordt getoond

Pagina

Hartman en zn patisserie bakmatten zijn een herbruikbare antiaanbakmat, vaak gemaakt van siliconen en versterkt met glasvezel, die gebruikt wordt om een vuilvrije bakplaat te krijgen en voedsel niet te laten plakken tijdens het bakken, uitrollen van deeg, of maken van decoraties. Ze zijn veelzijdig, aangezien ze ook in de magnetron gebruikt kunnen worden en als werkoppervlak dienen, en zijn een milieuvriendelijk alternatief voor bakpapier.

Voor in de Patisserie •

Bakken:

Leg de bakmat op een bakplaat om koekjes, croissants, cake, pizza en andere gebakken producten op te leggen. •

Uitrollen van deeg:

Gebruik de mat als een antiaanbak werkoppervlak om deeg, fondant of marsepein te rollen, zodat het niet blijft plakken aan het aanrecht of de tafel. •

Decoraties:

De flexibele en antiaanbak eigenschappen maken de mat ideaal voor het maken van chocolade- en suikerdecoraties. •

Macarons:

Speciale bakmatten met cirkelvormige markeringen helpen bij het gelijkmatig opspuiten van macaronbeslag.

Belangrijke Eigenschappen •

Antiaanbak:

Bakproducten blijven niet kleven aan de mat, wat zorgt voor een nette afwerking. •

Hygiënisch:

De mat vangt vet- en vuilresten op, wat de oven schoner houdt. •

Vaak duurzaam:

Een goede bakmat gaat jaren mee en is een duurzamer alternatief voor bakpapier. •

Eenvoudig schoon te maken:

De mat is gemakkelijk af te spoelen onder de kraan of met een vochtige doek