Gistingkast met gecontroleerde gisting, 1 deur, 20x EN 600x400
- Standaard geleverd met: 20 paar geleiders (400x600mm).
- Binnenste deur met verwarmingselement en vacuümklep.
- 4 verstelbare roestvrijstalen poten.
- Koelgas R134.
- Binnen- en buitenconstructie van AISI 304 roestvrij staal (voedselveilig), achterkant van gegalvaniseerd staal, monocoque frame.
- Roestvrijstalen rekken en geleiders (maximale capaciteit 27 geleiders, tussenruimte 50mm), om de platen naar wens te plaatsen, diepgetrokken bodem, met afvoerplug (grote onderhoud) en afgeronde hoeken en randen.
- Deuren met ergonomische (niet uitstekende), omkeerbare handgreep, gesloten door afdichting met "3 compartimenten" en magnetische afdichting (gemakkelijk te vervangen, zonder gereedschap), scharnieren met stop op 100°, zelfsluitend mechanisme (akoestisch en visueel “deur open” alarm).
- Microschakelaar om de verdamperventilator te stoppen als de deur wordt geopend. Standaard met sleutelslot.
- Scharnierend boven paneel voor toegang tot compressoreenheid, voor gemakkelijke inspectie.
- Getropicaliseerd compressoreenheid (omgevingstemperatuur T° +43°C), geventileerde condensor.
- Geventileerde verdamper (oversized), behandeld tegen zout en voedingszuren (coating), volledig verborgen (niet zichtbaar).
- TOUCH SCREEN bedieningspaneel met geavanceerde functies (in gesloten doos, 100% waterdicht), met bevochtigings- en ontvochtigingsregeling, HACCP-functies.
- Binnenverlichting met schakelaar.
- Automatische ontdooiing van de verdamper (heet gas), het aantal ontdooiingen zijn voorgeprogrammeerd in de fabriek (aanpasbaar naar wens).
- CFK-vrije polyurethaan isolatie (75 mm = supergeïsoleerd).
- Apparaat vervaardigt volgens de geldende EC-normen.
- Alles voor in en om de Horeca
- Voor service, kwaliteit en garantie
Met de geregelde fermentatie kasten van de “Pastry Line PLUS” kunt u nu het fermentatie proces controleren en perfect aanpassen aan uw werkvereisten. Het verloop van de fermentatie cyclus wordt beïnvloed door temperatuur en vochtigheid. Dankzij een wisselfase, waarbij een koude fase wordt gevolgd door een warme fase, en dus een ontwaakfase voor het proces, is het mogelijk om de fermentatie te controleren en te programmeren om zo de dagelijkse productie te rationaliseren, te anticiperen op de voorbereiding van de deegmixen voor de volgende dag en zelfs kostbare rusturen te winnen. s Ochtends kan er dus gebakken worden op basis van de werkelijke vraag gedurende de dag. Al deze voordelen betekenen een aanzienlijke tijd- en kostenbesparing voor u.
2 gebruiksstanden:
1) AUTOMATISCHE cyclus, waarbij de drie fasen van koelen (om de fermentatie te stoppen), opnieuw opwarmen (om de fermentatie te starten) en koelen (om te conserveren) elkaar automatisch opvolgen nadat de machine is opgestart, met de mogelijkheid om de duur en de parameters van de programma's aan te passen en te plannen gedurende de week.
2) HANDMATIGE cyclus: hiermee kun je autonoom ingrijpen in de werking door elke fase handmatig te programmeren. Je bepaalt zelf wanneer en hoe lang je de koel- of conserveringsfase wilt laten duren.


DE JUISTE LEASEOPLOSSING VOOR ELKE ONDERNEMER
Met Hartman Leasing betaal je maandelijks een klein bedrag en ben je aan het einde van het contract de eigenaar van de apparatuur.
Als ondernemer heb je dromen.
Hartman en zn Horeca Service helpt graag om deze werkelijkheid te maken.
En we beseffen natuurlijk dat een investering voor jou zowel een kans als een uitdaging is.
Dus lease je bij ons? ( Vanaf 500 Euro combineren mag )
Dan krijg jij de zekerheid die je nodig hebt.
Jij bedenkt de ideeën, wij zorgen voor de financiering.
Als ondernemer wil je doen waar je goed in bent.
En daar horen zorgen over geld niet bij.
Onze leaseoplossingen voor zelfstandigen bieden jou de liquiditeit om te ondernemen.
Lease daarom de spullen die je nodig hebt voor bijvoorbeeld je Horeca keuken, Restaurant, Horecabenodigdheden, Kantoor, Meubelen, Schoonmaak machines enz
Voor vragen neem gerust contact met ons op en wij helpen u graag verder.
Tel : 010-2299681 of mail naar hartmanenzn@gmail.com
Hoogte | 2025 |
---|---|
Breedte | 770 |
Inhoud | 1.7 |
Breedte | 820 |
Voltage | 230/1N 50HZ |
Droogkookbeveiliging | Nee |
Met aftapkraan | Nee |
Met hoofdschakelaar | Nee |
Met warm houd functie | Nee |
Niveau indicator | Nee |