Elektrisch fornuis, 2 inductiezones - Top -
- 2 afzonderlijke kookzones Ø 220 mm (2x 3,5 kW).
- Uitgevoerd in R.V.S. AISI 304, diepgetrokken bovenblad, verstelbare poten in hoogte.
- Kookoppervlakte, waterdichtheid IPX4.
- Vitrokeramische inductieplaat (6 mm). met 4 inductors.
- Energieregelaar tot 6 standen (elke kookzone), met controlelampje.
- INDUCTIEprincipe: Warmte wordt rechtstreeks door een magnetisch veld binnen de container geproduceerd, dit veld wordt elektronisch vervaardigd, er is geen verwarmingselement, waardoor het zeer veilig is. Er is vrijwel geen verlies van warmte; het is de meest kosteneffectieve technologie, het verwijderen van de houder kan het kookproces stoppen. Drie fysische verschijnselen aldus achtereenvolgens zijn betrokken: A) De overdracht van energie van de inductor naar de container is elektromagnetisch. B) De omzetting van elektrische energie in warmte in de houder door Joule effect. C) De warmteoverdracht van het voedingsrecipiënt door thermische geleiding. NB accepteert alle containers in glazuur staal, gietijzer of roestvrij staal, voorzien van de initialen "INDUCTIE".
ADVANTAGE:
- Ecologische technologie en verreweg de meest efficiënte
- 50% besparing op het energieverbruik.
- 25% sneller dan gas ( 0 tot 100°C in 10 seconden).
- Geen warmte-uitstoot, geen risico op brandwonden, koude kookoppervlak.
- 90% van de gebruikte energie, teruggeven in vol vermogen.
- Eenvoudig onderhoud.
- Alles voor in en om de Horeca
- Voor service, kwaliteit en garantie
- 2 afzonderlijke kookzones Ø 220 mm (2x 3,5 kW).
- Uitgevoerd in R.V.S. AISI 304, diepgetrokken bovenblad, verstelbare poten in hoogte.
- Kookoppervlakte, waterdichtheid IPX4.
- Vitrokeramische inductieplaat (6 mm). met 4 inductors.
- Energieregelaar tot 6 standen (elke kookzone), met controlelampje.
- INDUCTIEprincipe: Warmte wordt rechtstreeks door een magnetisch veld binnen de container geproduceerd, dit veld wordt elektronisch vervaardigd, er is geen verwarmingselement, waardoor het zeer veilig is. Er is vrijwel geen verlies van warmte; het is de meest kosteneffectieve technologie, het verwijderen van de houder kan het kookproces stoppen. Drie fysische verschijnselen aldus achtereenvolgens zijn betrokken: A) De overdracht van energie van de inductor naar de container is elektromagnetisch. B) De omzetting van elektrische energie in warmte in de houder door Joule effect. C) De warmteoverdracht van het voedingsrecipiënt door thermische geleiding. NB accepteert alle containers in glazuur staal, gietijzer of roestvrij staal, voorzien van de initialen "INDUCTIE".
ADVANTAGE:
- Ecologische technologie en verreweg de meest efficiënte
- 50% besparing op het energieverbruik.
- 25% sneller dan gas ( 0 tot 100°C in 10 seconden).
- Geen warmte-uitstoot, geen risico op brandwonden, koude kookoppervlak.
- 90% van de gebruikte energie, teruggeven in vol vermogen.
- Eenvoudig onderhoud.


DE JUISTE LEASEOPLOSSING VOOR ELKE ONDERNEMER
Met Hartman Leasing betaal je maandelijks een klein bedrag en ben je aan het einde van het contract de eigenaar van de apparatuur.
Als ondernemer heb je dromen.
Hartman en zn Horeca Service helpt graag om deze werkelijkheid te maken.
En we beseffen natuurlijk dat een investering voor jou zowel een kans als een uitdaging is.
Dus lease je bij ons? ( Vanaf 500 Euro combineren mag )
Dan krijg jij de zekerheid die je nodig hebt.
Jij bedenkt de ideeën, wij zorgen voor de financiering.
Als ondernemer wil je doen waar je goed in bent.
En daar horen zorgen over geld niet bij.
Onze leaseoplossingen voor zelfstandigen bieden jou de liquiditeit om te ondernemen.
Lease daarom de spullen die je nodig hebt voor bijvoorbeeld je Horeca keuken, Restaurant, Horecabenodigdheden, Kantoor, Meubelen, Schoonmaak machines enz
Voor vragen neem gerust contact met ons op en wij helpen u graag verder.
Tel : 010-2299681 of mail naar hartmanenzn@gmail.com
Hoogte | H250/320 |
---|---|
Breedte | 400 |
Breedte | 700 |
Droogkookbeveiliging | Nee |
Met aftapkraan | Nee |
Met hoofdschakelaar | Nee |
Met warm houd functie | Nee |
Niveau indicator | Nee |