Chocolade vormen

Chocolade vormen

Chocolade vormen

19 resultaten

19 resultaten

Hartman en zn Horeca patisserie benodigdheden voor chocoladevormen heb je chocolade, een chocolade mal (meestal siliconen of polycarbonaat) en gereedschap zoals een schraper of paletmes nodig. Volg de stappen: temper de chocolade, vul de mal, schraap overtollige chocolade weg, tril de mal om luchtbellen te verwijderen, keer de vorm om, schraap opnieuw af, en laat de chocolade stollen in de koelkast. •

Siliconen mallen: Deze zijn flexibel, makkelijk schoon te maken en ideaal voor beginners. •

Polycarbonaat mallen: Stevig en transparant, ze geven een professionele glans en zijn perfect voor het creëren van scherpe details, zoals in gevulde bonbons. •

Gereedschap: •

Schraper of paletmes: Om overtollige chocolade van de mal af te strijken. •

Spuitzak: Handig voor het vullen van de bonbons met een vulling. •

Eventueel een trechter: Voor het gelijkmatig verdelen van chocolade.